Zato my teď vybíráme batoh volnocasovy. Chápete to, svět je plnej batohu a to dítě si nemůže vybrat? Respektive vybere si jen z kategorie batohu od 3 let plus, co mají nějaký zvířecí tvar a 9l:D:D. To že si vybere sama byla její podmínka, už na to v životě nepřistoupim:D
Vše o těhotenství a dětech
Karja a vejde se ji tam vsechno? Ja netusim kolik toho deti realne tahaj, ale predpokladam, ze stale kvanta ucebnic plus nejake jidlo a piti, ze...dcera je vazne drobna a s nejakou mega aktovkou si ji nedovedu predstavit![]()
monis Jo, dneska v tom přivalila i balení 12 actimelu a plyšáka. Nosí toho málo, takové ty velké desky na sešity, jeden slabikář, penál. Jako nevešel by se jí tam třeba pytlík s prevlecenim a botama na nějaký sport, to asi ne nebo spíš by to už byl docela teteis, že dospelej by to tam nějak dal, ale dítěti by to dalo zabrat. Ale jen převlečení tam někdy nosí a úplně v pohodě. rasaNori psala, že jejím holkám se to tam vejde horko těžko, ale ony mají do školy více pomůcek, ale řekla bych, že to je velice výjimečné a standard je to co píšu já
monis syn toho tahá dost, jakože na každý předmět jeden velký pracovní sešit a k tomu třeba dva menší, to celé 3x (češtinu mají každý den dvakrát) a to celé se vejde do velkých desek cca 4 cm tlustých, maximálně slabikář je mimo. Takže objemu bych se nebála, pokud nepočítáš s tím, že tam strčí ještě věci na odpolední sportovní kroužek včetně bot do tělocvičny.
Karja dáváš jí moc možností k výběru ![]()
Tabea já mám taky ráda víc kapsiček
No jedno moje dítě je ignoruje, druhé zbožňuje ![]()
monis jedna ma beckmann, prvouka je velka A4, AJ 3xA4 plus slozka na papiry, CJ je velky tlusty slabikar, A4 pracovni sesit, pisanka a sesit na pisemky A5 x2, Matika velka A4 plus 2x mala A5, zakovska, sesit na razitka, maly sesitek na ukoly, pouzdro na 3 patra, stredni BBox a taska je nacvakana po vrch. Maly dite ma Frii se zipem, a kdyz jsem tam skusmo nastrkala objem veci co ma starsi, tak jsem jen polkla...
Diky za podnety. U nas asi realne hrozi caste noseni veci na bazen, protoze bazen maji ve skole a v ramci tv ho maji jiz od 1. tridy. No a takovy rucnik zabere celkem misto a obavam se, ze kdyby to nosila v tasce zvlast, tak to uz nenajdem. Ty Frii se mi libi, ale mozna to jeste kvuli mistu prehodnotim.
monis aj tak bude mat na tie veci na bazen zvlast tasku, nie? Tak to uz je podla mna jedno, ci sa jej ten pytlik zmesti do aktovky alebo nie, najma ked to mate tak blizko.
Inak nas ma beckmann a miesta tam ma este celkom dost a to nosi tiez stredny bbox, ktory zabera dost miesta. Zapinanie mu nerobi problem, ale popruhy si odmieta zapinat.
Ale hlasim, ze posledne dni uz tasku nosi sam a nechodi v predklone. Tak snad uz su konecne po roku nejake vysledky toho fyzio trapenia ![]()
monis dcera má taky frii, predloňský model, vejde se tam všechno do školy včetně svačiny a pití a ještě spousta bince navíc ![]()
Chce si ten batoh nechat i do třetí třídy, tak je s ním asi spokojená.
monis jestli hrozí časté nošení plavání, tak bych taky chtěla, ať se to vleze dovnitř. Nejen kvůli ztrácení, ale je to otravný to tahat vedle tak nějak celkově.
Jinak syn má na svačinu malou krabičku z ikei (pečivo se sýrem a tak půl většího jabka) a celé to sní jedině, když je v družině až do půl páté. Kolikrát to ani neotevře, není čas
Střední bbox by mohl mít na celý týden ![]()
monis R. nosí věci na sport 3-4x týdně, jsem ráda, že se to vejde do batohu. Odpoledne už to někdy nese zvlášť v pytlíku, protože kolikrát nabere ve škole hrozných kravin a neumí to tam uspořádat, ale aspoň ráno mu věci na sport umístím do batohu já a nese jen jedno zavazadlo.
Má Topgal. Jsme s ním spokojení - je lehký, prostorný, jen zipy, žádné přezky. Nemá bederní pás, ale to jsem ani nechtěla, on by si ho stejně nikdy v životě nezapnul.
monis Věci na plavání bych tam ráno umístila (pantofle,ručník, brejle, plavky, sprchac), pak mokré už by to tam dcera asi neumistila bych rekla:D.
a jak chcete velkej?
monis ten beckman se dělá ještě malý přídavný batůžek, který se pricvakne na aktovku
Potrefenáhusa asi 15l, ale myslím, že bys nenašla nic, co jsme nenašly my:D:D:D
MPLee můj syn nosí rychleschnoucí, do tašky by se mu to ještě vešlo. Ale zásadně neždímá plavky, má to vždycky deset kilo
Ale třeba tv, což jsou boty, triko, kraťasy, tepláky, mikina a švihadlo, tam dám já, ale on už ne. (Nosí jen občas na vyprání, tak to nevadí)
Karja a ten lassig a našit nějakou nášivku, přívěsek?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí