Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8997 příspěvků moje polička 04. června 2025 20:48

Ještě k těm kroužkům - my můžeme rozhodně doporučit baby judo (pro děti od 3 let) od Judo Academy. Rostíček dnes ukončil tříletý cyklus a v září pokračuje už jako mírně pokročilý. Při dnešní závěrečné lekci bylo vidět, že ty šestileté až sedmileté děti se už vážně umí trochu poprat, a trenérka je do boje vypouští zvoláním "hadžime - perte se!"

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 05. června 2025 07:42

Mňa na krúžky tiež nemal kto vodiť, takže som od 2.triedy chodila sama. Babka mala záujem len o vnúčatá inej dcéry. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 12:03

Konečně to dítě začíná být na hřišti trochu bezúdržbový prší, já jsem pod stromem a od tu jezdí na klouzačce pořád dokola, zadek už má úplně mokrý, ale pryč ho nedostanu

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 05. června 2025 17:36

Zitra se vraci syn ze skoly v prirode (nakonec se uzdravil a mohl jet) a musim rict, ze se na nej uz hrozne moc tesim, prestoze tu byl docela klid. Ale teda ty dopisy, co pise. Ted zrovna prisel jeden srdceryvny, jak je vsechno spatne. Tak jsem zvedava, jestli to fakt byla takova hruza nebo to psal v chvilkovem rozpolozeni. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 17:40

Gatita naši prý psali v úterý. Zatím nic nepřišlo, syn asi dorazí dřív než ten pohled

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 05. června 2025 18:16

Chci vsem doporucit vystavu Vecernicka ve Strahovskem klastere. Byla fakt krasna. Plno obrazku, loutek a interaktivnich prvku v krasnem prostredi.

Ale doporucuju tam ji to nejdriv, s ohledem na to, s cim vsim si tam deti hraji, to koncem leta uz asi bude vsechno dost jete

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 18:19

Zuzuli my se chystáme v létě. Nicméně tam budu sama se třemi, takže mírná jetost nemůže škodit

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 05. června 2025 18:41

Zuzuli a je to i pro dite, ktere vubec vecernicky nezna? 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 05. června 2025 18:50

Gatita nevim. Ona to je vazne jen vystava, v ambitu, neni nijak moc velke. Vetisna deti tam behala a hele, amalka, koukni, zizalaci... je tam treba masinka z pohadek o masinkach, co se sklada jak puzzle na stenu, ale jinak to jsou spis takove velke instalace konkretnich vecernicku. Ten domek z mechu a kapradi ma uvnitr obrazovku s puzzle, ale jinak se na nej lezt neda. Je tam ale plno panelu s vypravenim o tvurcich, originalni loutky a kresby. Pro deti, ktere uz umi cist, tam je dabingove stanoviste, kde si muzou zkusit namluvit kus vecernicku.

Offline Muslik
570 příspěvků moje polička 05. června 2025 18:53

dzizisketa to baby judo zní super a tiše závidím. Chodily tam i nejake holcicky? My dceru chceme na judo taky dát, muz leta delal, bohužel u nás na Praze 3/2 jsou ty juda od Judo Academy jen pro větší, na podzim dceri budou 4 ale zatím má smulu:(

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. června 2025 19:11

Po botach oprasuji dalsi periodicky se opakujici tema. Kde koupit hezkou aktovku pro drobne dite? Jako rada bych se vyhnula neonovym jednorozcum

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 19:35

monis teď nevím, jestli jseš pražská? My jsme se synem byli vybírat v dráčkovi ve Vysočanech. Mají tam fakt výběr, paní nám poradila, nabízí všechny ty "lepší" značky 

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 05. června 2025 20:02

Zuzuli diky moc za informaci. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. června 2025 20:19

Evaeva nejsem, jako my mame skolu minutu chuze, takze se priznam, ze resim hlavne vzhled a smysluplnou organizaci te tasky. Je neco, co je u aktovky fakt blby a je dobre si na to dat pozor? Vzhledove se mi celkem libi oxybag, ale nevim, jestli to je lepsi znacka nebo ne

Offline dzizisketa
8997 příspěvků moje polička 05. června 2025 20:36

Muslik 

Holek tam chodí spousta! A taky mají ženské trenérky, třeba Rostík tento rok měl trenérku a bude ji mít i příští rok. Já tehdy sháněla něco všestranného pro takové prcky (když začínal, měl tři roky a čtvrt, byl tam nejmladší) a měla jsem fakt štěstí, že mají kurzy toho baby juda u nás na sídlišti. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 20:45

monis na minutu chůze je to asi fakt jedno Já chtěla bederák. Teď, po zkušenostech, bych dobře zvážila, co bude dítě ochotné zapínat a používat. Synovi vyhovuje jedna velká kapsa, kromě svačiny tam mrská všechno kromě klíčů, to jsem věděla. Ale není moc ochotný zapínat zdrhovadlo a přezky, i když z nich byl nadšený, a má to věčně otevřené, jednou tam měl i sníh, když sněžilo Teď bych pro něj volila zip. Tak bych zvážila hlavně tohle.

Oxybag jsme nezkoušeli (ale pozor, mají debilní láhev, co se otevře jemným tlakem, takže klidně o něco v batohu ). Ale mezi Topgalem a třeba Ergobag nebo frii byl opravdu velký rozdíl, když je syn dal na záda. Otázka je, jestli je to na tu minutu třeba řešit, znatelný rozdíl je totiž i v ceně.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 05. června 2025 20:56

monis teraz do 3.triedy sme kupili zn. Astra, je to poľský výrobca, mali aj u nás v papernictve, tam si ju skúsil a potom sme ten najsprávnejší vzor (Minecraft) kúpili cez Allegro. Je ľahká,  ľahšia ako tá, čo má teraz.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 05. června 2025 20:58

monisJá jsem hrozně spokojená s tou Fria, ale jako ty letošní nové designy mě úplně nezaujaly. Menší tašky má i Topgal nějaké modely. Ta friae fakt takový subtilnější batůžek no, na minutu je to ale jedno. Praktická mi přijde dost, ty kapsy a tak. Jedna velká kapsa a pak svacinova je podle mě praktická. Kdy y měla dcera dvě velké, tak by v tom měla velký brajgl;-). A pak to má i menší kapsičky, a i tu peněženku malou k tomu, to hodně používá. 

Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:04

monis mne přijde dobrý mít pár menších kapsiček. Třeba na peněženku. Nebo jednu s háčkem uvnitř na klíče. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:09

monis u nás to byl 2x baagl, se zipem, aby stála sama