Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. června 2025 23:08

continuityto ja predsa viem. Ved tam pisem, ze nie je jednoduche sa nakazit. 

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 17. června 2025 23:12

Mrakoplas tak proč blbneš se stipcem na nose?

Pak skočí/spadne do vody s neucpanym nosem a nebude tušit co má dělat.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 17. června 2025 23:13

continuity No proč si myslíš, že si to zadání pamatuju třicet let ;) my jsme tenkrát kromě výpočtu dospěli diskuzí k tomu, že tlustý pasažér má tukovou tepelnou izolaci takže má vyšší šanci na přežití.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 17. června 2025 23:16

Potrefenáhusa Našim  taky vypadly prvni v pěti, malemale ty dva spodni v hodně čerstvých pěti, zubarka to nijak nekomentovala. Neteři také vypadly zoubky dříve, tak jen zubarka upozornila sestru, že to může být ve spojitosti s dřívější menstruaci, ať ji poučí radši dřív. Což mi dává smysl. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. června 2025 23:16

continuity nabuduce tam pre teba dam ineho smajlika

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 17. června 2025 23:22

Gatita Já si myslím, že flaka ten styl. Dcera to taky dela, prostě začne pak plavat cubicku, myslím, ze si ty jejich hlavy neumi říct ,,jo prsa jsou namahavejsi, ale fakt lepší, cubickou to nezachránim,, prostě tam tak nějak intuitivně plácaj, čím rychlejc tím si líp, že jo...a ono ne. Cvičení dělá mistra, určitě mu to půjde. 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 18. června 2025 00:02

Mrakoplas Synovcovi vypadol prvý zub v 8 rokoch, už mu za niektorým zubami začali vykúkať trvalé a mliečne nie a nie vypadnúť.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2025 00:18

Potrefenáhusa mně vypadl v pěti, vůbec jsem na to nebyla připravená Ale jinak mi to brzy nepřijde, měla jsem za to, že začínají padat mezi pátým a asi sedmým rokem.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 18. června 2025 01:51

Potrefenáhusa A kdy jí začaly růst zuby jako miminu? Nám říkala zubařka, že čím dřív ty první zuby narostou, tím dřív obvykle i vypadnou, klidně právě v těch pěti letech.
Naše děti je mají hodně brzo v hojném počtu, mimino mělo v 7 měsících už všechny řezáky a teď v osmi mu prosvítají spodní špičáky i stoličky. Starší to měl podobně. Tak jsem zvědavá, kdy jim začnou padat. 

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 18. června 2025 04:18

Myrtila nějak standardně myslim v 8 měsících vykoukly první a pak nějak celkově tabulkově (druhý dítě vůbec netuším )

ale dekuju, uklidnily jste me!

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 18. června 2025 04:19

Mrakoplas přeju všechno nejlepší ! Ja jsem vždycky kolem těch jejich narozenin strašně dojata. 
a utíká to fakt strašně rychle 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2025 06:40

Myrtila hej, to by sedelo. Nasim vykukli prve zuby dost neskoro.

Potrefenáhusa

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 18. června 2025 06:44

Mrakoplas tak to preji hezke narozeniny! Utika to...

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 18. června 2025 06:56

continuityja vim, ze vztlak pusobi i na hubene plavce, ale proste mi ta neschopnost naucit se plavat nejde do hlavy. Ne ze bychom byli kazdy vikend v bazenu, ale v podstate syn chodi na nejake kurzy s pauzami uz patym rokem, v lete se taky jdem obcas vykoupat.  Ale tak snad kdyz uz loni trochu umel, tak si zas vzpomene:) Ale je to fakt zajimave, protoze s jeho o pet let mladsim bratrem jsme nikam na kurzy nechodili, ale loni na dovolene neplaval o moc hur nez on. Ale ten mladsi je takovy fortelnejsi, umi jako by nic splhat a ruckovat, coz starsi neda dodnes (ja teda taky ne:)

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 18. června 2025 07:33

Gatita moje děti začaly fakt spolehlivě plavat bez pásku (teď nemyslím, že nějak prepinozily bazén na šířku) po asi dvou letech soukromých hodin s trenérkou jednou týdně. Mladší to trvalo ještě o rok déle. A to paní věděla co dělá, a šla na to zcela systematicky, věnovala se jen jim a měly ji celou dobu. 

Trpělivost se vyplatila, obě plavou výborně. 

Je to jediný sport, kde jsem platila výuku, protože naučit to někoho správně není žádná sranda. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 18. června 2025 09:36

Dneska u starší ve skole:D

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 18. června 2025 09:39

Šárka byla včera se školkou na návštěvě u místní skupiny HZS, prý je i kropili vodou z hadice, byla nadšená.

A našim pak večer shořela střecha a krov starého stavení, kde je garáž, dílna, dřevník a seník (!!!).

Náhoda?

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 18. června 2025 10:19

dzizisketa Ježiš, hlavně, že se nestalo nic horšího...Ale i tak je to teda spousta práce pro ně, teda...

Zítra jede dcera na den všech složek IZS, tak nestraš;).

Potrefenáhusa jj, já taky bývám dojatá. Pamatuji si, že když bylo velké malé tři, tak jsme jí už ten den vubec nezajímaly, na dárky se nekoukla, odhodila všechno a běhala s dětma, to jsem si říkala, že je už najednou velká. A, když mi bylo třicet, tak jsem říkala, že slavíme 32 a půl. Já třicet, ona dva, malamalá půl roku. Ted už to takhle pěkně napočítat nepujde;)

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 18. června 2025 10:24

Karja my ted mame 5 a 2,5, to uz taky nikdy takhle pěkný nebude :-) 

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 18. června 2025 10:32

Potrefenáhusa jj, to je fakt;)