Zina Děkuju! Tuším, protože jsem se na kobereček objednala sama, neboť si učitelky ráno stěžovaly manželovi, že syn nějak ubližuje menším dětem. To je pro mě no go, tak chci zjistit podrobnosti. Muž z toho nebyl moudrý, říkal něco o nasypání písku holčičce za krk, což je sice nežádoucí, ale já vím, že házení písku je pro syna a některé známé chlapečky normální (byť pitomá) hra, že třeba jen neodhadnul, že holčička na to není zvědavá.
Ale zřejmě tam těch incidentů bude víc:-( Synovi je pět, hrozně koktá, nosí okluzor, je hodně moc pozadu v některých věcech, takže už jsem nějakou dobu nervózní, co si počne ve škole (absolutně nemá početní představy, jakoby to nevidí, tři autíčka si musí třeba pracně odpočítat a i v tom často udělá chybu). V té školce navíc toto nezůstalo nepovšimnuto a už před nějakou dobou mi tam učitelky říkaly, ať víc řeším to koktání a trénujeme počítání, "aby se mu děti nesmály". Tak od té doby se bojím, jestli se tam třeba nějak necítí blbě a jestli se nezačal vybíjet na menších dětech. No hned mi naběhly vzpomínky na základní školu a takové ty nebystré propadlíky, co vysypávali holčičkám aktovky z okna... ale nesedí mi to na něj, no, spíš je mi to nějak líto a bojím se, co se tam dozvím.