Mě před pláčem uchránilo jeho prohlášení, čím chcete být až vyroste - basketbalistou. Nevím,kde na něho přišel ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva continuity no ja na to dokaz nemam a netykalo sa to syna, tak s tym nic neviem spravit.
Inak si pri tej ucitelke pripadam jak mimozemstan. Ostatne matky si ju chvalia, lebo vsak deti potrebuju disciplinu, teraz je to moc volne bla bla..
Jos No, tak to my se tam dohrabali nějak v devět podle pravidla o lidech, co to mají nejblíž.
Škoda! Třeba bys mě pustila do asociální bubliny.
No a já u toho vyšetření nakonec vůbec nebyla, ale na razítku je ženské jméno ![]()
Potrefenáhusa Ono kus tý fronty naženou i ty kočárky. Ale taky jsem trochu myslela, že to půjde rychlejc...
Mrakoplas ne, to je jasné, že s tím nic dělat nemůžeš.
Synovu loňskou učitelku taky měli rodiče rádi. No byla milá, ale trochu manipulátor a na děti hrozně tlačila.
Aranel U nás ty kyčle taky vždycky hodně odsýpají, je to tak 2 minuty na mimino, sestra to taky organizuje už v čekárně, což je rozšířená chodba společná pro několik ordinací. Teď naposledy jsme se trefili do chřipkové epidemie, tak tam bylo opravdu hodně málo lidí, vzali nás dokonce o 20 min dřív (objednává se na čas do 10minutových oken), a ten šup šup systém se jim úplně hroutil, pořád tam pobíhala sestra a naháněla lidi na ty kyčle, i když čekali někam jinam
Já jsem tam pak trochu bokem zůstala sedět a kojila a byla u nás ještě 3x, že už určitě meškáme a měli jsme tam dávno být ![]()
Evaeva tato je tiez manipulator. Vacsina rodicov vobec netusi co robi. Ja mam uzvanenca, ten doma povie vsetko.
Na deti je jak dozorca a dost ich zhadzuje. Predomnou samy usmev a chvala.
Mrakoplas achjo, to je na prd ![]()
Mrakoplas to je strašný. Vaří se mi krev, jen to čtu.
Mrakoplas to je mnohem horší než u nás. Chudáci děti.
Pinot Noir Tabea Evaeva ona vacsinou asi nebude zla, ku mne sa dostanu len tie pikosky, bezny pohodovy den syn samozrejme nehlasi. A maju super milu asistentku, ktora im podla vsetkeho pomaha zvladat tazsie emocne situacie. Zas aby to nevyznelo, ze je syn ako v base ![]()
Mrakoplas ta naše byla opravdu milá a děti měla ráda, dělala s nimi spoustu věcí. Ale vytvářela na ně velký tlak a uměla pěkně manipulovat.
Tvl, dítě mělo lehký hysterák a nějaká babka neváhala přejít dva přechody navíc, aby mu něco sdělila. Co nevím, pozorovala jsem jí už přes tu křižovatku a včas zastavila, tak snad mladší i bez této informace povede kvalitní život ![]()
![]()
Evaevamy meli kdysi bizarni zazitek, male dite, totalni zasek, zachvat... takova ta situace, kdy s tim nic nenadelas a jen se ceka az to prejde. Muz jen rezignovane vzal dite do naruce, kdyz se k nim najednou pritocila nejaka pani ve veku moji mamy, a dite varovala, ze za rohem je cert. Nejspis nemusim rikat, ze cin te dobre zeny prilis nepomohl![]()
Gatita me by zajimalo, co by tyhle typy delaly, kdyby se jim sdelilo, ze za rohem ciha chlap s nozem.
Kokoska byla jsem z toho vedle, ale nic jsem nekomentovala, ta pani byla sama zaskocena, ze to nezabralo
(ona to vazne asi myslela dobre).
Gatita Dcera kdysi měla takhle záchvat v tramvaji a když se k nám obrátila nějaká starší paní, tak jsem taky čekala všelicos, ale paní mi jenom účastně sdělila, že její dcera to dělala taky a že z toho určitě brzy vyroste, tak to mi náhodou docela pomohlo :)
DruI to je hezke.
Gatita tahle to taky nejspíš myslela dobře, ne, jako ta, co mi vynadala, že nechám syna křičet. Ale žádná podpůrná věta by to nebyla, šla rovnou za synem, a on samozřejmě nechce v takovém stavu mluvit s cizí ženskou. Přitom ani moc nekřičel, ale odmítal se hnout, takže jsem měla čas si všimnout, jak nás obhlíží už z dálky. Nejvíc mně dostalo, že jí to za to stálo, nešla okolo.
DruI to je vážně milé
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí