Evaeva Já si trochu řikám, že v tý první třídě by to nemuselo bejt tak žhavý, ale možná jsem jen naivní. V těch pozdějších letech to asi dává smysl dělat celý jinak, ale tak daleko nepřemýšlím, myslím, že tam už přesně hraje roli i ten kolektiv, jak píše baltik , předpokládám, že za pár let by nám děti do takovýho režimu asi stejně hodily vidle, ale možná se pletu. Zatím je syn z té představy nadšený samozřejmě, jenže on za tím nevidí ty mínusy. Já třeba vím, že on je hodně společenský, na každém místě se chce seznamovat, ty kamarády dost potřebuje, do školky chodí rád. Ale zase je celkem schopnej si je najít i kdekoli na místě, nestydí se, na Sicílii si klidně šel bez znalosti jazyka objednat. A na hrišti se prostě vždycky někoho chytne a okamzite je s ním kámoš (samozřejmě někde jinde by byla jazyková bariéra to je jasný).
Jos Pro mě to bylo celý život v kategorii "nereálné". Teď se to trochu změnilo, tak uvidíme! Já kvůli tomu začala sledovat i nějaký influ, třeba Smetanovic, ty přesně jsou čast roku na Bali, ale předpokládám, že mají děcka v nějakejch mezinárodních soukr. školách, my hrajeme jinou ligu
Hrozně vám fandím, my máme zkušenost z těch Filipín a bylo to boží, 5 let žádná zima. :)
Děti jsme neměli, takže osobní zkušenost nemám, ale před pár lety jsme byli na dovolené na Srí Lance ubytovaní ve vile české rodiny, která přesně toto řeší. V té vesnici přeszimu žilo několik dalších českých rodin s malými dětmi, takže nějak to jde! Možná bys jim mohla zkusit napsat, byli hrozní sympaťáci, věřím, že by poradili. A nebylo to influenceři typu Sikls, prostě normální rodina.
Nejde mi dát odkaz, stránky jsou endlesssummer .cz