Potrefenáhusa já si taky myslím, že mu ta 31 bude. Ale chtěla jsem mít jistotu
Oni z nich nikdy nic neměli, akorát starší loni trochu vyváděl, jak ve větších číslech nemají ten pásek na sucháč a jemu to nejde utáhnout tak, že se mu zastaví krevní oběh
Kdyžtak mu budu muset pořídit obdobné koely, akorát za jinou cenu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ony prave byly asi uz maly, i kdyz mi to neprišlo, ted se toho uz bojím a nadmerek at ma radsi vetsi, mela ty nohy chudak strasne zraseny
ja zvazuju, ze ji k tomu jeste poridim nejaky kozeny sandály, ale ona je fakt čuně a do těch louži leze rada
Potrefenáhusa kluci vůbec jiný sandály nechtěli, takže na to kašlu. Dokud si neřeknou.
ja sama je nosim strašně nerada, ale dite si taky nestezuje
Potrefenáhusa Koupila jsem jim Richter, protože si to fakt vybraly a i pro mě to bylo schůdný. No já radsi ty Keeny vyhradne, když jdou do školy a do školky, tak zároveň litaj po hřišti Nnějaký jen kavárny či promenády, to my vůbec nepěstujeme, však to znáš, jakoby vždycky je to po zmrzlině někam do lesa nebo na hřiště, lítat, jezdit na kole a to prostě ty Keeny s plnou špičkou jsou geniální boty.
Karjajá dětem kupují keeny doteď a když si mají vybrat, co zabalit na dolenou nebo léto u babičky, berou si je vždy.
continuityNo to je jasný, to jsou prostě nejvíc univerzální boty. Navíc to rychle schne a to snad i na noze:D
Karja jako jo, no, to je důvod, proč je taky furt kupuju
hele a mate nejaky boty typu baleriny? Starsi uz by je velmi ocenila, ale taky mi to prijde jako zbytny boty, ma nizky kozeny a látkový tenisky
Potrefenáhusa Jakoby baleríny jsou zbytny boty i pro dospělou. Takže vůbec:D. Navíc jako aby nebyly úplně na prd, s tou úzkou špičkou, pitomou podrazkou, tak to máš další tisícovku, u nás krát dva, v háji. Baleríny si koupí až za brigádu:D
Ale má takové balerinove bačkory no, do školy, abych nekecala:D, to jsem ji chtěla koupit nějaké modernější bačkůrky no:D
Potrefenáhusa nase podedila takove balerinove Bedy a i kdyz ji tvarove moc nededi, tak je nosi porad. Ted doma misto backor, ale ta by je ocenila urcite. Kupovat je ale neplanuju, staci, ze ma trpytive sandaly ![]()
Ale s tema keenama vaham, jeste je nemel ani jeden...
Karja Potrefenáhusa plátěné baleríny dělá i froddo, myslím, za cenu těch plátěnek, tak to se dá. Asi by ty plátěnky i nahradily (my plátěnky nevedeme vůbec)
ja myslim, ze nase by z nich taky nevylezla
continuity ségra má taky keeny, ale do školy už je moc nenosí. Na všechny výlety, dovolené a tábory teda jo.
Evaeva do školy je nenosí vůbec, ale tak dojedou tam tramvají. To je jiná aktivita. Ale když vědí, že budou celý den chodit po městě je to jasná volba.
Karja u nás jsou právě ty fashion sandály taky zbytečný, ale holky je určitě občas oblečou na tu zmrzlinu a pak polezou po stromech v nich ![]()
https://www.mimilove.cz/deky-mimilove/
Nedávno se tady jako dárek probíraly deky pro miminka, nemůžu to najít, je to prosím tohle?
děkuji
Catherinne Jj, deky od mimilove jsou super dárek, taky je máme doma :-).
Třpytivé sandály froddo naše nosí akorát týden v Egyptě v září, na to stačí i bazarove:D
A díky za ty ze zalanda, mam na cestě zelene:)
Ema mela v tydnu svatek, slibila jsem ji na dnesek dort. Snad se meďa bude libit :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí