Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 13. června 2025 06:27

Ja jsem si to tady vcera pochvalila, jak maly dite konecne cca spi a v noci byla vzhuru snad 15x??? Furt furt! Podle zvuků mi to prijde na začínající rýmu

Offline Tabea
8164 příspěvků moje polička 13. června 2025 08:21
Reakce na Pinot Noir:

Karja no to já vůbec nejsem mistr zenu, on je dost po mně, jen on vyhrožuje sebevraždou a já vraždou! 

Batůžek si nebalí, že se odstěhuje? To je takovej doplněk k tomu: "Můj život je úplně na hovno, radši bych nežil."

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 13. června 2025 08:26

Tabea Naše dcera je malá ještě asi, ta používá,kéž bych tady byla sama, víc bych si to užila:D:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2025 08:29

Tabea aj nas starsi ma tieto reci pri sebemensom neuspechu alebo ked mu nie je nieco po voli. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. června 2025 08:36

Karja haha, zrovna vcera kamaradka vzpominala, jak jsme u ni byli na prazdninach a nejstarsi dcera, toho casu petileta, chodila po zahrade a zpivala: ach ja K. nestastna, tady je furt tolik lidi a mam tolik sourozencu, uz nikdy nebudu sama :))

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 13. června 2025 08:43

moora To říká nejstarší neteř: "proč zrovna moji rodiče se museli tolik množit " ;) ale teda objektivně, máma jí pořídila dva sourozence a táta čtyři, takže se jí úplně nedivím :)

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 13. června 2025 09:06

DruI tak jsem dnes byla aktivni a uz v sedm mela schuzku s ucitelkou, nez zacly chodit deti. Docela hezky jsme to probraly a mam zhruba predstavu, o co tam jde. Trochu tam skodi ostatnim, ale to mu budu umet vysvetlit, at to necini. Probraly jsme i to "aby se mu deti nesmaly", a pry se tam nic takoveho nedeje. Jsou smisena trida a pocitaji jen predskolaci (on jeste neni). Ucitelka rikala, ze kdyby mu to neslo ani za rok, vezme si ho na tyto cinnosti bokem. 

Jinak jsem si v teto souvislosti uvedomila jednu  vec. A tou je, ze ve tride starsiho ditete (3.trida) umi jejich ucitelka vazne s temi detmi hezky pracovat, ze se tam nikdo nikomu asi nesmeje. Ted mi syn rikal, ze u nich vlastne jeden kluk taky hodne kokta jako nas mladsi. Syn o tom klukovi mluvi casto, ale to koktani zminil by the way teprv ted, ve treti tride. Asi to vubec neresi. Nebo ted jde na oslavu k jednomu klukovi, ten ma pry od prvni tridy ctyrky, ale proste "je jinak dobrej". Ve tride maji asistentku, a myslim, ze ani nevi, kvuli komu... zda se, ze se vzajemne dost uznavaji.

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 13. června 2025 09:57

Gatitaděti ty známky zas tolik neřeší,dokud jim někdo nenakuka, že to důležité je.

Dcery vůbec neví jaké mají spolužáci známky, maximálně sousedka v lavici a to spíš stylem nějaké dvojky a jednicky a jednu trojku. Jediný koho ohledně známek, kdy mladší řešila, byla kamarádka z paralelky, které kvůli tomu dělali doma dusno. 

Zeby v první třídě někdo řešil, že Mila zadrhává,  Pepíček neumí klíčku na f a Janička blbě počítá je mimo moji fantazii. Pro ně jsou pořád důležitější jiné věci a je to dobře. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2025 10:00

continuity jo to ta nasa ucitelka je uplny opak. Viem kazdu horsiu znamku synovych spoluziakov. Nedavno jeden dostal päťku a ona nechala jeho "pisomku" kolovat po triede! . Spravit to mojmu tak tam nabehnem jak furia.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2025 10:10

Mrakoplas to se ani nesmí. Správně by vůbec neměli známky říkat nahlas.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 13. června 2025 10:11

continuity Bohužel u nás to teda dcera všechno ví a dost řeší, mám přehled, kdo co neumí, a asi ani nekecá, protože se to shoduje s tím, co říkají ty maminky. Ale jich je asi třináct tak si toho všimne víc. Ale třeba, že má někdo asistenci nebo nějaké znevýhodnění to neříká, spíš si na těch neoblíbených spolužácích dokáže najít i jejich studijní problémy. Taky je zajímavý, že jedna spolužačka má dvě maminky a to jí třeba vubec nepřijde divný, nikdy se na to nezeptala, spíš říká, že ona si taky najde jednou mamku, že s klukem bydlet nebude. Zato když je někdo rozvedenej, to jako na to se ptá dost:D:D

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 13. června 2025 10:14

Mrakoplas tohle snad už nejde ani z pohledu GDPR?

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 13. června 2025 10:30

Karja pripomnela si mi, jak jsem sa jednou s dcerou ze skolky a z auta u chodniku vystoupila tak osmileta holcicka a dve zeny. A moje dcera v tu chvili zarvala na celou ulici "coze? Ona ma dve mamy?". Ony to nastesti vzaly s humorem,  kdyz jim doslo, ze mluvi o jich. Zasmaly se a vysvetlily me dceri, ze mama je jen jedna a druha je kamaradka, co jde na navstevu

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 13. června 2025 10:46

continuity ja si pamatuju ze zakladky, ze tam kazdy dostal sezrat uplne vsechno. Ani ja tam nechodila rada. Tak jsem rada, ze to tak dnes neni. Stejna zakladka to je. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 13. června 2025 10:48
Reakce na Aranel:

Dítě mělo zrovna fancy AIO plenku od MPLee a doktorka prý: “To máte na předpis?”

Haha KÉŽ BY!! Je do 5 kilo, což dítě už má, a nová stojí skoro taky tolik!

​takže se u vás látkovky chytly? Mám plný šuplík jednovelikostních (docela fancy) AIO a moje jediné přání je se jich zbavit někam, kde se ještě využijou

Edit: fotka. Jsou to Milovie, Mother-ease a Grovia, kdyžtak bych do zprávy nafotila podrobněji

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 13. června 2025 10:53

Zuzuli Jo, mně přijde, že to ty děti moc nevnímají, jak s tím prostě vyrustají od malička, právě si to taky malujou, jak to je super, že budou bydlet s nějakou druhou mamkou a ta bude vydělávat. Tak jim řikam jo holky, možná to je dobrej nápad:D:D.

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. června 2025 10:58

Aranel vcera? Tak to jsme se minuly, byla jsem tam brzy. Manzel spechal do prace a vyklopil nas tam uz pred osmou...Ale v ambulanci byl ortoped .

Ale z te fronty mi pri odchodu bylo skoro spatne, vubec tyhle davy nedavam. 

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 13. června 2025 11:48

Jos mne vždycky prislo, ze to na tech kyčlích dost rychle odsejpalo, i pres miliardu mimin v čekárně, parkrat je tam otočili jak housky na krame a cus 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2025 11:53

Potrefenáhusa u nás jsem se kolikrát ani nestihla svlíknout

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. června 2025 11:56

Potrefenáhusa odsypalo, ale prave proto mi to prislo socialne narocne. Takova razna sestra tam radila kocarky a jak nekdo hned nevytasil karticku, tak bylo skoro zle. Nekdo za mnou ve fronte navic strasne smrdel cigaretovym kourem a cekat tam dele, tak asi muzu prat i kocar. Ale odsypalo to, to je pravda. Jen ja jako castecny asocial preferuju online system a zadne fronty. Idealne zadny kontakt s ostatnimi rodici vcetne detskych hrist