Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 01. května 2025 22:03

viktorka_od splavu No právě, mám poměrně přesnou představu až do generace mých prarodičů a žádná hitparáda to nebyla.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 01. května 2025 22:05

Tabea Deštenku zase neznám já, to u nás nebylo. Tady ty limonády byly asi lokální, ale myslím, že to bylo všechno podobná žblůva,  dneska bych to teda do pusy nedala. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 01. května 2025 22:06

Anema já jsem měla někdy v 8.tydnu boreliózu, ptala jsem se neurolozky, kde jsme byli kvůli tomu opozdenymu vývoji řeči, jestli to nemůže mít souvislost a prý ne , to bych řekla, že by mohlo být teoreticky horší než průmyslová strava 

ted mi prijde, ze mluvi normalne, jen si jeste slape trochu na jazyk 

dneska cestou z výletu nas oblažovala zpěvem Zlata brána pokakaná...doufám, ze tohle období nebude moc dlouhy 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 01. května 2025 22:08

Allysa ta destenka byla v okolí Jindřichova Hradce, Slavonic, Telče, modrou Zonku jsem prvně pila ve Znojmě 

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 01. května 2025 22:11

Potrefenáhusa jj, my pily výhradně žlutou nebo "  malinovku", byla to jižní Morava a okraj Vysočiny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2025 22:43

Potrefenáhusa doufej! U nás je dooost dlouhý 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:01

Evaeva Potrefenáhusa hooodně dlouhý! 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:10

Evaeva Pinot Noir maly dite se tomu smálo jako nejlepšímu vtipu, kterej kdy v životě slyšelo s hned to začalo opakovat, tam ty řečový schopnosti jsou spíš na škodu!

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:10

viktorka_od splavu jo, souhlasím. Je to takový rybaření, aby aspoň něco vyšlo. Nelíbí se mi na tom hlavně to, jak i oni sami prezentují kategorické závěry a pak se člověk podívá na statistiku a jsou tam ty vztahy dost slabé. Ale to v medicínském výzkumu bývá často. Fakt mě mrzí, že tam není nějaká tabulka nebo ten graf, abych viděla rozložení dat.

Zajimavý je taky ten rozpor, že v jednom případě ten vliv diety matek záleží na pohlaví potomka (gyrifikace mozku) a v druhém vůbec (verbální IQ). Zajímal by mě přímo vztah mezi těmito dvěma proměnnými .

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:16
Reakce na Potrefenáhusa:

Allysa ta destenka byla v okolí Jindřichova Hradce, Slavonic, Telče, modrou Zonku jsem prvně pila ve Znojmě 

​deštěnka protože Deštná!

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:18

Potrefenáhusa nejsem teda doktor, ale myslím si, že v 8. týdnu se vyvíjí mnohem hrubší struktury než jednotlivé části mozku, takže souhlasím, že to vliv nemělo.

Jo a já mám velikou kliku, že u nás chytlo fekální období jenom jedno dítě a to právě jenom to mladší!  Obráceně je to horší, to uznávám.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:20

Potrefenáhusa na hovínka, prdy, kadění a penisy je chytlavej i dysfatik, ani oslabený fonematický sluch a slabá výbavnost slov není najednou na překážku! A vyslovuje velmi zřetelně!

Ale ať, my jsme rádi za KAŽDÉ slovo. 

Ostatně kamarádů dceři dlouho nešlo R a nakonec ho zvládla díky slovu PRDEL.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:21

RoSa Jj, ja vím

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:24

Anema stres to byl slusnej ale 

ja jsem ve shodě s Pinot Noir rada, ze to prislo, aspon neco úměrně věku

(ale s mladším je to fakt nepraktický )

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:26

Pinot Noir Jo, když měl syn slovní zásobu asi dvaceti slov, tak už bylo jedno z nich bobek ;o)

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 01. května 2025 23:32

Potrefenáhusa Pinot Noir ta naše tříletá mluví pěkně, ale jak se dokáže upřímně chechtat těmhle svým fekální "vtípkům", tak mě to vlastně taky moc baví . Teda asi hlavně proto, že to nemáme už podruhé...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2025 23:51

Anema u nás se teda žádné už podruhé nekoná, my ho máme asi tak od čtyř, pěti let staršího nepřetržitě dosud, velice brzy se přidal mladší a tipuju, že mimino se přidá nejpozději ve dvou letech a vydrží jim to tak do dvaceti tohle je zaručeně nejdelší rodičovské období, kam se hrabe noční buzení nebo a proč?.

Docela mě překvapuje, že vaše starší se na to od mladší nechytá, ale holky to asi mají jinak 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2025 23:55

Potrefenáhusa ano, kdyby se mladší ochotně nepřidával, máme to už dávno za sebou. Mimino sice neříká skoro nic, ale rozumí skoro všemu, ten se tomu začne chechtat taky určitě brzy

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. května 2025 00:47

Jos gratulujem k bábätku a držím palce!!!

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 02. května 2025 00:55

U nás je hitom večerného sprchovania ľudová pieseň "Ja som babika, čo má pipika"