Kan ja jsem byla pomlazena uz v nedeli, kdyz jsme na ture prochazeli chatickovou osadou a zrovna narazili do koledniku/ mrskacu. To me trochu zaskocilo, ale pry koleduji v nedeli, aby mohli pit co hrdlo raci. Pristi rok se holt musime vyhnout tez chatickovym osadam v nedeli.
Vše o těhotenství a dětech
A ja som prinútila L, aby už zbalil veľkonočnu výzdobu!![]()
Tak já odjela pryč, abych unikla těm frustrátům s pomlázkou, aby mě ,,omladil,, pingl,, v hotelu hned u snídaně? Strašný.
Soucítím, já bych mu asi nafackovala. Nesnáším tyhle zvyky, nechápu, že to společnost dnes stále akceptuje a překvapuje mě, jak je to i na tomto fóru tolerované.
Garfie já jsem neznaboh no. (Že lítají do Říma vím, ale udělala jsem jim ten výlet delší
)
Dostala se mi do ruky ta slavná kniha Naše dítě od MUDr. Klímové-Fügnerové z roku 1958. No, některý věci tak jako přirozeně zastaraly, z některých mi je smutno a naštěstí vymřely (nechovat!!! na každý druhý stránce), některý jsou legrační (třeba že má tatínek na dvoře stlouct přístřešek pro kočárek), ale s některýma se dá klidně souhlasit i dnes!
Jenom nevím, u jakýho sportu matka nasákne tabákovým kouřem ![]()

Evaeva Tak on by si chtěl každej udělat výlet do Říma delší, proč ne zvony!!! ![]()
Aranel kdysi se kouřilo na tanečních zábavách úplně běžně, na stadionech taky.
Stačí si pustit starší film, kouří se tam všude a pořád, kdysi to šlo i v letadle, vlaky byly kuřácké jen některé vagóny.
continuity To jo, já to znám z filmů, nenapadlo mě, že "sportem" se může myslet i přihlížení, to je fakt.
Aranel ono staci, když na tom sportovišti si,pokud je to třeba uzavřena hala.
Aranel spis bych tipla, ze se tim mysli prave to prihlizeni. v padesatych letech nebylo uplne bezne, aby zeny sportovaly v takovem rozsahu, jako dneska
My ted jeli minulwj tejden tim parním vlakem se staryma vagonama s popelnikama na kazdym sedadle, no uplne se mi to vybavilo. I to kouření všude ve veřejných budovách
překvapuje mě, jak je to i na tomto fóru tolerované.
tak jde o míru a souhlas, ne?
Tak Rosťan má zánět nosohltanu. Nic hrozného, ale do školky nejde.
dzizisketa V. je taky doma, k doktorovi jsme nešli. Do soboty musí být fit, to jdeme na zápis do logopedické školky a potřebuju, aby udělal dojem. ![]()
Teď jsem měla na telefonu hodinu IT oddělení, po upgradu mi přestalo fungovat všechno, a to bylo pořád Mami, mám soplík, mami, ta křupka má hnědé tečky, to nebudu jíst, mami, bolí mě bžíško, asi bude prd... ![]()
![]()
Pinot Noir možná štěstí, jestli mu není uplne dobre rozumět? ![]()
Potrefenáhusa mu jde rozumět krásně, vadu výslovnosti nemá ![]()
U nás je na HO muž, my musíme o HO zdlouhavě žádat (člověk by čekal, že po covidu zůstanou vstřícnější podmínky, no ani omylem), ale Rosťa se zabaví sám dost dlouho, rád si něco staví a jezdí s auty, a odpoledne ho vezmu ven se vyvětrat.
Pinot Noir aha ![]()
no u nas včera logopedickej trénink :
-rekni stůL
-stul! Pokakanej, počůranej! Hody hody pokakaný, dejte vejce počůraný!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí