Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2025 21:56

Gatita vyrazíme za čtyři roky?Možná za tři, mimino vypadá zatím velmi motivovaně, myslím, že potáhne celou skupinu

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 16. června 2025 22:06

Evaeva no nase maly dite vypadalo do dvou let velmi nadejne a ted uz kvičí kvuli par krokům stejne jako starší sestra 

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 16. června 2025 22:14

Potrefenáhusa

Viktor vypadal do čtyř let jako velmi zdatný chodec, dnes už taky vymrčuje.

Offline Aranel
6636 příspěvků moje polička 16. června 2025 22:17

Mrakoplas No ano, ještě je potřeba nevěřit těm radám, že spacák ti odráží tvoje teplo, a když se do něj oblíkneš, tak tenhle proces zablokuješ a je ti pak zima!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. června 2025 22:19

Aranel coze? To som v zivote nepocula, nastastie

Offline Aranel
6636 příspěvků moje polička 16. června 2025 22:22

Mrakoplas Já od svejch kamarádů oldskautů (snad to tu nečtou, protože podle sebe jsou pořád roveři ). Ale on u nich člověk dost často neví, čemu přesně věřit!

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 16. června 2025 22:40

Aranel možná jsem si měla brát i čepici:D:D

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 16. června 2025 22:45

Gatita ja jsem taky slaby kus, mam rada hory a poznavacky celkove a posledni dva roky si rikam, ze uz by jsme po sedmi letech mohli dat nejakou zajimavejsi dovolenou nez okolni staty a program podle deti. No tak o vikendu jsem meli oba dny miniprogram a megaprudeni. Ja se snazim tomu nepoddavat, ale stoji me to dost mentalni kapacity, abych nevybuchla, takze navenek jsem ok, ale ty myslenky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2025 22:48

Potrefenáhusa Pinot Noir vymrčovat možná bude, ale žádné z mých dětí nebylo takhle zarputilý. To zas nevěřím, že se mu tenhle povahový rys ztratí. Mladší byl kavárenský povaleč od batolete, mimino je pravý opak

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 17. června 2025 00:36

Aranel Tohle razí i můj muž, že do spacáku musíš skoro nahá, aby ti nebyla zima, ale na mě to teda taky nefunguje. Myslím, že rozdíl bude hlavně v tom, že on ten spacák vyplní celý, kdežto já musím vytopit ten volný prostor, protože jsem malá. Když jsme ještě hodně spávali ve spacáku, ty kratší nebyly běžné, takže jsem měla nějakou asi 180. 

Teď jedou se synem na tábor pro rodiče s dětmi, spí se ve stanu, tak to dlouze zkoumal a nakonec koupil dvě mumie normální délky, co se dají sepnout dohromady. Já doufám, že syn nezmrzne, bude s sebou mít na spaní merino oblečení, kdyby byla zima. 

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 17. června 2025 06:56

rasaNori holky i muž jsou hustý. Naše desetiletá remcá, když má jít 1,5 km pěšky z nádraží, tu si popravdě představit nedokážu

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 17. června 2025 07:28

Evaeva potvrzuji zarputilost jim zůstane. ale i když se rozhodnou NEjít. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2025 07:48

continuity no co nadělášAle on je jinak zarputilý, možná to není to správné slovo, možná houževnatý? Je takový jen ve fyzických činnostech, ne když něco (ne)chce

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 17. června 2025 10:26

Karja jako vážně nepustíš dítě na výlet protože budou u vody?

Já takto vůbec neuvažuju,  stát se může cokoliv kdykoliv, to by děti neměly žádné zážitky podle mě.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. června 2025 10:40

Nám dítě chodí od malička ochotně, má to ale jedno velký ale, nejradši po městě. My s ním chodili od začátku hodně po přírodě i po městě, i proto, že doma to bylo o dost složitější (a vlastně to trochu platí pořád), ale poslední rok si vyhodnotil, že v lese je to nuda. Takže korzovat by korzoval, ale ideálně po Staromáku, občas když někam jedeme se ujišťuje, že nejedeme do lesa :-D.

Jinak obecně chodí dobře, včera dal s mužem 7 kilometrů podél Berounky, chvílema prý běžel. A když to došli zpět k autu, tak ještě pořád nechtěl domů a chtěl někam jít...

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 17. června 2025 10:43
Reakce na JankaM:

Karja jako vážně nepustíš dítě na výlet protože budou u vody?

Já takto vůbec neuvažuju,  stát se může cokoliv kdykoliv, to by děti neměly žádné zážitky podle mě.

​Já taky ne. Pravidelně přicházím o jeden zaplacený den příměstského tábora, protože program je koupaliště.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 17. června 2025 11:15

Pinot Noir Jj, jako chápu to. Já na koupaliště s holkama jezdím a nepustila bych je na běžném táboře v tomhle nízkém věku, musela bych znát ty lidi a musela bych si být jistá, že jsou zodpovědný, mít z toho dobrý pocit. Minulý rok se tam chodil furt koupat jeden tábor a neměla jsem pocit, že by to měli zmáknutý, vůbec se mi to nelíbilo. Po nich chodila parta asi patnáctiletých teenageru, treneři byli takový starší chlapi a přišlo mi, že ti je hlídají mnohem víc, ač to byli už téměř dospělí a sportovci. 

JankaM Naše děti mají milion zážitků, o to vůbec nejde, že by jim nějaký chyběl, ani jim jinak nic neupírám, jen tenhle hromadný pobyt u vody mi vadí, nevím, jak moc to tam mají free či nemají. Jako já jí nakonec pustim, nevím jak muž teda:D, ale že bych doma skákala nadšením, že je dva dny pryč, to tedy nebudu. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. června 2025 11:17

JankaM hlasim se jako dalsi. Ja treba dceru nedam do skolky v lete, protoze by presly do jine budovy, kde maji na zahrade bazen. A ac nasi skolku totalne miluju a vsichni se tam znaji, ve tride je i bezne jen 10-13 deti, tak do skolky s bazenem ji nepustim. Stejne tak bych ji neposlala s kamaradkou na koupaliste... 

A to je mi jinak uplne jedno, jestli si nekde zlomi ruku nebo vyrazi zuby...

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 17. června 2025 11:25

MPLee Jj, mám to stejně. Jako mám asi dvě kamarádky, kterým bych jedno dítě na koupačku svěřila, kdyby tam měla taky svoje jedno. Ale jakmile by to bylo třeba v počtu tři, tak ne. Ani k sousedum do bazénu co mají do země bych je nepustila, aby je hlídala jen sousedka. K segře je pouštim, ale jenom k jedné a taky ne na celé odpoledne, aby tam x hodin čuměla na zahradě na ně:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2025 11:30

JankaM já jsem spíš v tvém táboře. Školní dítě bych už pustila i na to koupaliště s táborem. Já jsem byla po první třídě na vodáckém táboře, 14 dní na břehu Lipna. Snažím se spíš učit děti, ať jsou za sebe zodpovědní.