Pinot Noir hezký! Ta kočička je vážně hodně vděčná.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir jé ale ta je krásná! A všechno nejlepší Vikimu![]()
Pinot Noir krasna micka, mnam!
Pinot Noir Ta je krásná ![]()
Líbí se mi, kolikrát se tu ta kočka, od toho, co jsem ji sem před lety dala, otočila, z různých těst, a každá moc hezká ![]()
Pinot Noir to je moc krasnej dort!
U nás to zase vypadá nějak náročne, sladit jedno příbuzenstvo, ce nerado oslavy a hodne lidi, s druhym příbuzenstvem, co naopak slaví rado, jeste tchyne vymyslela, ze s nasi oslavou spoji u nas na zahrade svoje kulatiny...
Mne se navrch nechce slavit 5. narozeniny az skoro 14 dni po narozeninách - takze to asi bude na mnohokrát, ale tolik dortu péct nebudu, i když laťku nemam moc vysoko, visi nam tu na kalendáři a dite se ho uz 14 dnů dožaduje
letos uz tam teda bude asi jednorožec :-)

Pinot Noir perfektný ![]()
Nemate nekdo pro deti Skinners? Zvladne uz dite s nohou 25 ty nejmensi, co jsou psane 26/27? Nebo je to blbost?
Potrefenáhusa 14 dní po ti přijde moc? U nás to asi bereme volněji ![]()
Evaeva docela jo, kdyz je ti 5.
Tak vy mate ty oslavy všechny sdruženy, to je něco jinyho. Nebo my jezdime v srpnu k sestřenicím, kde se slaví vzdycky narozeniny nase červnový a jejich srpnový a zářijový, ale letos uz potrebujem reciproční oslavu i u nás...
Potrefenáhusa aha. No kluci to právě taky nijak neprožívají. Normálně jim řeknu, že zítra máš narozeniny, ale oslava bude až za tři týdny
Akorát když to kvůli miminu bylo až za měsíc a půl, tak chtěl starší dárek od nás dřív.
PotrefenáhusaNaším dětem by to taky vadilo. My jsme měli oslavu večerní, aby mohli teda všichni a aby to bylo tak nějak plus mínus v ten den. U nás to teda není tak, že se chce sjet to příbuzenstvo nebo na tom trvá, to by klidně nepřišlo, ale chtějí je tam děti;-).
Potrefenáhusa my mame oslavu vzdycky za ten tyden dva s rodinou, ale stejne v den narozenin dostane dcera aspon maly dort, sfoukne si svicku a dostane darek od nas. Jen takova mala rodinna oslava doma, s tim, ze velky dort a darky od babicek budou pozdeji.
Karja našim by večer nestačil a taky tam chtějí všechny. Ale odpoledne je jim málo, babičky už jsou dávno doma, ale bratrance a sestřenici nechtějí pustit domů.
Zuzuli ja to tak taky delavam, udelam treba jen mističku piškoty, banán, šlehačka a pidi svíčky
MPLee Syn je už loni měl a jako snese se to, i když to není ideální, že ta špička trochu plandá, ale my jsme je teda kupovali s tím, že pokud budou moc velké, tak se prostě budou používat za rok.
EvaevaTak to víš, nemůžou mít všechno, aby to bylo na termín a ještě měl každý čas celé odpoledne;-). Ale je docela baví to chystání a těšení, dort pečou se mnou, pak dělají i úklid, výzdobu. Ale minule to vypadalo, že snad nikdo nepřijde, to už jsem si říkala, jestli není lepší dělat tu pro kamarády po škole:D
Dvojčata byla v poslednim roce pozvána na pár oslav narozenin a uz tak tři měsíce zvou všechny na svou oslavu narozenin. Letos uz jim oslava s rodiči a s prarodiči stačit nebude. Neeee, ja nechci organizovat žádnou velkou oslavu!!!
Karja no my už děláme dvě - pro rodinu a pro kamarády, takže není s podivem, že aspoň tu rodinnou slučuju
Oni mi taky hodně pomáhají, přesně jak píšeš. U nás je utopie, že bysme se přes týden nějak sešli, všechny děti mají různě kroužky, tři prarodiče ze čtyř pracují, já bych asi ani nebyla schopná to přes pracovní den nějak v klidu připravit.
Vari oni jsou v létě, že? Nakonec to bude jednodušší než se ti teď zdá. Děti toho moc nepotřebují, dort a biosauři úplně stačí, zabaví se sami![]()
Evaeva jako jsou v srpnu, ale to zrovna čas nemáme, nejbližší volnej termín máme na konci září a dvacet deti bych doma na zahradě stejně mít nechtěla :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí