Mrs.Robinson to jsou živý morčata? Neee. Tak to je party hard jako!!!:D
A Prasátko a Tučnáček mají taky dárky, tak to je mejdan:D:D:D
Mrs.Robinson to jsou živý morčata? Neee. Tak to je party hard jako!!!:D
A Prasátko a Tučnáček mají taky dárky, tak to je mejdan:D:D:D
711990 jo! To půjde, moc děkuju!
Potrefenáhusa Mrs.Robinson základní kriterium je, jestli něco z dortu zůstane nebo se sní všechno. Vsadím, se, že správně je ta druhá možnost! A dětem udělá radost prakticky cokoli, dost často dávám na obyčejný dort plastová zvířátka nebo figurky, pak si s tím ještě vyhrajou.
Kokoska Tos mi připomněla dort, co jednou obejdnala segra, byl krásnej, stál před pěti lety tisicovku, to jako se bralo za poměrně drahej dort tady na venkově a všichni ho nechali. Chutnal jako toustovej chleba:D:D.
Karja teď jsem jedla taky takový, drahý krásný, ale hnusný
Jestli ti můžu radit, tak super jsou takové ty karty. Já mám ještě otočný stojan, ale ty karty mi přijdou důležitější. A matlat přímo na talíři to teda nemůžu, vždycky mám oblemcanou půlku kuchyně.![]()
Evaeva Díky, ale já myslim, že si to stejně nekoupim:D:D:Duž to kupuju asi pět let:D:D
Kokoska tenhle sice nebyl přeslazený, ale takový bez chuti. Těsto hodně hutné, málo náplně. Ale byl to drahý dort, žádný z chlaďáku z Billy ![]()
Evaeva my tu mame blizko Zelenkovu cukrarnu, tam mivaji zakusky dobre. Ale teda podrazilo to poradne, obcas si tam koupim chlebicek, ty prodavaji taky, a nestacila jsem se divit.
Ak chcem si dať aj ja tortu, musím si ju sama upiect. Takže na Lukaskove narodeniny pečieme, samozrejme, vždy spolu. Dávam mascarpone so šľahačkou, takže môžem k tomu ešte niečo pridať? Potrefenáhusa
Cez koronu sme upiekli aj tatovi.
Priznavam, ze absolutne nezvladam pomazane dorty. Takze ja pecu nahace, tam je nejaka nedokonalost zadouci. Letos bude svetle testo a ruzovy krem (mascarpone se slehackou a susenymi jahodami na prach), navrchu figurka jednorozce, duha a snehove pusinky jako mracky. A hodne efektne vypadal pred dvema lety duhovy dort bez polevy, pritom priprava byla uplne primitivni ![]()

Vy tady máte všichni krásné dorty!![]()
Mě čeká za měsíc letošní druhý, to zas bude.
Zuzuli cim jsi to barvila? Ja jsem zkousela vloni modrou a cervenou, mam nejake potravinarske barvivo v tube, a moc to tu barvu nechytalo.
Priznavam, ze absolutne nezvladam pomazane dorty. Takze ja pecu nahace, tam je nejaka nedokonalost zadouci. Letos bude svetle testo a ruzovy krem (mascarpone se slehackou a susenymi jahodami na prach), navrchu figurka jednorozce, duha a snehove pusinky jako mracky. A hodne efektne vypadal pred dvema lety duhovy dort bez polevy, pritom priprava byla uplne primitivni
to je nádherný dort. Ja uz bohužel nikdy v životě nechci zkusit domácí použití potravinářských barev, nesmi mi to domů. Když byl dceri rok, snažila jsem se jí vyrobit podobný dort. Umlsavaly jsme obe samy doma nabarvene odrezky dortu a ja dostala uplne šílenou alergickou reakci na to barvivo, byly to různé druhy barev, takže ani nevím, z kterého výrobku to přesně bylo, prestoze jsem se snazila koupit neco kde nebudou jen jedovata ecka... Musela jsem si volat rychlou, protože se mi mimo jiné desne zduril jazyk a stěží jsem mluvila, a chytla jsem paniku ze se udusim - mysleli si nejspise, ze jsem opilá, k tomu doma to rocni mimino, kterému naštěstí nic nebylo....brrr je mi zle jen si na to vzpomenu....
Zuzuli to je krása, nemáš fotku řezu?
Kokoska praskovou potravinarskou barvou v pytlicku. Zadna jina mi to neobarvila, jsem mesic predem pekla nekolikrat barevne muffiny, zkousela jsem ruzne druhy, gelove, tekute a vysledek byl vzdycky takova vyblita barva, spis takovy spinavy piskot. Tak jsem v tescu jako posledni pokus vzala ty
pytlicky a ty to konecne obarvily.
Zuzuli dik za tip!
Muslik to zni strasne. Ja mam z tech barviv celkem respekt, vetsinou se snazim barvit jen ovocem.
Catherinne to nemam, ale na rezu to vypadalo v podstate stejne, barevne pruhy prolozene bilou, jen se tam obcas objevila v kremu nejaka jahoda
Zuzuli jestli muzu radit, tak lyo maliny barvi lip nez jahody :-) Ten duhovej je bozi a ty praskovy barvy nejlepsi!
Moje dite me zasobuje vyzivny a pozadavkama, taky to patlam tim co mam bezne doma a rovnou na taliry, ktery pak otru a zasypu podnos nemam kde skladovat, kvuli 2 dortum rocne...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.