Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 08. června 2025 21:59

Elektrický zubní kartáček pro dítě skoro 9 let, dětský nebo už dospělý? Máte s nějakým zkušenost? Čistit si bude pod dohledem. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 08. června 2025 22:21

JankaM k dětskému Sonicare jde stáhnout aplikace, ve které za čištění sbírá odměny. Můj osmiletý syn to miluje, čistí velmi pečlivě i několik cyklů za sebou, aby dostal víc dárečků

Hlavice jsou všechny kompatibilní. Já mu kupuju pořád ty nejmenší, ale klidně by šly nasadit na dětský kartáček i naše dospělácké. Dětský má jen nižší vibrace a nemá více různých programů (jen nižší a vyšší intenzitu, nižší je na zvykani nebo pro prťata)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2025 22:32

JankaMten dětský je, myslím, do dvanácti, resp. ty hlavice. My máme ten, co žluťásek, body nesbírají, ale starší ho má radši než normální. Zuby si tím vyčistí líp než klasickým, navíc lehce vibruje po půl minutě, že máš jít na další čtvrtinu pusy a po dvou minutách se vypne, takže celkem ochotně dodržuje i tohle. Ale mladší ho (po opadnutí prvotního nadšení) nechce. 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 08. června 2025 22:35

Moje dítě chce skateboard, bylo mi to jasný, hned jak jsem ho viděla v dívčí šatně....ona na něm někdy jezdívá u synovcu, asi spíš s tim bude dělat blbosti, jezdit na zadku, ale i tak na ním někdy třeba pojede normálně. 

JankaM Nevybírala jsi to zrovna někdy ty? Taky takhle pro sedmiletou? Mám nějaký pocit dejavu;)

Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 08. června 2025 22:36

Evaeva to je ten s tou chlupatou příšerou?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2025 22:40

Tabea jo, to bude on. S nálepkami na rukojeť.

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 08. června 2025 22:40

JankaM moje zubni hygienistka doporucuje sonicky kartacek dontodent z dm. Rika, ze si mysli, ze je ze stejne tovarny jako philips, jen ma jine logo a je levnejsi. Jen na nej doporucuje ty hlavice od philips. A pro petiletou dceru nam doporucila na ten dospely dontodent proste jen koupit nejmensi sensitive hlavici philips, ze kupovat detsky philips jsou celkem vyhozene penize, kdyz netrvas na aplikaci.

Je to tenhle 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2025 22:41

Karja syn chtěl taky. No nějak jsme mu to, zatím, zatrhli

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2025 22:44

A byli jsme na tom Tutanchamonovi a klukům se to moc líbilo (i mně), dokonce vydrželi i téměř celého audioguida, ačkoliv nemají žádnou dětskou verzi (škoda). Muž si myslel, že budeme za půl hodiny venku, a my tam byli snad dvě a půl hodiny. Takže doporučuju.

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 08. června 2025 22:59

JankaM kartáček určitě sonicky. po nedobrých zkušenostech se Sonicare doporučuji spíš truelife. (Ten Sonicare má nějakou blbou konstrukční vadu, vyvikla se tam nějaký šroubek.) Jen si pohlidej, aby na něj šly hlavice Philips (ne na každý jdou). 

Kartáček normálně dospělý a hlavice dětské. U nás tu aplikaci používaly asi měsíc, devítileté dítě se mi zda i celkem velké, spíš bude v ty koupelně čumět na něco jiného. 

Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 08. června 2025 23:13

Zuzuli já ten dětský sonicare koupila před Vánoci za 33€. Ke stažení aplikace jsem se ještě nedostala.

Offline Tabea
8163 příspěvků moje polička 08. června 2025 23:18

Karja v pátek jsem byla s dcerou v obchodě, kde měli i skateboardy. Taky ho zrovna nutně potřebuje (a ještě šicí stroj), tak je testovala. V sandálech ji šlehnul hranou přes palec u nohy, má tam stinku. Tak bylo testování ukončeno. Doma ještě dělala po bytě hvězdy a tou stejnou nohou se praštila o hranu linky, takže má ze strany chodidla pěkný jelito. Hvězduje po bytě dál...

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 08. června 2025 23:40

Tabea No, tak snad už to tím skončilo:D. Já asi nemám problém ji to koupit, je teda fakt, že doma na zahradě nemáme žádný chodníček nebo tak, aby se na tím vyřádila trochu i doma, takze to budeme s tím muset někam cíleně chodit, což ano je trochu opruz:D

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 09. června 2025 05:59

Karja jojo, dostala růžový plastový se svítícíma kolečkama, venku s tím byla párkrát, momentálně na něm jezdí na balkoně, asi 3m tam a zpět podél zábradlí . Je to Tento

Offline Janulik03
20328 příspěvků moje polička 09. června 2025 07:23

Evaeva my sme tam boli tiež, išli sme bez rezervácie v piatok hneď ráno a boli sme veľmi spokojní. Ja som už dlho chcela tú výstavu vidieť, akosi sa to podarilo až teraz. A išla by som kľudne ešte raz.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 09. června 2025 07:38

continuity u toho Sonicare je možné hned po koupi ho zaregistrovat a prodloužit záruku na tři roky. 

My teda máme Sonicare celá širší rodina a nikomu se nic nevyviklalo, vsichni máme ten první a funguje zcela bez potíží.

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 09. června 2025 07:51

žluťásek my je máme v rodině taky všichni, všichni stále ten původní, ať kupovaný před lety, nebo (nejnověji) předloni, žádné problémy jsme nezaznamenali. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2025 07:56

Janulik03 mamka nakonec zjistila, že na stránkách je větička, že lístky jsou dostupné i u jiných prodejců a tam jsme uspěli. Ale lidi si lístky kupovali i na místě, ale s dětmi bych to riskovat asi nechtěla, máme to skoro hodinu cesty. My to samozřejmě taky plánovali od zimy a teď zjistili, že už to vlastně bude končit

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 09. června 2025 08:28

žluťásek nevím, my jsme je reklamovali asi dva ze čtyřech, četla jsem i na X, že tam něco je. jednou nám vraceli peníze a podruhé už jen vyměnili za novy. 

Začaly slabě vibrovat, asi polovinou toho původního výkonu.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 09. června 2025 08:45

JankaM jasný, no to u mě zatím taky vyhrává takovýhle pevný plast, protože víc tomu stejně nerozumim.