Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 16. června 2025 19:44

Minulý týden v noci bylo tak kolem 10 stupňů. Spacák má komfort -5 (péřový, není starý), nebyla jsem v něm zapnutá, horní část těla venku, ale v nohách klidně mohlo být tepleji

Mám spacák pro výšku osoby do 175cm. Jsem tak na hraně 175cm a ten delší by možná šel trochu založit  v nohách.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 16. června 2025 19:54

amalfi jak je znám, tak obdivuju spíš muze, ze se do toho s nema pustil:D

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 16. června 2025 19:57

rasaNori šikovný holky!

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 16. června 2025 19:59

rasaNori Natezko znamená se stanem a spaní venku? Jsou šikovný a muž samozřejmě též ;). Který kus Alp šli?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 16. června 2025 20:21

eM jj, holky si nesly svoje hadry a boty a karimatky, muž ten zbytek:D nationalpark gesause, z Eisenerz do Seewiesen.

Offline Tabea
8166 příspěvků moje polička 16. června 2025 20:23

rasaNori holky jsou hustý. Ale popravdě mě to u vás nepřekvapuje.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 16. června 2025 20:48

rasaNori tak z tohoto mi spadla brada. Nase starsi sestileta je pohybove hodne zdatna, na kole dost ujede, ale ted ma neskutecne knouraci obdobi, kdy i navrat pesky 2 km ze zmrzliny je ocistec. Proc jsme sem chodili, boli me nohy a chci uz porad byt jen doma

Popravde ani nevime co s dovolenou, protoze valeci u more moc nechceme my dospeli a cokoliv alespon trochu s programem bude asi peklo, protoze vsechno bude debilni...doufam, ze je to jen kratke obdobi

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 16. června 2025 20:49

rasaNori Takže přes Hochschwab? Co svišti, už jsou vzhůru ze zimního spánku?

Jsou dobří, mě to vždycky tak potěší, že jsou pořád ještě lidi, co chodí s dětma po horách...

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:02

Aranel monis Jj, tu zimu ve spacáku si taky vždycky pamatuju. O existenci menších velikosti jsem driv nevěděla, a taky jejich kvalita byla asi nevalná. Teď asi koupím jeden nějakej abychom ho měli a pak zkusím hledat ten 175, ten do 150 cm se mi úplně nechce kupovat asi, nemyslím, že se to využije. 

Teď jedou děti do kempu k vodě, sambo ji tam moc nechce pustit, nevím, zda se budou koupat nebo nebudou, když bude horko asi jo. A je takovej nedůvěřivej, já teda taky, ale pustila bych ji, ale teda rozhodně si to neuziju, to ne, budu ráda až zase bude doma.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:02

eM svisti nevím, ale koukej

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:06

monis U nás hrozně záleží, s kým se jde. Smay mají problém ujít 3 km cestu na výlet,ale když šly jednou ještě s kamarády na takovou expedici, že se brodily potokem, a prohledavaly takový starý dům, různé neco objevovaly, ušla i malá malá ve 4 letech 9 km a ani nemukla. 

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:07

rasaNori Jsou dobrý nejen, že to ušly, ale že je to i bavilo;-). Jako terén teda asi hustej, není 40 jako 40:D. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:09

Karja bylo jich dost, ale sami velcí, nejmladší měl 10 let, a ten to prý ani moc nedával a furt brblal. A pak už tam byli sami pubertaci, kteří taky brblali, ale i se dovedli ujmout těch našich když byla krize;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2025 21:12

Karja u nás dost záleží taky kde se jde. Překvapivě nejlíp šlapou v těch Alpách, pak jsou skály, kočárkové cesty jsou utrpení i kilometr (pokud to není tady na sídlišti, asi že si umí představit kudy a kam se jde )

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:16

Karja vsak jasny, nez zacala scena boli nohy vsechno blby tak bezela asi 1 km za kamaradkou jedouci pomalu na kole. Ta potom odbocila a zacalo peklo. Ona to je takova socialni bolest nohou

Jinak bych taky nebyla moc klidna poslat dite se skolou do kempu k vode. Nasi anabazi s vyberem skolky u rybnika si mozna pamatujes...

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:27

monis Jj hned jsem si na to vzpomnela a jako normálně bych to fakt nedala:D, tak týden by tam chodila. 

rasaNori Asi hlavně holky měly co pozorovat, nejen panoramata;-)

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:35

rasaNori Jo! Ti jsou tam vždycky - synovci loni říkali jééé, safari :). A v létě se se tam promenádovali i ti tlustí svišti ve stráni. My teda šli soft-verzi se spaním na chatách.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:51

Karja cim huststi teren, tim vetsi zabava. U nas se nejvic prudi a knoura na pohodlnych, ale monotonnich asfaltkach v Jizerkach a podobne. Ale jakmile jsou pres cestu klady, je tam skala a droli se kameni do rokle, skacou tam jak kamzici kilak prede mnou, at je prevyseni, jake chce:)

Jinak ja jsem asi slabej kus, protoze jsem chtela jit s detma Krkonose, na pohodu s noclehama v chatach, ale nakonec to asi necham na pristi rok. Bojim se, ze se mi tam budou sekat a mne ty motivacni reci moc nejdou, byvam pak uplne vysátá po takovem vikendu. Nejlepsi by bylo, kdyby s nami sli nejaci znami s detmi. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:55

Karja ja ti ani neviem. Ja mam uplne blbu termoregulaciu, vsade mi je zima, ale v stane mi bolo zima jediny krat v zivote, ked som mala pozicany uplne tenucky letny spacak a vo fatrianskej doline bola v noci dost kosa. Ale som zvyknuta sa na noc obliect do dlhych nohavic, kludne aj mikiny. Okrem Pohody teda, tam trpim vzdy na horko aj v spodnom pradle :D 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. června 2025 21:56

Gatita to potvrdzujem, cim blbsi teren, tym ochotnejsie deti ho zdolat :)

rasaNori wow, superske su!