DruI díky! Zkusim to a uvidime. Kdyztak mu jeste dokoupim slipstopy. Chci je jako rezervni do Rakouska do Alp, na tabory na prezuti a na chalupu na zahradu a okoli. Kdyztak ty mensi dostane jeste dcera a za je posuneme.
Vše o těhotenství a dětech
Vari no já bych to udělala někde v parku, kde je hřiště a záchody. Dvacet je teda dost, jsou nějak moc oblíbený ![]()
Vari No mně se zdá na oslavu ideální nějaký pronajatý prostor, protože pak je jasné, kdy oslava končí a nemusíš nikoho vyhazovat z domu ;)
DruI já na pozvánky psala od... do..., takže pak v určený čas naklušou rodiče a děti si odvedou ![]()
DruI no jasně, pokud se do toho pustím, tak pronajmu nějakou hernu, ale nechce se mi, opravdu nechce.
Hele, zase si řekni, že aspoň musíš chystat jen jednu oslavu. A letní oslava lze fakt udělat jen s občerstvením vedle hřiště, kde se děti zabaví samy a není třeba vrážet peníze do herny nebo vymýšlet extra zábavu. ![]()
Dcera měla jeden rok oslavu doma, s honbou za pokladem venku. Dost jsem se s tím potrápila. A byla taková zima a vítr, že děti měly zimní kombinézy a rukavice a nikdo nechtěl zůstat na hřišti ani minutu víc. Takže další rok jsem zaplatila hernu a venku bylo 25 stupňů. ![]()
Lukáško je júlový, tak už pol roka plánuje, že pred prázdninami vezme do školy sladkosti, že keď cez prázdniny nemôže, v piatok mi oznámil, že v pondelok to vezme, nech je to čo najbližšie k dátumu.
Gatita ad dovolena s detmi - no a teď si představ, ze my mame v práci benefit, ze jednou za 5 let máš měsíc extra placeneho volna navíc. To si musíš povinne vyčerpat. (K měsíci řádné dovolene). Zni to skvěle, uplne skvele, ale tak max pro bezdetne. Na me to vyjde příští rok k cerpani pocinaje prosincem. To tedy bude dceri čerstvě pět, takze to zase bude věkově jine. A ano, vyšlo mi to ještě skvěle, kdy ještě nebude ani předškolák ani školák a nebudeme řešit nutnost čerpat to v lete o prázdninách. Je to sice skvělý benefit, ono to zni moc fajn,....ale uz ted z toho mam doslova osypky pri predstave desne dlouheho volna jen s muzem a dcerou. Mam z prace pribehy, kdy takove volno uz bylo posledni kapkou :)
Muslik a to si musis vybrat v kuse to volno? To by bylo depresivni:D
Muslik no ale muž bude chodit normálně do práce, ne? Takže takové prázdniny jen pro vás. Můžete být normálně v Praze, sem tam vyrazit na nějaký výlet... No jako zní to trochu jako můj život ![]()
Muslik A dcera nechodí do školky?? To je přece geniální, ráno vypakuješ a celej den si můžeš dělat svoje věci!!
Muslik A to musíš jet na tu dovolenou s rodinou na celou dobu? Bych jela část s rodinou a část sama. A nebo vůbec nejlepší by pro mě bylo zůstat doma a mít volný čas přes den pro sebe. Bych věděla, co s tím časem :-)
Aranel presne, dite ve skolce, ja doma, nejvic nejlepsi!
Muslik ten věk 5 je ale uz docela velka pohoda, to se s triletakem neda srovnavat
Aranel presne, dite ve skolce, ja doma, nejvic nejlepsi!
Joo!
To byl asi jeden z nejhezčích měsíců, než se narodilo mimino. Bylo krásné září, kluci byli dopoledne ve školce, já jsem dodělávala práci a jiné resty, už nikdo nespal, takže po obědě jsme vyráželi ven.
Nakombinovala bych to s nějakým časem s dcerou, třeba týden rodinné dovolené. A přesně tak, jak píšeš, pětileté dítě je už fakt pohoda.
že mne soucit nevytriskas, já tento benefit nikdy neměla, ale když měním práci, tak si tam hodím volný měsíc nebo dva a je to nejvíc nejlepší věc na světě.
A to to nemám ani placený. ![]()
Musliktakový skvělý benefit bych chtěla. Dite do školky a je to.
Musí se to vybrat v kuse, muz ma totálně free režim, takze si muze sve veci delat odkudkoli; ja jsem zjevne z úplne jiného těsta než většina z vas, ja doma nevydržím ani den, co bych tam proboha mesic delala (lestila sklenicky? Nadsazka), to je horsi jak ve vezeni, ja mam vrtuli u zadku a musím být v pohybu pořád, ja kdyz někdy jsem o víkendu doma tak vysloveně trpím, ja nejsem domacky typ (i proto tak řeším tu momentální nepohyblivost dcery). K tomu mi samozřejmě skolka dcery nijak nepomuze. Tak ja samozřejmě mam plán, vezmu si k tomu další měsíc dovolené (kdyz uz utrpeni, tak poradne) a pojedeme pres zimu aspon na ty dva měsíce do Asie, děláme to ted i přes ty vánoce od narozeni dcery, byť zatím jen k mori. Ale ta délka pobytu s rodinou je prostě vražedná, byť zjevne menší trest než byt zavřená doma.
Ja vím, prostě First Word problem....:)
Muslik musíš si udělat program - pondělí masáž, úterý si jít zaběhat, středa kino... Dceru vyzvednout po obědě a udělat si hezké odpoledne... Ale samozřejmě plán na zimu v Asii je taky dobrý. Ale bude to náročné, protože nejste zvyklí být 24/7 spolu.
Muslik jestli pro tebe nejit do prace=byt zavrena doma, tak to je hodne tezke a fakt te lituju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí