Kokoska Zrovna na jednorožce jsem viděla super jednoduchý návod z kulatého dortu, je tu nafocený krok za krokem.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska nádherný dort. A mňa zaujíma recept, malá bude mať 6 tak by som sa hecla.
Si kreatívna ![]()
Janulik03 podívej se na toho jednorožce, pokud je má malá ráda, ten je taky krásnej;)
Myrtila super nápad
Kdyz se resi ty dorty... za dva tydny nas ceka oslava patych narozenin s kamarady, bude to sest holcicek od ctyr do sesti let. Doufame v hezke pocasi, to budeme venku za domem u hriste mit piknik, pri desti se teda pujde k nam do bytu. Je to nase prvni oslava, tak prijimam vsechny tipy, jak deti zabavit, ktere mate ![]()
Dort pry ma byt s ruzovym kremem a jahodama, nastesti duhovy byl uz predloni a nepotrebuje to opakovat ![]()
Karja to nedám, aj ten macko je nad moje sily, ale super nápad
Zuzuli zabaví se sami
ale holkám bych koupila nějaké tvoření v actionu nebo tak. Pak jsou fajn blbiny typu bublifuk, frkačky, já měla girlandu, kterou jsem pověsila na strom.
Evaeva balonky a girlandy planujeme, ale bublifuky jsou super napad. Pridam asi jeste kridy
ZuzuliHodně mňamek:D:D
Zuzuli u nas hyl nejvetsi hit nakonec pytlik hopiku.
jestli chces delat nejakou spolecnou zabavu, jakoze program, tak bych udelalamnejaky hledani pokladu, ale myslim, ze to neni nutny a hriste a balonky, pripadne bublifuk a kridy staci :-)
Myrtila to je dobry, diky!
Janulik03 neni to tezky. Urcite mas osvedceny recept na dort nebo nejake řezy na plech, tak muzes pouzit to testo, piskot nebo třene, co mate radi. Udelala jsem placku na plech, velikost hlavy je podle dortove formy 18 cm. Slo by to upect primo v te forme, ale nebyl by material na usi. Nebo pak me napadlo, ze by sla vzit vetsi forma a vykrojit to z toho kruhu. No ale mela jsem placku. Podle te mensi formy jsem na papir nakreslila kruh a prikreslila usi a pak z te placky podle toho vyrizla 2 medvedi hlavy. Krem mezi nima je mascarpone se slehackou, prolozeno jahodama. Povrchu se zase namaze ten bily krem. Namlete vlasske orechy jsem trochu oprazila na panvi. Z papiru jsem vystrihla pulobloucky na vnitrek uší a kruh na cumak. Polozila jsem to na dort a posypala orisky, taky strany jsou oplacane oriskama. Trochu jsem to rukama urovnala a pak opatrne zvedla ty vystrizene tvary. Oci a nos jsou cokoladove pecky, ze kterych normalne delam polevu, sly by tam dat treba nejake cokoladove bonbony nebo hnede lentilky, tak neco. A bylo to.
Zuzuli ségra má zimní holčičku, oslavy vždy u nich doma. Největší úspěch mělo malování na sklo, ozdobily okna v pokojíčku.
Pak různý šmuky, kostýmy, zavřou se v pokoji a dvě hodiny se prevlikaji a zdobí :)
Jeden rok jsem jim malovala obličeje.
Kokoska dokonalý popis , veľmi pekne ďakujem ![]()
Lepsie ako tie videá, kde pol hodinu kecaju a radsej to vypnem.
Janulik03 tak dej vedet, jak to dopadlo, jestli se do toho pustis.
Kokoska hele uplne snadnej, udelas bilej dort, pichnes tam kornout a udelas barevnym kremem zdobitjem hrivu.

711990 Fakt boží, škoda, že jsem to neznala, když holky bavily ty jednorožci. Ted už jedou jenom v kočkách:D
Karja ale na kocku by to šlo přetransformovat taky snadno!
Karja když nedáš roh a přidáš fousky, máš kočku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí