Mohučanka prosím tě, blbý dotaz, na veletrhu vědy se dá i najíst nebo si máme vzít svačinu? Počítám, že je to spíš na čtyři hodiny než na hoďku, že?
Edit: tak nakonec jsem se proklikala na plánek a našla restauraci. Řízek asi mít budou, předpokládám ![]()
Mohučanka prosím tě, blbý dotaz, na veletrhu vědy se dá i najíst nebo si máme vzít svačinu? Počítám, že je to spíš na čtyři hodiny než na hoďku, že?
Edit: tak nakonec jsem se proklikala na plánek a našla restauraci. Řízek asi mít budou, předpokládám ![]()
Zuzuli No, kdybys to koupila dřív, tak ji třeba nezaujme a jak už by byla tužka doma, tak by v ten správný okamžik nepřišla dostatečně silná míra fascinace ;o)
DruI presne tim se uklidnuju ![]()
Potrefenáhusa Taky jsem myslela, že s 12l pohoda, ale je to malé. Ted jsem objednala 15l, tak to už snad bude v pohodě. myslim, že jsem viděla tolik batohu, že mám pocit, že svět je plnej batohů, že se to snad ani všechno nemůže prodat:D:D
a kterej to je, až mě pošle do háje s lassigem? ![]()
Jo, dělají tam normální jídla (řízek nevím, manžel měl dnes lasagne) a měly by tam být i nějaké stánky, loni byl myslím gyros, hranolky a nějaké tortily určitě, a tak.
Je to určitě na dlouho, 3 hodiny minimálně a přišlo mi to letos ještě víc pro děti než loni. Zrovna jsem se vrátila![]()
Mohučanka jasně, díky! Já tím myslela, že neočekávám úplně haut cusine, hrany dětem taky postačí ![]()
Potrefenáhusa Je to dívčí batoh puma 15l. Ale těch batohů je spousta hodně cool dělají třeba skate značky a tak;)
Karja mne prave google nic nenabídl, jen menší nebo větší
ja chci fakt turistickej a hlavně aby měl stahovací pásky, do kterejch jde skřípnout bunda
Potrefenáhusa Tak tohle nemá, tohle je hodně teenagerovské spíš, ani to nemá tu spínací sponu na hrudníku. Těch batohu jsou mraky, určitě najdeš moc hezkej. Ale dcera si chtěla sama vybrat a to to dost zablokovalo, ona právě nechtěla žádné ty pásky a síťky a nic co šlo do toho turistického.
Dnes jsem koukla na batohy v Decathlonu a libil se mi dětský tento, 15 l 
JankaM ten se mi taky líbil![]()
Potrefenáhusa já mám teď z Decathlonu úplně skvělý batoh/krosničku na výlety s nastavitelnými zády. Tenhle je dost podobný tomu Deuterovi, možná malinko víc městský, viděla jsem ho naživo. Vůbec bych se nebála ho koupit.
Potrefenáhusa ten máme v té hnědé barvě a připadá mi super ![]()
Pinot Noir aha, tak možná to byl nějakej jinej, ja ho neznam vůbec
Potrefenáhusa to taky nevím proč, špatný mi nepřišel
Potrefenáhusa taky ho máme a je super, teda byl, pres zimu se kamarádil na půdě s myši ![]()
Ještě dodám, že je dobré nastavitelný, JA s nim pochodovala 2 dny po džungli, jsem teda malá, ale stejně, nastavit šel moc dobre, nosil se dobre, synovi sedí taky, je mu 6.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.