letfenixa já dorty peču vždycky, mně to baví. Mamka nám taky vždycky pekla, u nás se dorty vůbec nekupují ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Muslik neteř měla na ty barvy taky jednou reakci. Naštěstí zdaleka ne tak šílenou jako ty, to muselo být fakt něco s miminem doma
MPLee ty jsou taky krasne!
MPLee tohle jsou ty správný dorty pro děti!
Zuzuli to je moc krasnej dort!
Muslik to ke tedy příhoda, panečku, ještě s tim miminem
ja si pamatuju, ze ty barvy mívaly takovou mírnou příchuť před milionem let, tak jsem se to nikdy ani nesnažila zkouset, ale ten duhovej je vážně hodně efektní
Potrefenáhusa 711990 Karja Díky :-) Nebudu zastírat, morčata a Tučňák s Prasátkem jsou pilíře našich rodinných oslav. Oni slaví rádi

Potrefenáhusa u nas ten minumalismus moc nefrci, no
Ten s patrolou je ale fakt barvenej jen malinama, jinak samozrejme barvama ![]()
MPLee podle me naše deti si o to neuměj říct, nebo nevi, jsk by ten dort mohl vypadat, jinak by ho chtěly taky ![]()
Ty barevné dorty jsou na pohled krásné, ale přiznam se, že jíst je mě vůbec neláká, jíst modré, fialové apod. těsto nebo krém se mi vyloženě protiví. V korporátu jsme mívali občas dort ve firemní barvě, takže blankytně modrý, to byla hrůza.
Pinot Noir u nás si na to potrpěla skautská vedoucí, takže modry kolinka nebo zelený míchaný vajíčka...
Potrefenáhusa fuj
Pinot Noir Jj, mám to stejně. Muž nejí ani obarvená velikonoční vajíčka, ten by to tady oblil asi svěcenou vodou, kdyby viděl barvivo v kuchyni:D. Někdy barvím krém, ale dělám to z rozvaru ovoce, je to mdlé ale tak jako tak hezky holčičkovsky mdlé.
Pinot Noir barevný dort bych si dala, ale pouze světle modrý, tak ten ve mně vzbuzuje stejné pocity jako v tobě
Mrs.Robinson to je dokonaly uplne![]()
MPLee podle me naše deti si o to neuměj říct, nebo nevi, jsk by ten dort mohl vypadat, jinak by ho chtěly taky
Přesně, a dokud si to sám třeba nevygooglí, budu mu to tajit ![]()
Myrtila kez by to bylo tak snadny. Ted staci, ze jdeme okolo cukrarny, kde maji za vylohou dort a nutne ho potrebuje. Naposled to byl tripatrovy ruzovy dort s cukrovym sklenenym strevickem nahore. Takze ja pak googluju a nabizim realizovatelne varianty
Zuzuli takovy vymoženosti my na venkove nemáme ![]()
Potrefenáhusaani my v Praze ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí