Potrefenáhusaúklid mně nikdy nebavil, ale třídění a vyhazování vždycky
Vše o těhotenství a dětech
Kdy jsem to psala, že moje děti živá příroda nezajímá? Mladší právě vytáhl z kapsy listy a housenku ![]()
![]()
Jedna moje příbuzná má tři malé děti. Teď se dala na mentoring a mama koučink, a na insta si dala příběh "únava je jenom pocit".
Pokud tam nakupujete, tak minimol má slevy, a teď ještě další na všechno včetně zlevněného. (Zjistila těsně po tom, co objednala merino tričko jinde
)
Myslím, že takový rady svět nepotřebuje. Taky zima je jenom pocit a že tě kouše svetr je jenom pocit... atd.
Aranel dzizisketa To jo no, chtěla jsem napsat, že takovýhle řeči mívají ženský pět let před tím než vyhoří...Ale je fakt, že někdo jede takhle celej život. Moje kámoška měla infarkt ve 42 letech, taky si říkala, že si přece odpočine, bude dělat něco pro sebe až,až...naštěstí to dobře dopadlo, byl to fakt pohlavek zeshora, že žádný až.
dzizisketa to se snaží přesvědčit sama sebe?
Karja tohle jsem nikdy nechapala. A ted to miluju
. Bohuzel mimino je uplne male, takze to mi zustava. Ale i tak. Tridim postupne aspon vsechny skrine a supliky. Botniky, spiz nebo svoji kosmetiku a sperky. Pleju a pritom piju kafe. Skoda ze ten dum porad nemame hotovy, tak proste musim mit selektivni slepotu na ty chybejici dvere, oblozeni apod. Ale i tak. Tuhle jsem vyplela a zasazela cely sklenik zatimco kluci hrali venku fotbal. A tyden po cisari jsem vyplela jahody
.
dzizisketa ale to zůstala v půlce, ještě to mělo pokračovat: "... a pocitům je třeba naslouchat víc než čemukoliv jinému!"
. Já bych se taky mohla dát na mentoring ![]()
![]()
Máte přehled, které zuby děti jsou mléčné a které trvale? Dceru se kýve zub o kterém jsem byla přesvědčená, že je trvalý, ale to asi není možné, že jsem se jenom spletla? Ale je to dvojka vrchní a fakt bych jako dala hlavu za to, že tam měla mezeru a ještě moji rodiče říkali, že ty mezery na dvojky má docela malé, jak se jí tam pak ty nové zuby do té mezery vejdou. Já snad zavolám zubarce, ale budu za magora, navíc se zname i osobně a mám pocit, že tento dojem ze mě už pár let má.
Josjá mám pocit, že my ten dům nikdy mít hotový nebudeme do takový finální představy. Takže já už si plánuji, kam se odstěhuji až holky vyrostou, někam do bytu, co bude nejen kompletně hotovej, ale i za 45 minut uklizenej:D. Sambo chce jít bydlet do chaty do lesa:ad
Nechci ti bourat babovicky, bydlíme v 3+kk přes 15 let a dodělané to není doteď ![]()
Ale loni jsme konečně vyměnily okna. A za chvíli pojedeme druhé kolo.
Karja zkus projet nejaky fotky. Ale ten mléčnej zub od trvalyho poznáš, ze je nejen malinkej ale i opotrebovanej.
Tabeatak já ji to prohlidnu zítra pořádně. A jo, máš pravdu, že ten zoubek je fakt malinkej, proto jsem myslela, že je novej. Ona má právě ty přední nové hodně velké, takže to celé zkresluje. Podívám se pořádně, ale v barvě to nepoznám, ona má ty zuby ted nějak hodně pigmentované, hodně čistíme, ale ty jedničky jsou dost žluté, tak budu zkoumat jiná opotřebení:D.
continuityTak ale furt je tam jistá šance, že se snáze dobude cíle.
Karja ty trvalé bývají víc do žluta, to může být.
continuityTak ale furt je tam jistá šance, že se snáze dobude cíle.
Já se trochu bojím, že to záleží spíš od obyvatelů než od velikosti obydlí. ![]()
Karja my pořád nemáme některá světla a klimatizaci. A dětské pokojíčky teď taky čekají změny. A vlastně ještě komoru na chodbě.
Nicméně bez samba ten byt uklidíš ještě rychleji a budeš mít, kam jezdit na víkendy, takže to vypadá jako win win ![]()
Abych si na nasi skolku jen nestezovala, tak vcera meli slavnost louceni s predskolaky a bylo to hrozne fajn.
Tabea Tak je mléčnej,uf. U posledních dvou zubních prohlídek byl sambo, tak trochu má přehled. A dokonce ho na tu oblast upozornovala,že váhá, zda ten jeden zub nevytrhnout předem, aby tam bylo místo na rust.... Ale než jsme si to večer vykomunikovali spolu, tak jsme přešli od toho, že bude trhat trvalý zub až po hledání ortodoncie, než jsem pochopila, že celou dobu mluvila o mléčném zubu a muž taky. A ten mi ještě říká "panebože tak trvalé zuby se snad netrhají ne":D. No jsem zvědavá, muž má takovou malou čelist, dcera taky, ale bohužel zuby má spíš větší po mně ty přední...Ještě to radši prohlídnu teda.
Evaeva určitě, už vybírám město, zatim jsem vybrala Vlašim, mají tam pěkný park a zdravotní středisko:D:D. Jo světla taky nemáme, tak dobrou polovinu. Ale ten vnitřek mi přijde je spíš tak o těch nákupech, ale ty práce venku...to bude ještě bolestivé:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí