Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9461 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:21

Victoria Souhlasím, že Velikonoční pomlázka ve formě, kterou popisuji články z vašich odkazů, je naprosto neakceptovatelná. A rozhodně by to nemělo být tolerováno. Ale tuto formu tu nikdo neschvaluje. Na symbolickém dotknutí nebo postříkání vodou za souhlasu nevidím dominanci muže, on musí dostat to svolení, ja rozhoduju.  Za sebe tedy vyjadřuji ten souhlas tím, že otevřu a pozvu dotyčného dále do domu. 

Kan Ac tu zvyky v jistě formě obhajuji, tak na tvém místě bych si stěžovala. 
Feminstika jsem taky a proto právě chci sama rozhodovat, co a jak chci já. A jestli mi nevadí pohanské zvyky, je to v pořádku. A mluvím o té nenásilné formě s mým souhlasem, abychom si rozuměli.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:33

Karja my ty Moxie meli jednou podedene od nekoho odsud - asi dynda? a ted se k nam dostaly zase, stribrne. Ale vypadajl taky docela flexibilne. U nas uz asi BF odzvonilo, koupila jsem nike tenisky a dcera je miluje, ze uz jsem je objednala i pro syna...

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:34

MPLee Nike tenisky jsou kompromisní obuv:D:D 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:48

Moxie jsou docela mekke, možná víc než ty seacampy. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:50

Karja jsou! Nase deti maji hodne uzke paty, takze ji sedi dobre a jz toho nabehaji dost i po asfaltu a tak, tak mi to prijde pohodlnejsi

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:53

MPLee jj, my jsme je začaly vybírat poté, co si dcera stěžovala na kolena a prostě jsme se plácli do hlavy, že ona fakt toho nejvíc ujde po asfaltu, tvrdém. A pak jsem vybírala klasické tenisky, co jsou lehké, ohebné, široké a zrovna nějaké modely nike a puma to splňovaly a ještě toho navíc dost vydrží. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 22:57

MPLee a ktore nike mate? Ja idem tie bisgaardy po dvoch dnoch nosenia reklamovat a uz cele bf kaslem.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 23:35

Dnes jsem se nechala trochu rozložit takovou asi celkem nevinnou poznámkou, až mám z toho sebelítostivou náladu. Sdílela jsem na IG příspěvek o vývojové dysfázii, líbilo se mi, jak autoři v pár větách srozumitelně vystihli podstatu. No a na to reagovala kamarádka, že mě chápe, že jejich syn to MĚL taky, že to bylo náročné, ale UŽ JE TO OK. Její syn má devět let a měl vadu výslovnosti a zvětšenou nosní mandli. Ta zpráva mě zastihla při milióntém přemýšlení nad budoucností toho človíčka, nad jeho možnostmi proplout systémem, nad hrozbou úzkostí a depresí, která je reálnější, čím je starší a moje kamarádka si myslí, že řeším R a Ř. Chápu, že povědomí o téhle diagnóze skoro není a nikdo není povinen ji znát, ale zaprvé to v tom příspěvku bylo hezky vysvětleno a zadruhé jsme o tom spolu mockrát mluvili, zná nás, zná ho, říkala jsem jí o podezření na autismus, pak výsledek diagnostiky... Neustále někomu něco vysvětluju, doktorům, pedagogům, úředníkům, kolegům, cizím lidem. Myslela jsem, že aspoň přátelům už nic vysvětlovat nemusím. Ale připadám si taky jak s nějakou verzí dysfázie - on chce mluvit a nedokáže to, já mluvit dokážu a lidi to neslyší, jeho stav se odmávne tím, že je přece šikovný a roztomilý, moje strachy tím, že jsem přece schopná, silná a věčně veselá. 

No nic, přepadla mě z toho nějaká chvilková slabost. Vyspím se z toho, ale nějak mě to nepochopení nečekaně zasáhlo.

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 23:37
Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 23:51
Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 23:55
Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 01:04

Mě třeba i překvapuje, že tady pořád mluvíte o tom nastavení zadku, to je bezesporu dost ponižující, ale u nás se třeba vždycky šmrdlalo (ani nechci napsat švihalo) do nohou, i mi to k tomu "omlazení" přijde logičtější. Jinak by se mi asi líbl ten maďarský způsob, že muži mají tatar, hezky oblečení obchází po koledě, ale nikoho nebijí. 

Victoria Děkuji za odkazy, přiznám se, že články se mi ani moc číst nechce a docela si dovedu představit obsah, ale na tu bakalářku se podívám, díky moc! 

Pinot Noir Já to četla a bylo to moc zajímavé a tu reakci nechápu. Vlastně si myslím, že to ani nečetla, jen otevřela a zareagovala, cílem bylo tě nějak utěšit, pochopitelně úplně mimo. Musíš to mít strašně náročné. 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 02:04
Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 02:10
Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 05:32

Pinot Noir to tvoje rozpoložení je naprosto pochopitelné a přes ty bagatelizující komentáře je rozhodně hodně těžké se za každé situace povznést.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 06:36

Pinot Noir

asi nemusis byt za kazdych okolnosti silna a statecna

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 06:59

Pinot Noir Musí to být těžké

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 07:44

Mrakoplas nike revolution 7

Pinot Noir

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 08:00

Pinot Noir mám veľkú chuť ťa silno objať

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 08:14

Pinot Noir Je to těžký.

Ale pravda pravdivá je, že spoustu lidí nemyslí. Prostě nemyslí. Jeden muj kamarád z dětství má taky klučíka poměrně náročného, špatně mluví a furt lítá jako blesk, je roztěkanej, ale vidíme se sporadicky, tak přesně nevim, navíc v těch diagnozách je pro mě těžké se orientovat. A kamarádka řekla, že je zanedbanej. Že jí to už přijde zanedbané, pracuje ve školství, takže nějaké děti už snad viděla. Kamarád i jeho manželka jsou normálně pracující zodpovědný lidi, co uměj vést svuj život, pocházejí z normálního rodinného prostředí se spoustou babiček, co taky mají mozek a ona jako předpokládá, že to neřešej. Lidi nedomýšlejí, to je případ té kamarádky zřejmě, a nebo jsou hrozně omezený. Ale to je jejich problém a nikdy to nemá co dělat s váma.