Vše o těhotenství a dětech
Evaeva spíš asi ona konkrétně to má jinak, jak to období nikdy neměla, asi jí to nepřišlo vtipný nikdy a ani teď ne. Mladší je v tomhle hodně jiná, ta by se podle mě i v těch 6 klidně přidala
.
Tak chápu, že když jich v tom jede víc, dost se to nabaluje a jen tak to neskončí
.
Anema jo, já si taky myslím, že my jsme to jako děti neměly. Ale co si tak pamatuju z různých kolektivů, tak kluky to drží dost dlouho ![]()
Prosim vas, mate nekdo dite s alergickou reakci na SPF krémy? Cim ho mazete?
tentokrat detskej la roche, ale vadila i minerální weleda
Potrefenáhusa Máme a mažeme právě tím dětským la roche. Takže nic, no
Zkoušela jsem ještě dětský od Vichy, něco hypoalergenního z DM (myslím, že to pro děti i z té řady med), pak asi garnier, a dál už si to ani nepamatuju. Stálo mě to ze začátku dost peněz i nervů, než mu něco sedlo. Tohle má bohužel stejný jako já, taky snesu málokterý, hlavně na obličej.
Potrefenáhusa zkus se poradit s prďola , a umí to i namíchat (nic jsem neřekla!)
RoSa aha, to zní zajímavě...ma to strasny tentokrat ![]()
Ona to prave mela i po tech minerálních, co jsem kupovala, kdyz byla mimino, uz jsem si i loni rikala, jestli to nema spis na to prvni slunce, ale ted to ma fakt tak příšerný a rano po namazání, ze je to urcite reakce na ten la roche
loni ji i presne touhle dobou poslali ze školky, ze je to 5.nemoc....
Jinak jsem ji namazala z nouze mým khielsem se spf za litr, a to vypadalo v pohodě ![]()
Holky mají tenhle víkend kurz na kola, a je tu s námi spřátelena rodina, jejich děti jsou stejne staré jako naše. Každé ráno začínají v 9:30, jsem si říkala že pro naše je to pozdě a pro jejich kluky příliš brzo. Já z nich asi brzo vykvetu, to je esence pomalosti a salamismu
je pravda, že když teta dnes chtěla po naší starší aby počkala na jejich syna at jedou na základnu spolu, tak po odpovedi ,,a stihnu aspoň tu odpoledni část?" vypadala trochu zamyslene:D
rasaNori haha, soucítím. My měli včera odloženou oslavu dceřinných narozenin s kamaradkama. Byla to moderovaná procházka okolo velké ohrady, kde jsou 3 koně przewalského, potom piknik na hřišti. Pozváno 7 holek. Ráno zamračeno a vítr, pak chvíli pršelo. Ja kontrolovala počasí co čtvrt hodiny, nevypadalo to moc příznivě.Do toho mi vypisoval jeden otec, jakej mám jako plán B a jak to udělám s tím piknikem a kdy to teda bude končit.
Nakonec počasí dobrý, ale 5 dětí letí vepředu, 2 jdou nějak vprostřed a vzadu se táhnou dvě, z nichž jedna nezrychlí, ani kdyby za ní padaly granáty a jde jak kdyby měla nohy svázaný nakrátko k sobě. To jsem fakt nikdy neviděla. Dneska leje nepřetržitě, tak jsem ráda, že to klaplo. Minimálně půlka nemá žádný oblečení do přírody, o věcech do deště ani nemluvím. Příště leda bowling. ![]()

Koně naštěstí trávili polední pauzu u přírodního napajedla. Taky se mohlo stát, že by byli někde schovaní v lese a nenašli bysme je. ![]()
Tabea ja tu absenci oblečení do hnusnyho počasí nechapu, tady taky dost dětí nema, pritom v kazflandu ted meli gumovy kalhoty s laclem za 60,- (ale i bez slev myslim stojej asi 150,-)
rasaNori Soucítím, takhle rozdílný režim má rodina mé dobré kamarádky, nejsou pomalí, ale den jim začíná kolem té půl desáté, kdy se vykulí s dětma z postele, a pak celý plyne tak zpožděně, zatímco my už v té době máme za sebou dopolední šichtu (mimino vastává přes šestou a starší chvíli po něm)
Pořád mě láme na nějakou společnou dovolenou, máme ty starší i mladší děti úplně stejně staré, ale nevím, kdy během dne bychom se potkali ![]()
Potrefenáhusa já si to pro sebe vysvětluju tím, že jak už jsou to školáci (2. třída), tak není potřeba, aby chodili ven v dešti. Psala jsem extra, že mají mít oblečení do špatného počasí. Takže jedna flitrová bundička, jedna džínová, jedna koženková. Jedny conversky, většina tenisky, co chodí do školy, jedny kotníkový holinky. Cesta byla prašná.
Proste když rodiče chodí ven, jen když je pěkný počasí. A ven znamená po městě, tak to oblečení do přírody asi nikdy nevyužijou.
Myrtila jo, to načasování je taky věc. My vstáváme relativně brzo, tak v sedm. Takze oběd je ve 12, nejpozději v jednu. Někdo snídá v půl jedenáctý, oběd ve tři. Takže je to taky často na oslavě narozenin, že některý děti ve dvě dorazí a ptají se, kdy už bude jídlo. ![]()
Potrefenáhusa tak já to Ríšovi na školu v přírodě taky musela koupit, něco jsme dali dohromady po bratrancích. Celý týden měli nakonec slunečno, takže pohorky, softshellové kalhoty a zateplená nepromokavá bunda zřejmě zůstanou nepoužity, protože do školy v tom chodit nebude a na výlety si počasí vybíráme, plahočit se venku v marastu nás nebaví nikoho.
Pinot Noir třeba my jsme venku za každého počasí, teď jsme měli od středy prakticky léto, ale jinak tu využijes prakticky vše vyjmenované, něco i 2x plus gumaky a perovky :D
rasaNori my ne, no. Očividně je takových víc. Já takové oblečení taky nemám.
My máme oblečenie do každého počasia, malý aj dvojmo/trojmo, aby mal na záhradke, u babky.
Lukáško má záujem ochutnavat nové jedlá!![]()
rasaNori ja mám taky oblečení do každého počasí, muž ale ne. Děti jdou na zahradu rády i v dešti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí