Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 10:01

Vari jasný no. Já bych věřila, že už brzy dozrají, tak do té školy třeba. Ale jako chápu tě, jsem fakt ráda, že tohle se u nás provozovat nemusí. Ještě mně napadlo se vzdalovat postupně? Dát si teď postel metr od nich a za půl roku se znovu zkusit přesunout do ložnice. Malá ségra spala s našima v ložnici taky do šesti let, vedle na ní pokojíček čekal rok.

Offline Makara
3658 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:02

Evaeva 2 pokoje pro 3 děti jsme taky řešili. Napřed byly všichni v jednom, pak se na "samotce" střídaly po roce. No a jak se dcera přiblížila pubertě, tak šla do jednolůžkáče natvalo a kluci byli spolu.  Ty můžeš s kluky dělat rotaci až do vysoké.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:08

Evaeva No my máme dítěte jen ten jeden kus, tak jsme přemýšleli, že necháme udělat větší postel na míru, a až se, jestli někdy, odstěhuje, tak ta větší postel zas tolik vadit nebude, třeba se do ní zase vrátí pes :-D.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:10

monis podzim na poli je nejlepší... a u nás by to teda byl výraznej upgrade!

Offline Karja
44772 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:19

Vari Takhle přesně spíme my, s tím, že mě to už vlastně nevadí, já se vyspim dobře. Jako když někdy náhodou nejsou doma, tak se vyspim samozřejmě uplně výborně, to jsem jak mrtvá, ale nevadí mi to. Ony si nedojdou ani samy na wc když se v noci vzbudí nahodou, mně by hrozně štvalo to docházení k nim do pokoje. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. června 2025 10:20

Vari my uz spime na 180cm posteli 4 . Manzel obcas chodi spat do pokoje pro hosty. Synovi bude v zari 5...Ale rikal, ze nechce vyrust a navzdy chce spat se mnou .

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. června 2025 10:22

Zina jeste fundlak by mi v posteli akorat chybel

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:22

Zina K té posteli, my jsme si nechali od truhláře udělat úplně stejně vysoké jednolůžko a koupili na něj úplně stejnou matraci, jako máme na manželské, a mezeru mezi nima vycpali pruhem molitanu. Spali jsme tak do narození mimina, pak se muž se starším odstěhovali na dvoulůžko do pokojíčku, protože starší dost cestuje a kope, tak aby mimino nepřizabil. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:24

Jinak teda všechny obrázky jsou super, kdybych to měla nafocené, mohla bych klidně přidat do sbírky i ty naše

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:31

Starší dnes píše důležitou písemku za aj, když jsem po ní chtela aby mi ty slovíčka napsala tak 3 dny zpátky, tak to bylo tak na chyceni pod krkem a zatrepani...nicméně jsem si ještě ten večer dala tu práci, slovíčka ji přepsala na a5 a tu zalaminovala. A víte že ty frixion pera nejsou termostabilni? Já už jotakze jsem to napsala znova, a včera když jsem po ni jecela, že když už to neumí správně prekoktat, tak ať si to znova přečte, mi suše odvětila že důležitý je test až v 5 třídě!!! Tvl proč, proč já???

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:40

Jak to tak čtu, tak mi zbejvá jen doufat, že až si najdou partnery, tak mi dovolí tu jejich postel opustit :-D. I když v pubertě tam budu hlídkovat asi dobrovolně :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 10:44

Makara společně spát nebudou (teda aspoň to není v plánu), do toho malého pokoje se tři postele spíš nevejdou. My se teď chystáme na přestěhování starších do toho většího (teď mají v malém ložnici a vedle hernu), ale myslím si, že až budou starší, bude sám chtít být ten nejstarší. Mladší už se ptal, jestli nemůže mimino spát s ním v postýlce A nebo nás budou chtít vyšoupnout do obýváku, ale to tudle nudleJinak ať si rotují, jak budou chtít, i nábytek pořizujeme variabilní, tak to bude časem na nich.

Offline Karja
44772 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:48
Reakce na Vari:

Jak to tak čtu, tak mi zbejvá jen doufat, že až si najdou partnery, tak mi dovolí tu jejich postel opustit :-D. I když v pubertě tam budu hlídkovat asi dobrovolně :-D.

​Když vidím trend současných dětí, tak možná s nimi budeš u whatsappu a přemýšlet jak jejich potenciální partnery pozvat na víkend:D:D:D

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 12. června 2025 10:54

Makara Takhle rotovaly i sestřenice, i když jsou dvě nejstarší po roce a třetí až po asi 8 letech, tak teta spravedlivě dbala, aby se po půl roce v tom samostatném vystřídaly. Jim to vyhovovalo podle toho, kdo byl zrovna v pokojíčku s tou nejmladší

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 12. června 2025 11:07

monis Podzim na poli mi prudce vylepšil den, to je výborný!!!

Mohučanka Kůň v mlze je taky dobrý!!

Pinot Noir Jako víš co, 8x7 jsem nesnášela ještě asi před dvěma lety, dokud mi dcera nevysvětlila tu metodu 5,6,7,8.....

dzizisketa Podle mě nejlepší dárek! 

Online notna
9467 příspěvků moje polička 12. června 2025 11:37

Vari To si dělal muž legraci z dcery, jestli, az bude mit kluka, bude s nama v posteli on :-) Dcera u nas různé spávala nekdy celou noc, nekdy část do 11 let. Po příjezdu z tábora se vecer jako obvykle, kdyz byla z domu déle nasáčkovala do naší postele. Ale odvyprávěla zážitky, ukázala a fotky a že jde spát k sobě. Jsme byli překvapeni, jedtli se něco nestalo. A ne, jen nám dítě na táboře zase víc dospělo. Pak už nám do postele nevlezla nikdy krome nemoci, kdy ji bylo strašně zle.

Byla jsem v klidu, nebála jsem se, že by nám tam zůstala navždy. Neznám žádný dítě, který by chtělo spát s rodiči navždy. Ale asi o kom vím, byly ty děti u rodičů v posteli. A pak odkráčeli k sobě. 

Online notna
9467 příspěvků moje polička 12. června 2025 11:42

Pinot Noir No, nepotěším tě. Věci létaly vzduchem ještě loni při přípravě na přijímačky

Jeden čas u nás proběhlo i to vyhrožování , že si něco udělá. Nebylo to v souvislost se školou, ale v afektu kvůli jiným nezdarum. To jsem teda rázně utla . Ale protože jsem na tohle téma dost citlivá. A pro mě je to hranice. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 11:44

notna mně ta varianta dítě odchází k sobě přijde taková lepší, jasnější. Jakože už je tak velké, že opouští ložnici rodičů. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 12. června 2025 11:50

rasaNori kdyz to strcis do mrazaku, melo by se to pismo zase objevit

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 12. června 2025 11:53
Reakce na brrr:

Pinot Noir Se R. nedivím. Já 8x7 taky nemám ráda. Vlastně násobení 7 a 8 nemusúm vůbec.