Vše o těhotenství a dětech
Anema to nový sportovní gymnázium (Šeberov?) už asi bude ted od září fungovat
Anema no kamarád ted sdílel na fb, ze tam přijali jeho syna, tak snad nejaky tridy uz fungovat budou? Ale taky se mi nepovedlo nic vygooglit, jen zminky, ze otevrou
Potrefenáhusa aha, tak asi jo, tím líp!
Kan dáš prosím odkaz?
Je to pár kliknutí na stránkách Praha školská a na magistrátu města Prahy je zveřejněno 23 škol, které berou, ale nejsou to jen obory s maturitou. A Dipsy si najdeš lehce.
Kan a nedala bys prosim ty odkazy? dipsy mi ukazuje, ze volná místa zveřejní až zítra, ale hledám to na mobilu, třeba něco přehlížím
Potrefenáhusa sorry, ale mi z mobilu odkazy nefungují, je to opravdu pár kliknutí na: to dáš- druhé kolo přijímacích zkoušek. Dostala jsem se na to přes Praha školská, nebo to Dipsy.
Kan Potrefenáhusa já jsem našla akorát toto. Z Prahy tam jsou volná místa pouze na soukromých školách, kompletní seznam by měl být až zítra.
Evaeva to jsem nasla uplne stejne
Slušné počasí na oslavu narozenin formou pikniku v parku ![]()
Už se těším na kelímky rozfoukané všude možně.
dzizisketa na nasi oslavu taky hodne foukalo. Takze piknik venku jsme vzdali a nechali deti delat bordel u nas doma ![]()
dzizisketa přilepit zespodu kamínky?
Užijte si to!
dzizisketa u nás taky foukalo, ze stromu padal do kelímků binec (flora i fauna). Nakonec jsem je postavila do víka obalu na dort a přikryla papírovýma talířema. ![]()
žluťásek dekuji za tip na Geopark v Ricanech. Zkusene jsem pak vyvedla deti po chodnicku pres rybnik az k hristi. Vyuzila jsem i tip na nahradni kalhoty k ryzovani granatku.
Meli jsme skvely den. Ja k sobe mela kamaradku, mladsi syn jejiho synka a starsimu synovi jsem pozvala kamarada. Detem se v Geoparku libilo a cely ten vylet jsem o nich nevedela. Byli jsme i na obede, pocet prevrzenych sklenic nula, bylo to tak strasne prijemne a v klidu, ze jsem si prala, aby kolem sel nekdo z nasich znamych a videl, jak umime vybrane stolovat:)) Doufam, ze kamaradka to vnimala stejne, je takova klidna a ticha, i ten jeji chlapecek je takovy mirny, tak snad se z toho, co ja povazuji za poklidne odpoledne, nebudou muset nejak vzpamatovavat![]()
Gatita to zní skvěle!
My měli taky hezký víkend. Včera ty závody a dneska jsme strávili několik hodin v pražském Campu. Je boží, když děti baví to, co mě.
A úplně jsem vám zapomněla dát tip na letecké muzeum v Mladé Boleslavi. Samotné muzeum není nic extra, kromě nafukovací klouzačky z letadla, kde by teda kluci strávili minimálně hodinu, hlavně vystavená letadla. Ale je tam kavárna, kde mají dobré kafe, menší pěkně vybavený vnitřní koutek, hřiště a "letištní runway" se šlapacími letadly s výhledem na tu opravdovou. Za výlet to asi nestojí, ale jestli pojedete okolo, tak fakt doporučuju.
Evaeva to moc neznam, ze by je bavilo to, co me. Zkousim to nenapadne a pravidelne, tu divadlo, tam koncert, i nejaka galerie uz probehla, ale zatim se moc nedari. Jsou proste mali a mozna je to nebude bavit nikdy. I kdyz mozna jo, dite chce znovu do Narodniho na Louskacka.
A trochu si myslim, ze by se mnou mohli casem chodit po horach, pobyt v prirode celkem muzou. Ale vetsinou to jsou trestne vypravy...
Gatita to jsem moc ráda, Říčany jsou už dlouho oblíbený cíl našich výletů. A ten Geopark je moc fajn, malé, ale dá se tam strávit moc hezký čas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí