Potrefenáhusachápu! Já mám pro ty blízké větší pochopení než pro báby na ulici, protože to s námi myslí dobře. Mám teda hranice, které nepřejdu, ale u nás se to moc nestává. Teď musím občas korigovat tchýni, když klukům říká, že se musí chovat tak a tak, aby se s nimi někdo kamarádil. Ale dělám to přes děti, jakoby změkčuju ta její prohlášení a ona do žádné konfrontace nechodí (nikdy s nikým:( )
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jojo, rychlý ahoj a odejít (ještě třeba nenápadně koukám, co se stane, když mám pochybnosti)
Boli sme s L skúšať turistické topánky v Sportisime, všetky mu boli úzke. Tak som mu objednala na Zalande Keen turisticke a zdá sa, že budú dobré. Som rada.
letfenixa male materske radosti:)
Uff, tak můj syn se dnes sám (bez předchozího tréninku) zvládl zorientovat na nádraží, kterým denně projdou dva miliony cestujících....Sice to vzal domů trochu oklikou a nasedl v protisměru :-), ale zjistil to sám a dokázal to napravit o tři zastávky dál. Dost se mi ulevilo, i když jsem teda jeho pohyb sledovala dost nervózně na šmírovací aplikaci a byla připravena vyrazit záchránit mu život. ![]()
Garfie Má můj obdiv! Tyjo, dva miliony?
Garfie ten kluk se prostě neztratí. V životě ani na nádraží ![]()
Garfie Garfík je moc skvělej a ty taky. Vydržet s nervama a nezasáhnout je hodně náročný. Sama znám, jak se kolikrát člověk musí držet, aby je nechal samotné.
Garfie Syn je dobrej a ty jsi taky dobrá, že ses do toho vydržela nevložit ;o)
Garfie tak to teda před Garfíkem smekám!
Garfie perfektné! Obaja ![]()
Nasla som skoro (len skoro, su vpredu trocha uzsie, ale to uz kaslem) idealne topanky pre starsieho. Na ZL zn. bisgaard, spevnena pata, dost uzka, pohodlne a fakt pekne bf. Ale velkost mu je LTT, tak som sa ten model snazila najst na nete. Ani podla nazvu, ani obrazka mi tuto farebnu kombinaciu nikde nenaslo. Ani starsie modely. Obcas fakt rozmyslam odkial tie modely na ZL beru, uz sa mi to stalo viac krat, ze mi konkretny vyrobok nikde nenaslo. ![]()
My si dneska daly s dcerou prochazku z reporyj do hlubocep kolem dalejskeho a prokopskeho potoka. Devet a pul kilometru mi hlasily hodinky. A to moje mlade to cele zvladlo samo. Dve tretiny jela na kole, tretinu sla a ja nesla kolo. Ale ji ne. Kam zmizelo to moje detatko, co uslo vzdycky tak deset metru a boli nozicky, maminko, chci do nositka? Jeste loni v tom prokopaku bylo ![]()
Kdyz jsem se ji tak v pulce na rozcesti ptala, jestli jdeme dal do hlubocep a nebo se pomalu vratime pres ohradu domu, rikala, ze jdeme dal, protoze dobrodruzi se nikdy nevzdavaji ![]()
A bylo fakt nadherne

Mrakoplas Taky ty věci ze ZL takto hledám a najde seminto max na německém Amazonu. Někdy mi přijde, že jsou to nějaké staré kolekce.
Nemate prosim nekdo kod na Dny Marianne na Zalando? ![]()
Karja tiez som si to myslela, ale na krabici (ktora vyzera origo) je napisany nazov modelu, ktory na strankach vyrobcu neexistuje. Rovnaky/podobny model vyrobca ma v inych farbach ale pod inym nazvom. V tej nasej farbe nie je vobec nikde dohladatelny. Ale neviem ci by predavali fejky ![]()
Potrefenáhusa u nas taky studene foukalo. Jak jsme na stodulkach, na kopci, ze zapadu jen pole. Hodne jsem zvazovala, jestli v tom vetru na kolo vubec jit. Ale v prokopaku bylo zavetri a vyrazne tepleji nez u nas, tam to bylo na slunci na tricko.
Potrefenáhusa ono by ho to dakde naslo podla fotky aspon. Ani na sockach v starych prispevkoch nie je. Ani podla nazvu, ani fotky. Mne je to proste cudne, vzdy mi aspon nejake archivne udaje naslo. No skoda, su fakt pekne a na zl boli za znesitelnu cenu.
Mrakoplas treba sportovni znacky delali/delaji svoje rady vyrobku pro velke obchody. Sveho casu treba K2 delalo lyze a brusle s jinym designem a nazvem pro Makro a jinde to nebylo... muze to byt urcene pro jiny trh, nebo tak. Na sockach asi moc lidi neoznacuje tenisky pro deti ne? ![]()
Fejku bych se asi nebala...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí