Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 12. června 2025 14:36

Dcera spí ještě s náma, má 10. Mě to nevadí, jednak to nebude věčně a jednak jsem ráda, ze je někdo mezi náma bohužel. 

Akorát mě děsně utlačuje a to mame postel 180 cm

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 14:47

Garfie však jo! Staršímu už je skoro osmSpíš to máme takové roztahané, že jo, ale zase díky těm starším vidím světlo na konci tunelu a že je to vlastně jen pár let.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 14:50

Potrefenáhusa to je jediná výhoda toho, že mimino vstává před sedmou. Mladší spal ještě ve čtyřech do půl deváté, i starší vstával později. Nás čekají příští rok tři instituce, ale blízko. Plus to teda vypadá, že starší bude už chodit sám i ráno, to je obrovská úleva.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 12. června 2025 14:58

Potrefenáhusa A ty budeš ve třetím, ne?

My jsme tady všichni pokupě v naší vesničce, ale i tak se těšim, až se spolu zase sejdou ve škole;)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 15:01

Karja ta škola je dobrá, i jak nemusíš s nimi do šatny (to teda vlastně nevím, jestli je u vás už aktuální). 

A co teď pozoruju u kamarádů kluků, co jsou taky tři, tak nejmladšího může ze školky občas vyzvednout ten nejstarší

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 12. června 2025 15:03

Evaeva jj naštěstí jí vypouštim už;). No jasně, tak my taky tady nebudeme věčně pokupě, já pujdu někam do práce, dcera do města, ale to už fakt doufám, že jako se vypravěj, zamknou (snad) barák a samy odejdou:D:D:D. T

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 15:05

Karja jo, na druhém stupni už určitě!

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 12. června 2025 15:23

Jakožto matka medvědů, co vždycky spali kdykoliv a kdekoliv bez uspávání a buzení,  jsem si teď užila pár nocí, kdy jsme byly doma jen s dcerou samy a spala vedle mně. Furt jsem na ní koukala jaká je, ani malé dítě ale ještě ani slečna , tisíc plyšáků a současně tisíc lesků na rty. I když puberta se občas ozve .

Teď zpětně si říkám že sem si jich měla užít víc .

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. června 2025 15:24

Potrefenáhusa ja ted mam patky, kdy rano odevzdavam starsi v ms a mladsi pak vezu do ds ve vedlejsi vesnici a kdyz pak dojedu domu a predstavim si, ze by mi pracovni doba zacla az tak za 20 minut, tak jsem rada, ze pujdu do prace az na podzim a budeme je vodit jenom v rozmezi dvou ulic a i tak to asi bude na hadr na hlavu

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 12. června 2025 15:48
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa A ty budeš ve třetím, ne?

​Jj, ale naštěstí je to cca přímka a ne uplnej trojúhelník 

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 12. června 2025 15:50

monis ja jsem tam v úterý mela mladsi sebou, obnášelo to i dve jízdy vlakem, cestou zpátky teda na většinu cesty vytuhla, ale i tak jsem dojela domu uplne vyčerpaná a s bolehlavem, bude to teda zajímavý 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2025 15:52

Potrefenáhusa mně ta dlouhá cesta s dítětem přijde na tom všem nejhorší. Kolikrát týdně tě to čeká?

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:06

Evaeva jeste nevim, asi 2x. S ditetem to nebude cela cesta, tu vyklopim z auta po čtvrt hodine

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:11

Ja ted mam sice radost, ze mala bude na stejny skole jako starsi, ale jsem zvedava jak ji to pujde...zitra nam zacina prihlasovani do atletiky, maly dite ma nove gymnastiku az 3x tydne, takze te tu atletiku zrusim, ale starsi to zustane. Mala ve vedlejsi ctvrti zacatek g na 16:00, starsi u nas ve ctvrti od 17:30 atletika, no zacne jezdit sama na kole, ma to kousek. Plan je, ze vyzvednu maly dite spolecne se starsi ve skole, vysadim malou, pojedem domu udelat ukoly se starsi, pak ji vypustim na atletiku, pojedu pro malou, udelam ukoly s ni, no nechce se mi ani na to pomyslet

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:18

Ve tride u dcery jsou spalnicky. K obligatnim nestovicim, sedme nemoci a spale.

Jeste ze to preockovani MMR dostala pred dvema tydny na petilete prohlidce. Ale sakra, konecne teplo a skolka je jeste vetsi lihen nemoci, nez byla v zime.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:20

Zuzuli jak je to možný? Myslela jsem, že to očkování je povinné a bez něj se nedá do školky jít?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:21

Mohučanka myslim, ze predskolaci muzou, protoze ze zakona jdou povinne

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:22

Mohučanka Tak očkování není stoprocentní a mám dojem, že předškoláka mají povinnost vzít i neočkovaného :(

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:22

Mohučanka myslim, ze to je jak pise monis 

Predskolaci maji skolku povinnou, tak je uz nemuzou vyradit na zaklade neockovani.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. června 2025 16:28

Aha, díky za informaci. To mi nedošlo.