Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 11:24

Mrs.Robinson to jsou živý morčata? Neee. Tak to je party hard jako!!!:D

A Prasátko a Tučnáček mají taky dárky, tak to je mejdan:D:D:D

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 11:31

711990 jo! To půjde, moc děkuju!

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 11:40

Potrefenáhusa Mrs.Robinson základní kriterium je, jestli něco z dortu zůstane nebo se sní všechno. Vsadím, se, že správně je ta druhá možnost! A dětem udělá radost prakticky cokoli, dost často dávám na obyčejný dort plastová zvířátka nebo figurky, pak si s tím ještě vyhrajou.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 11:56

Kokoska Tos mi připomněla dort, co jednou obejdnala segra, byl krásnej, stál před pěti lety tisicovku, to jako se bralo za poměrně drahej dort tady na venkově a všichni ho nechali. Chutnal jako toustovej chleba:D:D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:08

Karja teď jsem jedla taky takový, drahý krásný, ale hnusný 

Jestli ti můžu radit, tak super jsou takové ty karty. Já mám ještě otočný stojan, ale ty karty mi přijdou důležitější. A matlat přímo na talíři to teda nemůžu, vždycky mám oblemcanou půlku kuchyně.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:19

Evaeva Díky, ale já myslim, že si to stejně nekoupim:D:D:Duž to kupuju asi pět let:D:D

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:24

Karja Evaeva mne vetsinou nechutnaji ta testa na kupovanych dortech, prijde mi to bud strasne preslazene nebo takova ta dusivka. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:30

Kokoska tenhle sice nebyl přeslazený, ale takový bez chuti. Těsto hodně hutné, málo náplně. Ale byl to drahý dort, žádný z chlaďáku z Billy

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:38

Evaeva my tu mame blizko Zelenkovu cukrarnu, tam mivaji zakusky dobre. Ale teda podrazilo to poradne, obcas si tam koupim chlebicek, ty prodavaji taky, a nestacila jsem se divit.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:45

Ak chcem si dať aj ja tortu, musím si ju sama upiect. Takže na Lukaskove narodeniny pečieme, samozrejme, vždy spolu. Dávam mascarpone so šľahačkou, takže môžem k tomu ešte niečo pridať? Potrefenáhusa 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:45

Cez koronu sme upiekli aj tatovi.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:03

Priznavam, ze absolutne nezvladam pomazane dorty. Takze ja pecu nahace, tam je nejaka nedokonalost zadouci. Letos bude svetle testo a ruzovy krem (mascarpone se slehackou a susenymi jahodami na prach), navrchu figurka jednorozce, duha a snehove pusinky jako mracky. A hodne efektne vypadal pred dvema lety duhovy dort bez polevy, pritom priprava byla uplne primitivni 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:10

Vy tady máte všichni krásné dorty!

Mě čeká za měsíc letošní druhý, to zas bude.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:17

Zuzuli cim jsi to barvila? Ja jsem zkousela vloni modrou a cervenou, mam nejake potravinarske barvivo v tube, a moc to tu barvu nechytalo. 

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:26
Reakce na Zuzuli:

Priznavam, ze absolutne nezvladam pomazane dorty. Takze ja pecu nahace, tam je nejaka nedokonalost zadouci. Letos bude svetle testo a ruzovy krem (mascarpone se slehackou a susenymi jahodami na prach), navrchu figurka jednorozce, duha a snehove pusinky jako mracky. A hodne efektne vypadal pred dvema lety duhovy dort bez polevy, pritom priprava byla uplne primitivni 

​to je nádherný dort. Ja uz bohužel nikdy v životě nechci zkusit domácí použití potravinářských barev, nesmi mi to domů. Když byl dceri rok, snažila jsem se jí vyrobit podobný dort. Umlsavaly jsme obe samy doma nabarvene odrezky dortu a ja dostala uplne šílenou alergickou reakci na to barvivo, byly to různé druhy barev, takže ani nevím, z kterého výrobku to přesně bylo, prestoze jsem se snazila koupit neco kde nebudou jen jedovata ecka... Musela jsem si volat rychlou, protože se mi mimo jiné desne zduril jazyk a stěží jsem mluvila, a chytla jsem paniku ze se udusim - mysleli si nejspise, ze jsem opilá, k tomu doma to rocni mimino, kterému naštěstí nic nebylo....brrr je mi zle jen si na to vzpomenu....

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:38

Zuzuli to je krása, nemáš fotku řezu?

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:39

Kokoska praskovou potravinarskou barvou v pytlicku. Zadna jina mi to neobarvila, jsem mesic predem pekla nekolikrat barevne muffiny, zkousela jsem ruzne druhy, gelove, tekute a vysledek byl vzdycky takova vyblita barva, spis takovy spinavy piskot. Tak jsem v tescu jako posledni pokus vzala ty pytlicky a ty to konecne obarvily.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:40

Zuzuli dik za tip!

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:45

Muslik to zni strasne. Ja mam z tech barviv celkem respekt, vetsinou se snazim barvit jen ovocem.

Catherinne to nemam, ale na rezu to vypadalo v podstate stejne, barevne pruhy prolozene bilou, jen se tam obcas objevila v kremu nejaka jahoda 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 13:48

Zuzuli jestli muzu radit, tak lyo maliny barvi lip nez jahody :-) Ten duhovej je bozi a ty praskovy barvy nejlepsi! 

Moje dite me zasobuje vyzivny a pozadavkama, taky to patlam tim co mam bezne doma a rovnou na taliry, ktery pak otru a zasypu  podnos nemam kde skladovat, kvuli 2 dortum rocne...