Kokoska Jů, ten je krásnej! Taky bych si dala raději minidortík a nechala ho přežít! ![]()
rasaNori Já souhlasím s Karja, počkala bych na školu ségry a když to neklapne, tak na tu logisticky nejméně náročnou. A můžete zkusit později přestup.
Garfie no ze jo? Uplne se mi trasla ruka a vsichni jeceli Do oka neee ![]()
Takze priste zase nudna klasika nahore s ovocem nebo plastovyma priserkama ![]()
Včera jsme vytřískali den úplně do mrtě, bylo všechno, parní vlak, tramvaj, loď, metro a natřískanej rychlík domu při obligátní nečekaný výluce na trati domu

Potrefenáhusa Prazske Benatky? Adelka jeste nebyla, musime to napravit!
Potrefenáhusa Jež, na tohle hřiště koukám vždycky, když se motám kolem práce! A vždycky si říkám, že tam by se mi ta dopoledne na mateřské líbila:)
Kokoska Jj, překvapilo mě, jakej je na tý Vltavě obří provoz
Kokoska už se těš, až bude mládež péct dorty tobě
. Tenhle je od dcery. A to já jí nikdy žádný neupekla
. Teda ne že by nikdy žádný nedostala - na to mám lidi. Ty princezny, kočičky, gymnastky a pod jsou naprosto nad moje schopnosti.

Karja jo, tohle hřiště je hodně kochací

Potrefenáhusa je tam k Vltavě plot? A kde byl ten parní vlak?
Edit: plot už vidím
Potrefenáhusa Jojo, já tam jdu kolem vždycky ráno, když tam nikdo není, tak to se zdá být teprve top;-)Evaeva Plot tam je, je vidět i na fotce. Na té fotce teda vyadá takovej o ničem, ale v reálu mi přijde pořádnej.
Karja nevím vlastně, proč se ptám. Mimino hřiště zatím moc neberou ![]()
Evaeva parní vlak jede jednou za rok od nás do Prahy, tentokrát to ale teda byla hodne challenge, trvalo mu to přes 4 hodiny, často někde stál, čekal, účast hasičů (to zas bylo dobry rozptýlení), vetsinou jede podél Vltavy, tentokrát to bylo oklikou přes pražský semmering a s tema detma toho bylo azaz, ale celkovej dojem z celyho dne nakonec dobrej
Potrefenáhusa 4h by nedali ![]()
![]()
Evaeva treba jo ![]()

Potrefenáhusa To hřiště je perfektní! Naše oblíbené při každé návštěvě Prahy. A pak dál na Kampu na mimina. Chodíme tuhle trasu i s puberťačkou :-)
Potrefenáhusa naši nejsou takový usínači
Makara no ten je! Adelka by nejradsi s duhovym jednorozcem, tak to asi bude stat plastovej nahore na dortu ![]()
Kokoska To je perfektní dort! Dětský a přitom žádný kýč jak bič! Moc se mi líbí.
notna dik, ale jen jsem obslehla napad z internetu. Tam to byl medovnik, ja jsem udelala klasiku, kakaova placka a mascarpone-slehacka-jahody.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.