Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8167 příspěvků moje polička 20. června 2025 21:41

711990 máš naprostou pravdu.

Offline notna
9468 příspěvků moje polička 20. června 2025 21:51

711990 To je super fotka

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 20. června 2025 22:00

711990 kdyz musíš, tak musíš! Ale způsobovat si to dobrovolně nějak pravidelnějc bych taky nemusela

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 20. června 2025 22:02

Muslik ale 15,5 kilo není zas tak úplně málo, zvlášť, když je to v živý váze, jak se různě melou a nakláněj...

pro me bejval vždycky akorát batoh tak do 12 kilo, i jsem si kvůli tomu kupovala vždycky max 55l batoh 

Offline Muslik
572 příspěvků moje polička 20. června 2025 22:53

711990 jdou na me mdloby:) mela jsi to aspon hezky vyvážené zepředu i zezadu :)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. června 2025 22:56

Muslik ono hrozne zalezi, i jaka ta krosna je (kdyz jsem si poridila novejsi model Thule, tak proti 12 leg  stare pujcene Salewe to byl sileny skok k lepsimu) a  celkove na kondici nosice. Ja treba tu krosnu s 14kg ditetem, svacinou, oblecenim a lahvi s vodou unesu v pohode. Dost pomuze mit hulky, zvlast v kopcich.  Ale ja fakt nejsem hubena, jsem zvykla po horach chodit bezne a chodim casto na silove treninky a kruhace. Muz ma fyzicku mnohem lepsi nez ja, ale nosit nemuze ze zdravotnich duvodu... Takze jestli to nejde, nema cenu to lamat pres koleno a spis zkusit najit, co by ji motivovalo a pomohlo. Nemate nejakou partu podobne starych deti, co rady chodi? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. června 2025 23:04

Muslik tvoje malá je prostě malá. Tři a půl leté dítě ani s motivací neujde o moc víc než čtyři kilometry, pokud to není nějaký vyloženě chodivý model. Pokud není ve hře kolo (což zase chce rovinu) ani jí nevydržíš několik hodin nosit, tak se ty výlety musí dost přizpůsobit.

Offline Muslik
572 příspěvků moje polička 20. června 2025 23:08

MPLee mela jsem nějaký tehdy uplne novy model Thule (to bylo super, ve srovnání s Deuterem, co ještě doma mám). Ja to lámat už vic asi s horami momemtalne nebudu, prostě si říkám ze je to jen dalsi osobité detske období a zase bude lépe. Chodící parťáky stejne beztak nemame, 13, 14 leti  pubosi nasich vrstevníků maji jine zabavy, tak me proste ta motivace ted asi nevyjde. Mam dlouhodobě problémy s bederní páteří a nemíním si to ještě vic podelavat. 

Ty moje všechny predchozi povzdechy, ze nic nejde, prostě pramení z momentálně končící 10 denní rodinne dovolené, která zase tradicne stála celkově za prd po všech směrech, nejraději bych dnes po navratu odešla do polí a před tím poslala jiným směrem muže a dalším dite. My ty dovolene proste momentálně neumime. A tím bych to ukončila:)

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 20. června 2025 23:10

Evaeva takhle malé děti by měly chodit cca tolik km kolik jim je let, takže jak píšeš 4km jsou rozumné maximum. Jako jsou modely, co ujdou dvounasobek, ale taky to nejde dělat denně a je otázka jestli je člověk příliš nepřetezuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. června 2025 23:22

continuity no právě. Takže se stejně většinu dne plácáš někde na hřišti nebo u vody

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 21. června 2025 03:13

Muslik ty dovoleny s malýma detma jsou ale většinou fakt objektivne strašný! Aspon ja si to říkám každej rok, ze uz s nima nikdy nikam nejedu a s mužem obzvlast, ale pak nastesti ty hezky zážitky převážej, ja to milosrdně částečně vytěsním a ty konkrétní strašný momenty si uz po nějaký době naštěstí fakt nepamatuju 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 21. června 2025 05:44

continuity s tím teď přišel kolega. Ze jeho ještě ne 5 letý exemplář ujel za sobotu na kole 43 km. To tedy mi přišlo hodně. Sice jsou sportovní rodina, ale co je moc to je moc. A co se týče chuze to myslím mluvil o 15 km.  

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 21. června 2025 07:30

Muslikja na jedne dovolene i brecela...znicena fyzicky i psychicky, nakupilo se tam toho tehdy vic. Vycerpani z nemluvnete, vecne boje a naschvaly starsiho ditete, ktere bylo vuci mne dlouhodobe straslive hostilni, vyhorely muz, nevhodne vybrana lokalita, spousta frustrace za spoustu penez. Je to ted mnohem lepsi, deti jsou vetsi, ze spousty vrtochu vyrostly, mame to polu dobre. A teda doslo i k podstatnemu snizeni ocekavani, na horach mi staci byt hodne venku a udelat par kroku s nejakym cilem. Proste jen neprodrepet celou dovolenou v detskem koutku. Ale treba na mestskou dovolenou nebo nejakou trochu poznavaci vypravu jsem si jeste netroufla...to citim, ze by pomer cena vykon nepotesil. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2025 07:36

Gatita jojo, snížit očekávání a dobře odhadnout, na co mám a nemám, je základ A ten vzpomínkový optimismus Potrefenáhusa se taky hodí.

Já ráda vypadnu někam, kde jsem ještě nebyla, to mně vždycky nabije. Muž ty dovolené taky někdy nesnáší úplně dobře, ale varianta, že budeme doma a on bude trávit dovolenou na hřišti na sídlišti mu přijde o dost horší

Online letfenixa
10908 příspěvků moje polička 21. června 2025 08:46

Nemám žiadne zlé spomienky na žiadnu dovolenku, okrem Lukáškovho nejedenia, ktoré bolo aj doma. Našťastie muž chodí rád po svete, či bežnú turistiku alebo mestskú, ja tiež, plus nemám problém sa prispôsobiť. 

Online letfenixa
10908 příspěvků moje polička 21. června 2025 08:47

rysamona takého mám synovca, majú to potvrdene, tuším od psychologicky, že musí mať denne veľkú fyzickú záťaž. 

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 21. června 2025 10:25

Dort pro Vikouše. Díky za nápad s kočkou. 

Online Miru
16922 příspěvků moje polička 21. června 2025 10:43

Pinot Noir 

... krásnej!

(kočky miluju)

A věřím, že od Tebe i výbornej

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 21. června 2025 10:50

Miru děkuju. Sama jsem zvědavá, zariskovala jsem s nevyzkoušeným receptem a jak se u téhle kočky využije celý korpus, nebylo zatím z čeho ochutnat. Ale věřím, že bude dobrý, mám ráda těsta z pár surovin, a tenhle recept to splňuje:

https://kousekdortu.cz/schwarzwaldsky-dort/

Uvnitř je šlehačka s mascarpone a všelijaké bobule ze zahrady.

Online Miru
16922 příspěvků moje polička 21. června 2025 10:54

Pinot Noir 

...uaaa!, jak píšeš o smetaně, mascarpone a bobulích(a taky mám ráda jen "černý" dorty), musí to být skvostné