Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 06. června 2025 09:16

monisco tato s kocickou? Ja kupovala synovi do prvni tridy stejnou, jen klucici motiv a za 2x vyssi cenu:))) Znacku mi poradil nekdo tady na Parfu. Syn byl malicky a hubeny, uzka zada.  Taska vypada dobre i ted ve treti tride, ale uz budeme do 4. kupovat prostornejsi. Ma sikovnou kapsu na svacinu, postranni kapsu na piti, telocvik pricvaknes navrch. Vevnitr je jeste takova prakticka prezka na snurku s cipem na obed/klice, takze skoro neztracime.  Libilo se mi, ze nevazila kilo.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 09:27

Potrefenáhusa Ten lassig se jí nelíbí,má to spolužačka, hroznej batoh prej:D:D Hele včera jsem jí nalámala na takovou ružovou pumu, takže uf. Ona ten batoh bude nosit fakt sporadicky, třeba 8krát za rok a víceméně prázdnej, takže lepší když to bude něco, co bude jakžtakž univerzální i do dalších let. Já i vyměkla a objednala jí ten beckmann s tou nějakou kočkou, ale to je naživo tak hnusnej produkt, že i za tři stovky by to bylo drahý natož za 1200. I sambo říkal, že je to fakt ošklivé, ale mohl za to spíš ten vzor a barva, vypadalo to dost jinak než na produktovce. 

Offline notna
9465 příspěvků moje polička 06. června 2025 09:41

Karja Zkus zatraktivnit ten batoh nějakým příslušenstvím. Krabičkou na jídlo, lahvi, přívěskem na zip apod., který budou podle vkusu dcery. Jsem to takhle řešila a pomáhalo to. Jsou i nějaké nazehlovacky. 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 09:48

notna Jojo, mám takové přívěsky kočkové;). ALe to víš, když jí ten batoh ukážu a vedle vyskočí v reklamě batoh ve tvaru pandy, tak to je konec:D:D:D

Offline notna
9465 příspěvků moje polička 06. června 2025 09:52

Karja Chapu. Pak asi tvrdit, ze panda je vyprodaná. Ale ona už umí číst, co? :-)

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 09:54

notna jojo, to já jí řeknu, že ta panda je malinká nebo tak, ani nekecám, ale už to dost nahlodá tu její představu:D:D:D. No je to sranda s holčičkama, jsem zvědavá, kdy přijde nějaké emo období:D:D

Offline notna
9465 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:07

KarjaKamarád se starší dcerou mi říkal, jeste budeš se slzou v oku vzpomínat na Hello Kitty a všechnu tu růžovou a fialovou se třpytkami, když jsem si na ten kýčovej cirkus stěžovala. No, měl pravdu

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 10:10

notna Jo, jako já to mám ráda, ted jsem si koupila pracovní blok růžovej s gepardama třpytivýma, už jsem to měla i služebce, před šefem jsem ty desky radši složla k sobě:D:D:D. Ale to víš, někdy ty představy nejsou slučitelné moc s realitou nebo tím, že to má sloužit více let. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2025 10:52

Karja třeba nepřijde, ségra žádné emo období neměla. Pořád má ráda růžovou, akorát v jejím věku už je všechno oblečení v obchodech černé a šedé a ona chce růžové a modré.

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 06. června 2025 12:29

Karja bych ji tu pandu asi koupila, nez se s nima handrkovat, svacina se do toho vejde 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 12:41

Potrefenáhusa :D Jako kravin mají doma dost, tohle by nosila pul roku až by viděla, že fakt pandí batoh ve škole v druhý třídě nikdo nemá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2025 12:49

Potrefenáhusa nevím teda, podle mě nevejde. Resp. takový ten klasický balíček mikina, pláštěnka, svačina, pití nějaké to místo zabere. Kluci měli 10l topgal a bylo to jen tak tak 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 12:54

Evaeva jo to víš, že nevejde. Malá má myslím 9l a jako oni jezdí jen na pul den, a je to fakt jen pláštěnka, pití, malá svačinka, a šlus. Na ty školní výlety musí mít větší, ale jakože žádnej náklad tam nikdy mít nebude, ale nacpe si tam třeba mikinu. Nebo jednou jedou i přes noc, takže větší batoh by tak jako tak měla. Já jim ráda něco koupim, hraček mají tisíc, ale jsou to věci co užijou, v takovýhle kravinách na chvíli je nerada podporuju. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2025 12:56

Karja jojo, rozumím ti. Do té školy je podle mě i fajn, když se tam vejde A4

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 06. června 2025 13:03

Tak jsem tu albi tuzku koupila, k ni tri pohadkove knizky, dvoje zpivanky, tri encyklopedie a anglictinu a dite si denne aspon dve hodiny "cte" a ja si v klidku piju kafe na balkone a ctu si vlastni knizku. Proc jsem ji nekoupila driv?

Vcera jsme mely uplne bajecny den, dcera mela v deset dopoledne prevenci u zubare, tak nesla do skolky. Rano jsme odnesly knizky do knihobota a rovnou tam vyzvedli tu albi anglictinu, pak jsme jely k zubari, tam to zvladla uplne skvele vcetne rengenu. A ani podle nej nema porad zadny, kaz, coz me potesilo jeste vic. Pak jsme jely na vecernickovou vystavu, po ni na obed k Chladkovi, meli uplne skvelou koprovku. Jedly jsme ji tam na terase pod slunecnikem, protoze trochu prselo. Pak jsme jeste byly nejaky cas venku a doma si pak hned vzala tu anglictinu a poustela si to jak anglicky, tak cesky a vydrzela u toho fakt dlouho.

A rano v satne ve skolce hned vypravela sve kamaradce zazitky ze vcera a chlubila se ruzovou plastenkou a pak spolu ruku v ruce odesly do tridy a bylo to dneska rano uplne bez place.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 13:29

Zuzuli Tak to je super, že se líbí. U nás jí víc používá ta starší, ale taky díky té tužce mám někdy takový wtf. momenty štětsí. Třeba o prázdninách jsme dost doma měly neteř a oni si to třeba pouštěly a všechny tři u toho zpívaly ty písničky...já vařila, děti na koberci si zpívaj..ty jo to bylo jak z nějaké reklamy z minulého století na domácnost:D:D:D

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 06. června 2025 13:38

Karja aha, mne to nekde u toho deuteru ukazovalo 9l, Nase ma 10l a to zmíněny sw tam vejde, bunda teda zvenku. Ale u školáka už je fakt potřeba vetsi no...ten Schneiders ma 11l. 

A zkoumalas vaude, trollkids nebo Jack wolfskin? Jeste patagonia ma hezkej, ale uz dost drahej 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 06. června 2025 13:57

Potrefenáhusa Taky jsem myslela, že s 12l pohoda, ale je to malé. Ted jsem objednala 15l, tak to už snad bude v pohodě. myslim, že jsem viděla tolik batohu, že mám pocit, že svět je plnej batohů, že se to snad ani všechno nemůže prodat:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2025 14:23

Karja kluci mají 14l ten Deuter s liškou a je to tak akorát na tyhle věci 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2025 14:40

Ve stížnostech jsou velké stížnosti, tak si stěžuju tady. Dítě se minimálně týden budí před šestou a pak už úplně nezabere, takže jsem dneska už dost unavená a tím pádem bez trpělivosti. On je protivný, protože je taky nevyspalý, starší dva taky prudí, už se stihli pohádat, mladší pořád něco chce a já teprve obědvám, všechno mi padá z ruky...Den blbec prostě.