Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:31

dzizisketa Já myslím, že poukázkou do knihkupectví nikoho neurazíš :o) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:32

A pre pobavenie pridavam mladsieho vytvor. Mali  dokreslit jelena. Jeho sa trocha skrizil so zubrom. Ale najviac ma bavi ta hlava. A ten pohlad

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:32

Zuzuli dzizisketa portréty

monis podzim na poli mi zlepšil den

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:34

Mrakoplas Mně teda jelen připomíná sovu ;o)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:35

Pinot Noir já jsem jí pak řekla, že to je jako 7x8 a výsledek je 56, takže to má jako 5678, na což řekla Aha, to je dobrý, ale stejně je to úplně blbý a nesnáším matiku  

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:35

Pinot Noir Se R. nedivím. Já 8x7 taky nemám ráda. Vlastně násobení 7 a 8 nemusúm vůbec.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:37

Garfie Starší, pokud dělal úkoly, tak vleže na parketách, mladší u stolu v kuchyni. Já bych ty pracovní stoly nepřeceňovala.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:37
Reakce na Vari:

Do kolika let je normální spát s detma v jedny posteli :-D? Vzhledem k tomu, ze se pomalu smiřuju s tim, ze pujdou za rok do školy, musime jim udelat pokoj misto ložnice, pac ted maji jen pidi pokoj, do kteryho se jim nevejdou ani psací stoly. A jejich největší starost je, abych jim do toho novyho pokoje nezapomněla přestěhovat všechny tři postele, ze budeme furt spat spolu .

​U nás vzhledem k tomu nestadardnímu začátku bylo nastěhování se do postele považovaný za velkej pokrok a psycholožka nám na to téma dokonce řekla, že pokud nám to nebude proti srsti, tak ho tam máme nechat tak dlouho, dokud nebude chtít sám odejít. Takže to vidím, že tam bude tak nějak do 12 .
Teď mu budou čtyři a nijak nám to s mužem nevadí, spíš se bavíme o větší posteli. Vlastně jediný, co mi vadí, je to pozdní usínání, respektive uspávání. Teď začal usínat až po půl desátý (vstáváme v 6:30), a s postupujícím létem bude hůř.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 09:38

brrr jojo, násobky 7 jsou divný

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:40

brrr Pinot Noir Mně se tohle taky blbě pamatuje. Ale je fakt, že Pinot Noir popisem vašich domácích uloh vyhraváš no...já myslim, že tam nahoře se prostě někdo rozhodl že z tebe udělá mistrni zenu a takhle ti to nadělil. Taky nevim, co bych si s tim počala. Jeden synovec se při ulohách děsně hádal s mámou, protože ta mistrně zenu fakt není, takže 100% přípravu do školy převzal otec a je to v klidu, ale toto nebude vaše řešení myslim. Možná až se časem začne připravovat sám, ted to musíš doklepat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 09:41

Zinajá jsem o tom přemýšlela a vlastně mi to divné nepřijde v žádném věku, na dvoulůžko bych si s mámou klidně lehla i teď. Akorát by mi vadilo to místo, spíš to chce odpovídající počet postelí vedle sebe. (Kluci u nás spí zřídkakdy)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 09:42

Karja jojo, syn se taky hrozně hroutí. Ono si zvykneš, pak už s tím počítáš a prostě počkáš, až to přejde. Ale je fakt, že muž to tolik neumí, ale já si myslím, že je to tím, že není tolik zvyklý

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:45

Jo a k tomu kreslení, vlevo barevné obrázky od mladšího ve věku kolem pěti let, vpravo tužkou starší kolem sedmi roků. Pak ještě skoro schovaný drak, ten je od kolegovy dcery, to ji mohlo být tak šest, sedm.

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:47

Zuzuli

pridavam maminku, ktery se nekdo vykakal na hlavu

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:47

Karja Jednou jsem se zkusila připravovat se starším na přijímačky, skončilo to řevem nás dvou. Bylo to naposledy, co jsem se o něco takového pokusila.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:49

brrr přesně tohle se tam dělo, to bylo 10 minut učení a hodina hádky:D:D 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:50

Zina Evaeva Jako jo, kdyby malá tak strašně necestovala, tak by mi to taky až tak nevadilo. Spíš bych se ráda po pěti letech vrátila zpátky do ložnice k partnerovi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 09:56

Vari ano, to chápu, to by mi určitě nevyhovovalo. Pokud ty děti chtějí, tak mi nejlepší přijde dát ty postele vedle sebe a spát vedle partnera a děti po stranách.

A sami by na dvoulůžku spát nechtěli? 

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:56

Karja no to já vůbec nejsem mistr zenu, on je dost po mně, jen on vyhrožuje sebevraždou a já vraždou! 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 12. června 2025 09:59

Evaeva Teď máme sražený tři postele k sobě a prostě trvají na tom, ať tam spím s nimi. Vždycky, když se pokusím jít spát do jiný místnosti, tak si pro mě třeba ve tři ráno přijdou a odtáhnou mě zase zpátky k nim