Pinot Noir ja jsem dětem odmítala kupovat i smolkovou zmrzlinu a už nemluvím o těch barevných třištích, tak jsem je naučila, že jídlo má být přírodních barev a na barevné dorty nikdy nedošlo.
Což neznamená bezbarevne jídlo.
Pinot Noir ja jsem dětem odmítala kupovat i smolkovou zmrzlinu a už nemluvím o těch barevných třištích, tak jsem je naučila, že jídlo má být přírodních barev a na barevné dorty nikdy nedošlo.
Což neznamená bezbarevne jídlo.
Zuzuli Potrefenáhusa To jsem přesně chtěla napsat, že na vsi dort jen tak nepotkáš ![]()
Myrtila Potrefenáhusa nase ma bohuzel fantazii, z cukraren to nema, v televizi to videt nemohla
Tak at si to jednou za rok uzije. Korpus chtela barevnej jen jednou, kdyz ji bylo dva a uz od vanoc opakovala ze dort bude cervenej a ruzovej, bude strpytit a budou na nem kocicky. Syn ve 3 letech na otazku, jaky chce dort odpovidal "ham ham" ![]()
continuity ja ji tu smouli zmrzlinu jednou koupila a problem vyresen - sama uz ala ze neni nic moc a uz ji nechce. Zase i kdyby si ji 2x za leto dala, tak mi to zily netrha. Ale v fomacoch podminkach se toho da dost obarvit treba tom lyo ovocem a to mi teda nevadi vubec.
MPLee ty ledové tříště fakt nejsou barvené ovocem. Prostě jsme si do zemdleni říkali, že jedovatě barevné jídlo neni jidlo. Je plno barvených zmrzlin, které jsou zcela v pohodě.
MPLee u nás maj puro obarvenou spirulinou, ma to tu šmoulí barvu a taky jsme ji kupovali jen jednou
Přesně, a dokud si to sám třeba nevygooglí, budu mu to tajit
to to dřív uvidí na něčí oslavě ![]()
MPLee moje děti tu modrou zmrzlinu mají rády a ujímání z toho nemám ![]()
Potrefenáhusa ta je totiz pekne hnusna a bez chuti, taky sem si ji v Puro dala![]()
continuity ty triste nase jeste ani nenapadlo chtit. Ale oni teda jeste neochutnali ani chipsy a zadnou limonadu
Ale protoze se k tomu proste bezne nedostaneme, tak by mi to asi bylo jedno, kdyby si to 3x za rok nekde na vylete daly. Lemtat to den co den bych je nenechala...
Tak to já modrou zmrzlinu nebo tříšť dětem koupím, když to chtějí. Nemyslím, že jim to jednou za čas uškodí. To jen já na to nemám chuť, ani to vyrábět, ani to jíst.
711990 podobny zklamání je jejich dragon fruit, barva krasna a zmrzlina uplne bez chuti
Potrefenáhusa já si hlavně myslím, že tam, kde mají šmoulí zmrzlinu barvenou nějakým sajrajtem, mají jiným sajrajtem barvenou třeba jahodovou. Takže jádro problému spíš vidím ve výběru zmrzlinárny.
Tříšť měl starší syn jednou, ani to nedopil. Ale zase kdyby to měl třikrát za sezónu, tak se prd stane. Tak často se u zdroje nevyskytujeme.
Potrefenáhusa jooo, to bylo taky zklamani. Tonda je konzervativni, ji jen mangovou, maximalne jahodovou. Ale me zlakala a bylo to blby.
Ja jsem jednounod ditete tu smouli ochutnala a melo to nejakou docela ovocnou chut, neco jako svestky.
711990 u nás jahodovou, vzdycky moc touží po čokoládový, ale pokazdy ji za chvíli vymění
Kokoska mne prijde spis marcipánová
Potrefenáhusa tak treba obarvi pokazdy neco jinyho?
Ale ted chtělo dítě v zoo tutti frutti a po par liznutich mi ji podalo, no ta byla strasna moc, chutnalo to uplne presne jako ta zubní pasta blahy paměti
Potrefenáhusa tu pastu si pamatuju, moje deti ji vzdycky z kartacku sezraly.
Potrefenáhusa taková hrozně umělá lizátková mým dětem moc chutnala
. Ale já považuju všechny zmrzliny za výživově rovnocenné, a když už na ni jdeme, do výběru jim nekecám. Ale je pravda, že když byla mladší menší a zároveň ji už nešlo oblbnout prázdným kornoutkem, kupovala jsem jí zásadně nějaké světlé, ať to není na tričku tak vidět
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.