Dcera spí ještě s náma, má 10
. Mě to nevadí, jednak to nebude věčně a jednak jsem ráda, ze je někdo mezi náma bohužel.
Akorát mě děsně utlačuje a to mame postel 180 cm
.
Dcera spí ještě s náma, má 10
. Mě to nevadí, jednak to nebude věčně a jednak jsem ráda, ze je někdo mezi náma bohužel.
Akorát mě děsně utlačuje a to mame postel 180 cm
.
Garfie však jo! Staršímu už je skoro osm
Spíš to máme takové roztahané, že jo, ale zase díky těm starším vidím světlo na konci tunelu a že je to vlastně jen pár let.
Potrefenáhusa to je jediná výhoda toho, že mimino vstává před sedmou. Mladší spal ještě ve čtyřech do půl deváté, i starší vstával později. Nás čekají příští rok tři instituce, ale blízko. Plus to teda vypadá, že starší bude už chodit sám i ráno, to je obrovská úleva.
Potrefenáhusa A ty budeš ve třetím, ne?
My jsme tady všichni pokupě v naší vesničce, ale i tak se těšim, až se spolu zase sejdou ve škole;)
Karja ta škola je dobrá, i jak nemusíš s nimi do šatny (to teda vlastně nevím, jestli je u vás už aktuální).
A co teď pozoruju u kamarádů kluků, co jsou taky tři, tak nejmladšího může ze školky občas vyzvednout ten nejstarší![]()
Evaeva jj naštěstí jí vypouštim už;). No jasně, tak my taky tady nebudeme věčně pokupě, já pujdu někam do práce, dcera do města, ale to už fakt doufám, že jako se vypravěj, zamknou (snad) barák a samy odejdou:D:D:D. T
Karja jo, na druhém stupni už určitě!
Jakožto matka medvědů, co vždycky spali kdykoliv a kdekoliv bez uspávání a buzení, jsem si teď užila pár nocí, kdy jsme byly doma jen s dcerou samy a spala vedle mně. Furt jsem na ní koukala jaká je, ani malé dítě ale ještě ani slečna
, tisíc plyšáků a současně tisíc lesků na rty
. I když puberta se občas ozve
.
Teď zpětně si říkám že sem si jich měla užít víc
.
Potrefenáhusa ja ted mam patky, kdy rano odevzdavam starsi v ms a mladsi pak vezu do ds ve vedlejsi vesnici a kdyz pak dojedu domu a predstavim si, ze by mi pracovni doba zacla az tak za 20 minut, tak jsem rada, ze pujdu do prace az na podzim a budeme je vodit jenom v rozmezi dvou ulic a i tak to asi bude na hadr na hlavu![]()
Potrefenáhusa A ty budeš ve třetím, ne?
Jj, ale naštěstí je to cca přímka a ne uplnej trojúhelník
monis ja jsem tam v úterý mela mladsi sebou, obnášelo to i dve jízdy vlakem, cestou zpátky teda na většinu cesty vytuhla, ale i tak jsem dojela domu uplne vyčerpaná a s bolehlavem, bude to teda zajímavý
Potrefenáhusa mně ta dlouhá cesta s dítětem přijde na tom všem nejhorší. Kolikrát týdně tě to čeká?
Evaeva jeste nevim, asi 2x. S ditetem to nebude cela cesta, tu vyklopim z auta po čtvrt hodine
Ja ted mam sice radost, ze mala bude na stejny skole jako starsi, ale jsem zvedava jak ji to pujde...zitra nam zacina prihlasovani do atletiky, maly dite ma nove gymnastiku az 3x tydne, takze te tu atletiku zrusim, ale starsi to zustane. Mala ve vedlejsi ctvrti zacatek g na 16:00, starsi u nas ve ctvrti od 17:30 atletika, no zacne jezdit sama na kole, ma to kousek. Plan je, ze vyzvednu maly dite spolecne se starsi ve skole, vysadim malou, pojedem domu udelat ukoly se starsi, pak ji vypustim na atletiku, pojedu pro malou, udelam ukoly s ni, no nechce se mi ani na to pomyslet![]()
Ve tride u dcery jsou spalnicky. K obligatnim nestovicim, sedme nemoci a spale.
Jeste ze to preockovani MMR dostala pred dvema tydny na petilete prohlidce. Ale sakra, konecne teplo a skolka je jeste vetsi lihen nemoci, nez byla v zime.
Zuzuli jak je to možný? Myslela jsem, že to očkování je povinné a bez něj se nedá do školky jít?
Mohučanka myslim, ze predskolaci muzou, protoze ze zakona jdou povinne
Mohučanka Tak očkování není stoprocentní a mám dojem, že předškoláka mají povinnost vzít i neočkovaného :(
Aha, díky za informaci. To mi nedošlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.