Pinot Noir Já ti docela rozumím. Máte to daleko těžší než my, ale já taky nemám ráda kecy ve stylu Ježíš, ADHD, to má dneska každej druhej, já to mám určitě taky, z toho vyroste apod. Ne, nevyroste, mozek mu prostě funguje jinak a v životě to bude mít dost těžký.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir ty neviditelny handicapy jsou hrozne narocny, protoze o diteti bez nohy by ti tezko nekdo rekl ze mu doroste, ale jak to neni na prvni pohled videt, tak ma kazdej hromadu reci. Mrzi me to.
Mladší doslova problil noc a bohužel pokračuje ![]()
Karja Přesně, lidi nemyslí. Ale tím to člověk odmávne stokrát a po sto první ho to holt srazí :(
Vari
presne tie reci "to aj nas je taky". No nie je. Nielen adhd ale aj tie jeho problemy pohyboveho aparatu. Dost to zamrzi, niekedy ma to uz vytacalo, tak uz aj na priame otazky mlzim. A to mame urcite lahsie ako Pinot Noir ![]()
Mrakoplas díky, ano, průletu celou rodinou se děsím nejvíc
DruI Hele je to tak, jako mně by to taky naštvalo a mrzelo, zvlášt od někoho, kdo je prostě jako v "obraze".
Máme dospělou dceru s PAS, 2. stupeň invalidky, pracuje jako uklízečka, všecko si zařídí, jenom je prostě jiná, svéprávná. Bydlí s námi.
Ale taky mě dokáže úplně rozhodit dotaz, co s ní bude, až my umřem, a jestli se o ní budou starat její mladší sestry (teď VŠ a septima). Kurňa je nám 53 a fakt to teď nemáme vymyšlený.
Archivářka No to teda dost osobní dotaz vhodný do nejužší rodiny maximálně.
Mrakoplas nejsou, jsou to proste platene sportovni tenisky. Nepromokave jsem koupila mladsimu na vinted keen chandler wp a jsou taky fajn. A starsi ma Affenzahn trail a viking veme gtx.
Pinot Noir ty neviditelny handicapy jsou hrozne narocny, protoze o diteti bez nohy by ti tezko nekdo rekl ze mu doroste, ale jak to neni na prvni pohled videt, tak ma kazdej hromadu reci. Mrzi me to.
Táhne se to bohužel i s dospělýma. Máme příbuznou s duševním onemocněním, které její tchýně absolutně neuznává. Prostě by měla ty vokna umejt a makat na zahradě, když má ruce i nohy.
Karja no jasně, zásah na komoru od člověka, kterýmu do toho fakt nic není!
711990 hele, když řekneš, že ma dítě třeba neco se srdcem, tak taky nepřijde, kdyby ses mu víc/líp věnovala, tak to přejde, nebo že přeháníš. Prostě všechno, co ovlivňuje chování, na to je každý expert. A souhlasím, že většina lidí plácá blbosti, aniž by se zamysleli.
Archivářka to je me hrozne drazdi:(
Děkuju všem, už jsem se z toho vyspala. ![]()
Karja No, to je fakt WTF, když tu rodinu zná. Musím se přiznat, že mě taky občas napadne něco o nevychovaných harantech, ale je to taková letmá myšlenka někde na hřišti o cizích dětech a hned se zastydím, ale když ty lidi zná, to už je fakt taková omezenost, jakoby neochota vykouknout z vlastního světa. U lidí ve školství je to zvlášť smutný.
Tabea no protoze na ty "fyzicky" omezeni lidi slysej lip, ale ten zbytek, za to si beztak muzes sam a mas dite vic mlatit a venovat se mu zaroven.
711990 No a zároveň se dítěti nesmíš věnovat moc, protože pak z něj vychováváš nesamostatnou sněhovou vločku. Rodič se prostě nezavděčí.
711990 tenhle názor je zvlášt "výživný" u dvojčat - to jako jednomu se věnuješ a druhý zanedbáváš?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí