Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 19:40

Evaeva já zásnubní a snubní na jednom prstě nosím. . Oba hodně tenký, stejná barva, jednodušší design uz asi není.
Viděla jsem na twitteru nejaky tiktokový video, kde jeden z partnerů (myslim, že baba) v Disneylandu otevře krabičku s prstenem a druhej vyšmátrá z batohu svoji krabičku a taky žádá. Jako že asi ten Disneyland oba chtěli využít jako tu správnou příležitost. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 19:42

letfenixa syn zas před pár lety řešil, jak to Kristův otec mohl dopustit, aby mu takhle ublížili. Co je to za otce, že synovi nepomůže...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:01

Tabea já vím, že se to tak nosí, ale nelíbí se mi to. Ale vůbec mi nevadí jeden na pravé ruce a druhý na levé, každý na jiném prstu, cokoliv jiného. Že e má být na levém prsteníčku, tím se nenechám svazovat

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:02

Tabea

Neptaji se jenom děti Ježíš taky volal na kříži:

Můj Bože, můj Bože, proč jsi mne opustil?

treba najdete odpověď v Halikovych kázaních

http://halik.cz/cs/tvorba/proslovy-kazani/proslov/73/

Tohle je ještě lepší..

http://halik.cz/cs/tvorba/proslovy-kazani/proslov/33/

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:04

letfenixa Nic si z toho nedělej, já někdy vloni zjistila, že pravý horní ohřev v troubě,  je od slova opravdový, né že je na pravé straně. Do té doby mi vrtalo hlavou, proč nemám i na levé straně horní ohřev, jelikož pak musím otáčet ten plech, že jo.  Jj, jsem ráda, když rozveselim manžela.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:22

Kokoska mne nikto nič náboženske nevysvetloval. Keď bol v nedeľu Kuko, prišla babka po mňa, že ideme do kostola o spovedelniciach som si dlllho predlllho myslela, že sú to wc. Mala Som obdobia, keď mi bol Boh blízky. Malý nie je ani pokrsteny. Na náboženstvo išiel preto, aby bol ako vylakany prvák so svojimi spolužiakmi a nie na etike, kde sú pospajane deti z viacerých tried/ročnikov. Na budúci rok ide na etiku. V 3.ročníku je príprava na prvé sv.prijimanie a tomu sa chcem vyhnúť. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:25

Kan dnes som zistila, že máme v aute tlacitko na uzamknutie dverí zvnútra. Auto budeme mať 10 rokov. Aktivne ho šoferujem asi 6. A nie raz som nad tým premýšľala, že asi ako sa dá zamknut zvnútra, vždy som to uzavrela, že zrejme diaľkovým.

Autá predtým mala ešte tie čudliky na zamknutie na každých dverách. 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:26

My se na svatbě domluvili, už před dvaceti lety, nikdo nikoho nežádal, prsteny nemáme ani zásnubní, ani snubní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:32

Pinot Noir ano, tuhle variantu chápu. Nechápu ty dva zásnubní prsteny/jiné dary 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:36

Evaeva já potřebuju pravou ruku na jinej prsten.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:40
Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:40

continuity dík! Poznačím si, kdyby to ještě někdy řešili. Ja tyhle otázky ráda hážu na muže, když měl náboženství tolik let ve škole.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:41

letfenixa wc . Esteze si tam nesla! 

Ja som chodila na nabozenstvo, mam aj prijimanie a birmovku ale som neveriaca. Syn teda chodi na etiku. Ale privitala by som keby mali nejake hodiny aj z biblie/krestanstva, mne to pride dost dolezite ho poznat, kedze vela veci z kultury a umenia z neho vychadza. A doma to jaksi neviem uchopit. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:44

letfenixa Já asi po pěti letech při umývání auta zjistila, že mám blinkr i v zrcátku.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:46

Kan auto sa chystáme umývať, tak bohvie na čo ešte prídem!

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:50

Victoria zásadní? No asi jak pro koho, každému holt připadá zásadní něco jiného

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:50

Tabea ja po svatbe zjistila, ze mi je snubak volny. Prisla jsem na to na parkovisti pred Lidlem, kde mi sjel a kutalel se kamsi ke kanalu. Od te doby ho nosim na prave ruce, sedi tam dobre. Ale uz aspon 2x se me lidi ptali, jestli nejsem Nemka:)

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:53

letfenixa já jsem kdysi, když jsem přišla k autu, musela něco vyhrabat z kabelky a dala si klíč (takovej ten, co se nestrká do zapalování) mezi zuby. Pak jsem byla celá vyvalená, že byly pootevřený okna, ale nebyly mokrý sedačky, i když přes noc pršelo. Osvětlili mi to v práci.

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:54

SunEclipse Dobře, tak třeba ne tak zásadní, ale téma to je, když mnoha lidem stojí za to čas a práci se tím zabývat.... Budem slovíčkařit?