Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 04. května 2025 15:09

Potrefenáhusa myslim, že gumový prodává Lidl. 

Offline Pinot Noir
29936 příspěvků moje polička 04. května 2025 15:11

Tabea jo, tak bundu nepromokavou má, ale jinak jako brrr a Gatita -  nějaká základní výbava je, ale stejně si to často ani nevezmou, oblíbené tenisky, džíny a mikiny jsou evidentně oděv do každého počasí. Sedání do kaluží u nás nikdy v oblibě nebylo.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 04. května 2025 15:17
Reakce na Tabea:

Gatita přemýšlím, jaká kombinace je horší, aktivní rodič(e) & pohodlný děti nebo aktivní děti, co mají pohodlný rodiče.

​strašné všechno! U nas se vzdycky brzy vstavalo, obed nejpozdeji ve 12, chodilo se ven, na vylety. Pamatuju si, ze jsme s nasima vyzvedavali kamaradku (bylo nam tak dvanact) na vylet, a prisla nam otevrit jeji maminka - v zupanu a s kafem v ruce, v deset dopoledne! Moji rodice z toho byli uplne na vetvi, stejne jako z toho, ze kamoska vyrazila na vylet v lakovkach a po deseti minutach chuze poptavala kavarnu. To byl pro me takovy AHA moment, ze kazdy to ma jinak. Jen mi to proste nesedi, ten vikend doma.Ted zrovna vysavam v satniku 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2025 15:30

Gatita víkend doma mi taky nesedí, ale v deset v županu s kafem se s tím nevylučuje

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 04. května 2025 15:36

Potrefenáhusa Pravě,že měli bundu z Tchiba (tehda hrozný hit) a byli totálně propocení,ještě jak to mělo gumičky kolem zápěstí.

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 04. května 2025 15:37

Pinot Noir Ano u nás je taky jeden oděv/boty na vše, věkem se to dost zhoršuje teda.

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 04. května 2025 15:52

Gatita

Nejhorší asi bude, když se klídek doma milující nevěsta provdá do časně vstávající a akční rodiny, která často chodí na návštěvu.

Offline Myrtila
5364 příspěvků moje polička 04. května 2025 16:05

Gatita To jsem přesně chtěla napsat, že je dost na houby, když se ty dva typy potkají v jedné rodině, akorát u nás jsem to já, kdo by klidně seděl u audioknihy a koukal do stropu, zatímco dítě by zbořilo dům

I přesto teda mám komplet oblečení i obutí do špatného počasí, dítě dokonce několik sad z různých druhů softshellu (využijeme všechno). Ale je pravda, že poslední roky mi pro mě chybí spíš vhodné funkční oblečení do vedra, v dostatečném množství. Zatímco na deště a zimu jsem připravená, vedra a výheň zvládám pořád hůř a hůř. Syn vedro taky nemá moc rád, ale ten to zatím vyřeší tím, že se přes den naloží do vaničky s vodou na terase

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. května 2025 16:08

Gatita keby bolo na detoch, tak furt sedime doma. Takze sa ich nepytam . Nadsazka, ale len trochu :). Doma by nas so sambom mrsklo, takze raz prisposobime program im a dalsi den zase oni nam. Teraz vo stvrtok sme isli na chatu do Nizkych Tatier a to bolo rano reci ako sa im nechce a chcu ostat doma. Pred chvilou sme prisli a svorne mi tu bedakali ze chcu naspat, ze bolo super. :D

A tym nadviazem na nepremokave oblecenie, u nas je to must have, chodime casto na tury alebo bicykle, pocasie je nepredvidatelne, najma v horach.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 04. května 2025 16:09

Myrtila to vedro a upalovy slunce mi prijde s tema detma o dost horsi nez déšť, nase deti nechtěj nosit žádný čepice ani šatky (ja to teda taky nesnesu, mam pocit, ze je pak 200C místo 35, takže to nemaj ani od koho odkoukat) 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 04. května 2025 16:18

Byli jsme v pátek v Domě přírody Blaníku, byla jswm docela zklamaná, protože tam nic nebylo, jen kafe a nanuk (naštěstí), byla jsem hodně namlsana, protože jsme v létě byli v Domě přírody Žďárských vrchů a ten byl úplně slvelej, neco mezi malinkým zemědělským muzeem a hernou

a taky jsme byli na my oblíbený Kačině, tam ja to mam moc rada, jednak se tam člověk cítí pomalu jak v Pýše a předsudku, byli jsme uvnitř sami a deti si to tam pokazdy fakt uzijou 

Tatinek zahrál dětem loutkový divadlo o panu králi, co žil v chudé chaloupce na vesnici sám, protoze ho jeho žena opustila, ze v takové díře žít nebude a nakonec ji odnesl čert

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2025 16:21

Potrefenáhusa ty jo, přitom ty domy přírody jsou většinou úplně skvělý:(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2025 16:22

Myrtila na vedro žádné oblečení není

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 04. května 2025 16:28

Evaeva jako ono je to tam malý, ale fakt spíš k odpočinku po cestě z Blaníku. S těmi žďárskými vrchy se to vůbec nedá srovnávat 

tohle je prakticky všechno a nahoře jen místnost s výstavou panelů

vetsinu místnosti zabírá plastická mapa a pak je tam jeden kmen s asi čtyřmi vycpanými ptáky, toť vše 

(první foto z googlu)

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 04. května 2025 16:39

Evaeva ja taky rada o vikendech dlouho snidam, ale je dobre mit nejaky program s detmi, aspon trochu. Kluci si sice potrebuji v klidu pohrat doma, ale cely den to nedaji, nejpozdeji ve tri uz je tu hystericky rev a rvacka. Vetsinou to jsme schopni nejak prostridat, vcera jsme byli na vylete, dnes holt doma. Muz je zvykly pianko, spat, do 12 snidat, s detmi se vrta v lego, tak ja se tu zkratka realizuju sama (s vinem a knizkou a mobilem na zahrade:)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2025 16:43

Gatita jojo, my jsme dopoledne dost často doma, ale odpoledne jdeme vždycky někam, i kdyby aspoň na hřiště. Ve vyspávání se s mužem střídáme, ale být to jen na nás, taky klidně snídáme do dvanácti Před desátou se nám na výlet vyrazit nepodařilo asi nikdy, kolikrát začínáme brzkým obědem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2025 16:44

Potrefenáhusa to je fakt nic moc. My byli už asi ve dvou nebo třech a všechny byly fajn.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 04. května 2025 16:50

Tabea ted jsem byla svedkem takoveho stretu. Spali jsme u znamych na takove spolecne akci. Ti znami pusobi hodne bohemsky, do dvanacti o nich clovek nevi, pak dlouze posnidaji, vytahnou kytaru... (ale pritom jsou hrozne vykonni, miliony uspesnych projektu, jsou z te party jedni z mala, kdo naplno dela, co je bavi, a ekonomicky uspesne). No a prespavali tam jejich pribuzni, kteri v 8 byli nastoupeni se sbalenymi batohy a odchazeli na vylet na objednanou prohlidku. A kamaradka z toho byla vykulena a rikala, ze to je pro ne uplne jiny svet, ze jeji rodina se probere k zivotu nejdriv za nekolik hodin.

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 04. května 2025 17:24

Gatita njn, to si vyrodíš děti, co vstávají v šest a v osm vypadneš z baráku jen to fikne

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 04. května 2025 17:38

My sa tak nepretiname s bratovou rodinou. Ich syn v pohode spí do 9, 10. Obeduju o 3. Idú spať o 11. V podstate sú o 3 hodiny od nás posunuti.