Potrefenáhusa ano a jeste pry musi byt krk a koncetiny jako dve paralelni cary a ne jedna
Postavu jsme kreslili na zapise a dukladne ji analyzovali.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa to zní pěkně!
Jo, to "vytýkali" staršímu, že nekreslí detaily jako obočí a prsty dělá čarami. Dělá to tak i rok a půl poté
Obočí v životě nenakreslil, většinou neudělá ani vlasy, boty nebo tak, to ho vůbec nezajímá. Jak píše, víme ![]()
monis ano, končetiny jako plochu a ne čáru začal kreslit nějak okolo šestých narozenin. Ta postava, co nakreslil na zápise, by se hodila do vtipů ![]()
Společný spaní mě štve už tak tři roky :-D, malá je hrozná chobotnice a strašně cestuje i po tom dvoulůžku, věčně se v noci budím tím, že mě kopne do hlavy.
Psací stoly bych neřešila, ale my doma nemáme ani jídelní stůl, páč místo jídelny máme dětskou hernu. Takže od novýho dětskýho pokoje si slibuju i to, že aspoň část kinderbordelu zmizí do horního patra.
Jinak u nas to kresleni rapidne zlepsilo az v predskolacich. Pod vlivem diskuze jsem si vzpomnela na traumatuzujici vystavu obrazku Podzim na poli, kdyz byla v prostredni tride
obrazky spoluzaku nize

monis tohle vybarvování třeba staršího nikdy nebavilo, takže to dělal hlavně, aby to bylo. Bylo to dost poznat ![]()
Evaeva u nas to same, i kdyz jsem koupila omalovanky s blbyma princeznama, tak nezajem. Ja jsem to teda ani nikdy cilene nepodporovala a spis jsem chtela, aby kreslila sama nebo modelovala, ale pak ty vystavy ve skolce no![]()
Malá kreslí moc hezky, ale juniot je ochotnej kreslit jen dopravní prostředky, takže když po něm chci nakreslit postavu, tak nakreslí náklaďák nebo traktor a do kabiny nakreslí kolečko se dvěma čárami jako řidiče :-D.
Vari starší právě vůbec konkrétní věci nekreslil, to byl pořád pohled shora do centrály, takže hodně kabelů nebo různá abstraktní díla, hodně si hrál s pravítky a křivítky... Auto, dům, lidi nebo strom kreslí akorát na vyzvání.
monis jemu paní učitelka v první třídě nějak vysvětlila, že je to důležité dělat to pečlivě a ejhle, najednou to uměl. Je to kouzelnice ![]()
Vari starsi postavy tiez nechce kreslit a ked ich uz nakresli, lebo ich do obrazku potrebuje, tak sa s nimi nepara a je to len ten panacik z rovnych ciar :D
Naposledy sa takto "vysvihol" na zapise do ZUS na vytvarnu. Deti tam bolo hrozne vela, tak prijatie moc neocakavam :D
S tím kreslením postav mi jdete do rány - Rosťův pondělní autoportrét, včetně trička s Bluey (ten ypsilon má úplně přesně)![]()

A jelikoř se blíží konec šk. roku a Rostík bude opouštět školku, chci se zeptat, je blbé dát pí uč. a "tetě" asistentce poukázky do knihkupectví? A k tomu květinu.
Pinot Noir dcera má taky násobení a dělení do 100 už teď a dlouho to počítala přičítáním na prstech
pak to s ní manžel začal trochu trénovat, ale posledních asi 5 týdnů už nedostávají úkoly, takže vlastně vůbec nevíme, co dělají a jak na tom je. Tuhle mumlala něco jako že ve cvičení bylo 8x7 a to že fakt neví (nechce vědět, nebude se učit, nepotřebuje to atd.)
Taky pridam dcerin autoportret. Vsichni, co ho videli, rikaji, ze presne takove vlasy ma ![]()

monis podzim na poli mě pobavil, myslím, že jsem tu někdy psala, že dcera ve školce namalovala šedivý flek a učitelce řekla, že je to kůň v mlze
zrovna to byla taková zlatá bezelstná paní učitelka, která všechno viděla z té lepší stránky, takže strašně obdivovala myšlenkovou kreativitu nebo tak něco.
Mohučanka A tak co je špatného na počítání na prstech? K tomu přece ty prsty máme ;o)
Ale teda dceru teď myšlenka násobení zaujala. A je strašně nadšená, že i když to nebrali, tak umí násobilku deseti :o)
Zuzuli to je pekne!
Zuzuli Autoportrét se jí moc povedl ![]()
Mohučanka 8 x 7 nám tu způsobilo obrovskou scénu zahrnující trhání papírů, házení psacími potřebami, převržené pití a řeči o sebevraždě. Zřejmě je to nejhorší možný příklad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí