Evaeva Potrefenáhusa No asi jo, ale už mi to přijde hodně o tom umění to nazdobit, a to je u mě horší:D. Protože přijdeš o roh, o hřívu a zbyde ti dort s ušima, takže se musíš fakt snažit:D. Takže to je podle mě lepší ta vykrajovací kočka,co tu jednou byla.
Vše o těhotenství a dětech
711990 ooooooo tak ten je krásny, úžasný nápad
Karja no ja jsem v tom marna uplne, mne nejvic vyhovovalo, kdyz ji braly auta a bagry a byl rozjezdenej od bagru :-))) ale ona je nenáročná, uz se pta, jestli bude ten cokoladovej (zlutaskuv) a s tim je spokojena
Potrefenáhusa jj, holky jsou nejradši když mi s tím dortem pomáhají:D:D. Ale představují si to asi tak, že budou pomáhat se vším, všechno dělat samy a pak vznikne ten 711900 jednorožec:D:D
Potrefenáhusa kluci taky chtějí normální dort. Když se ptám, slyším odpovědi jako čokoládový, se šlehačkou atd. Ale docela schůdné mi přijde koupit marcipánové figurky a ozdobit to barevným krémem, pokud mají požadavky na bluey nebo žirafu ![]()
Karja a to je vůbec nejlepší, když si ho můžou ozdobit sami ![]()
Evaeva Jj, marcipánové figurky toho dovedou dost zachránit
naposledy jsme měli dort s Patem a Matem a syn byl nadšený, veškeré další zdobení byly jenom borůvky dokola.
Jinak kdyžtak dám tip pro brněnské, v pekařství v OC Max v Bystrci mají krásně figurky pohádkových postaviček z marcipánu, třeba i Sponge Bob, Simpsonovi a tak, nejen ty pro mrňata.
Ja hezky dorty neumím, ale musíte mi věřit, ze je strasne dobrej ![]()
jeste bych asi mela zamakat na tom talíři a poridit pod něj nejakej letní, nevánoční

...mám "černý" dorty nejradši!. A ten krém, to je jen šlehačka nebo s něčím? To je taky super!
Miru mascarpone se šlehačkou a něčím kyselým, tvarohem nebo řeckým jogurtem a trochou cukru
...oooch!. Slast![]()
![]()
Potrefenáhusa Náhodou ten dinosaurovej je uplně uměleckej. S tím talířem si to říkám pokaždý uplně pokaždý, když to dávám na šedej talíř, kterej to uplně zhnusne. A pokaždý si to říkám, když to matlám nějakým přiborovym nožem, sambo se mi směje, že dělám 20 dortu za rok a nic si na to nenakoupim a já si pokaždý řeknu, hele jedu do tescomy objednávám formy, kráječ, otočný stojan, papírové krabice, když to někomu dávám...a to stejné si řeknu za měsíc u dalšího:D:D
Karja jo, taky to patlám přiborovym nožem na tom talíři...jeste to vetsinou dost šišatě prořežu, ale nikomu to nevadi :-)
Potrefenáhusa U nás to vadí asi jen mně;-)
Karja u nas jsou vděčný i za pískoty s banánem ![]()
(bylo mi lito, ze jsme meli oslavu domluvenou az za tejden, ze by nedostala v den narozenin nic a byla moc šťastná
)

Potrefenáhusa Já nedám dopustit na talíř na noze - výborný nákup za cca 180Kč v Tescu. Ten povýší na dort každou hromadu, kterou vyrobím.

Mrs.Robinson jo, já mám vlastně z ikey sklenenej s poklopem a ještě máme takovej porcelanovej nekde
a jeste mam taky po babičce v Praze takovej hodně starej porcelanovej s kytickama, na kterej delavala dorty mne, ale ten se bojim přestěhovat ![]()
Mrs.Robinson to jsou morcata s party cepickama?! TY povysujou ten dort uplne na vesmirnou uroven!!!!![]()
Mrs.Robinson žádný hroudy, ale parádní dorty a morčata!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí