Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 07:05

rasaNori

My ještě před pár lety spali pod skalou...teď už to nejde. Ale nemusí se spát v kempu, jestli tam pojedete příště, dej mi vědět

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 07:13

Karja tak zvireci kostymy se u nas resili tak, ze dite melo prijit v jedne barve obleceni a ve skolce si pak vyrobili papirove celenky s hlavou zvirete. U nas jsou ty ucitelky celkem rozumne, ale mozna je to tim, ze jedna ma ctyri deti, tak asi uz vi, jake to je shanet ty lidi na pokusy v devet vecer.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 07:22

monis u nás je i nošení vyfouklých vajíček dobrovolné 

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 07:29

Gatita Prosímtě já vyrábím ráda, ale když jsem teď synovi na jeho vlastní žádost vyrobila krásný kostým autíčka z lepenkové krabice, tak si ho pak ve výsledku stejně odmítl obléct ;o)

Jo a nejlepší rodinný kostým jsem viděla letos na masopustu. Tatínek šel za včelaře, maminka za úl a děti za včeličky ;o)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:04

Ach jo, nejspíš je za case si přiznat, že tech dvěstě stránek, co jsem tady pozadu, už nikdy nedoženu Nemohl byste mi někdo prosím udělat svodku, co se stalo zajímavého od února ?

Krome nákupu jarních bot, který předpokládám proběhl

Online Zuzuli
3808 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:09

Hmm.. masky... Hadejte, koho dneska ceka ve skolce na paleni carodejnic opet soutez o nejhezci masku?

My jsme diskvalifikovani predem, ja vyuzila vsechny sve sily na nedelni narozeninovou oslavu a dort, takze zadny super kostym, ktery by byl konkurenceschopny (nekteri si mozna vzpomenou na podzimni soutez o nejhezci vyrezavanou dyni, kde maminky a babicky vyrabely domky pro skritky se zahradou a truhliky v oknech) jsem fakt netvorila. My mame cernou tylovou sukni, carodejnicky klobouk a cerne tricko,  co jsem vcera koupila v kiku.

Do toho dcera doma rvala, ze nechce kostym carodejnice, ze ona je jedine princezna. Tak mi doslo, ze vlastne nevi, proc ty carodejnice budou, nasla jsem vecer na ivysilani Malou carodejnici, jak chtela tancovat na filipojakubskou noc s ostatnimi, a tak si ten kostym teda dneska vezme. I kdyz by mi teda nevadilo, kdyby tam byla v tom jejim kostymu sipkove ruzenky. Jak rikam, jsme diskvalifikovani predem

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:11

Zuzuli ty soutěže pro rodiče jsou fakt úchylný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:16

Potrefenáhusa přesně! U Zuzuli mají nějaké soutěživé učitelky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:16

MP Meri už jedeme sandály

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:19

Zuzuli Naše dítě nosí na čarodějnice kostým princezny fiony;). Ono jak je to zeleno černé, že:D

Potrefenáhusa To je prostě nedostatek kreativity a nějaké sebereflexe o vytvoření lepšího programu;)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:20

MP Meri já jsem nedohnala ani 18 dní dovolené

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:21

Zuzuli u vas uz chybi jen soutez o nejhezci holcicku ve skolcejako ja nechapu k cemu tyhle souteze jsou, proste cena pro nejsnazivejsi maminku.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:22

MP Meri Jestli znáš seriál Tak jde čas, tak toto tady je podobné. Pořád dokola k tématu. :D

Online Myrtila
5362 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:35

Potrefenáhusa No, ten čarodějnický klobouk mi právě přišel dobře univerzální, nevyroste z něj, a ještě ho snad podědí i mladší dítě

Lucernička, a ještě podle zadání, je teda bezva nápad od školky, to bych se na to taky vyprdla, akorát se svou šikovností na tyhle výrobky by šel syn tak s vyřezanou krabičkou od čaje

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:37

Dnes říkal Viktor u snídaně: Mám pět diamantů, zelenej, modrej a tři žlutý. Kterej si vezmeš? 

Tak jsem si vybrala zelený. A on: To je dobře, ten stojí 999 999 trilionů penízků. Modrej stojí jenom jeden trilion. Když ti ho dám taky, budeš mít jeden kvadrilion.

A já: A co ty žluté?

Viktor: Jeden žlutej je za 500 000 trilionů. Dám ti je všechny tři. Teď máš hodromady 2 celá 5 kvadrilionů.

Já myslím, že on se neztratí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 08:40

Pinot Noir on určitě ne. Vidíš, v jakých částkách se hodlá pohybovat?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 09:41

Mohučanka to my vime, ze nemusime do kempu, tam jsme byli jen kvuli jednem clenum vypravy co vyzadovali kazdy den sprchu a toaletu:D Delali jsme si z toho legraci cele 2 tydny:D

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 09:47

Victoria Kamarádky dcera na Porg taky chodí a popisujete to stejně. Ale protože tady rasaNori opakovaně psala něco v tom smyslu, jak jiné školy u nich nenabízí kvalitní vzdělání a později nebude možné právě kvůli defecitu se do stejné školy za starší sestrou dostat, tak mne překvapilo, že se nyní několik let dopředu stresuje, že by někdo v příjimacím řízení s nekvalitním vzděláním mohl být úspěšnější.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 09:50

notna znáš to štěstí chodí dokola, občas sedne na vola?:D

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 09:53

Pinot Noir Vaše rozhodnutí mi přijde skvělé. Viktor dělá obrovské pokroky, jak tady čtu a očividně mu ten už zavedený systém svědčí. Když víš, že ho tlak a nové věci stresují, podle popisu by ta logopedická školka byla v jeho případě šílena s tím tlakem na výkon.