Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 22. června 2025 18:09

Potrefenáhusa ja hlavne nechapu, jak je mozne, ze maji deti tolik extra volna mimo hlavni prazdniny, kdyz statem garantovana dovolena je 4 tydny. Jako ted nemyslim treba jarni prazdniny, ale treba velikonocni prazdniny, kdy ke ctyrem dnum volna se musi nalepit jeste ctvrtek, protoze ctyri dny je asi malokor kdyz driv byl jeden den v pondeli a vsichni byli v pohode. Zajimalo by mne, jak to delaji rodice, co to hlidani nemaji a primestaky jsou pro ne drahe

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 18:13

monis co si pamatuju, tak velikonoční prázdniny byly čtvrtek a pátek, teď mají aspoň v pátek volno všichni. Co ale absolutně nepobírám, je ta móda dávat ke třem dnům podzimních prázdnin (resp. dvěma a státnímu svátku) ještě dva dny ředitelského volna. Jako proč? K čemu je to dobrý?

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 22. června 2025 18:44
Reakce na Garfie:

Potrefenáhusa Musíš je narvat do skautu nebo podobnýho oddílu, ty prázdniny to zachraňuje dost významně. 

​vsak jo, starší uz tam je! Ale na tabor berou az od 6!
(akorat jestli zustane na základce zde, tak jsme v jinym okrese než skaut 9 km vedle a na jarnaky určitě nekam pojedou a maj jinak

Uz to vsechno promejslim! 

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 22. června 2025 18:44
Reakce na monis:

Zajimalo by mne, jak to delaji rodice, co to hlidani nemaji a primestaky jsou pro ne drahe

​za par let ti to sem napisu

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 22. června 2025 18:47

Evaevajo, ale psala jsi to u něčího pobytu na chalupě, nebo kde, jako že nuda, trčet na jednom místě. Být na chatě přece neznamená nevytáhnout paty z pozemku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 19:09

Pinot Noir jestli myslíš, co jsem nedávno psala kraje, tak to je vytržené z kontextu. Psala jsem, že kdybych chtěla s dětmi nejpohodovějších dovolenou, tak jedu někam na chatu a odtud skoro nevytáhnu paty. Protože nejvíc záseku a remcání vzniká někde mimo ten pozemek. Akorát že to mně nebaví a radši se teda potýkám s tím frfláním. 

Jestli to není ono, tak nevím, co máš na mysli, my na dovolenou jezdíme prakticky výhradně na chalupy Jedině, že mně nebaví jezdit dokola na stejné místo

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 22. června 2025 19:15

Pinot Noir Evaeva to byla asi reakce na me, psaly jsme si tu o tech dovolenych s detmi, ze pro milovniky hor to je slozite vymyslet, aby to nebyla pruda. A prave jsem tu psala o penzionu, kde muzes chodit po kopcich, ale vecer lze vypustit deti po arealu, kde je spousta veci pro deti. Kazdy at si posoudi, zda ho to laka nebo ne:) Ja obcas takto jezdim bez muze, a tady je to takove easy na dve ruce. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 19:23

Gatita já reagovala na to, že chlapi tohle moc rádi nemají. Některé ženy taky ne. Jinak ať se každý zařídí, jak mu vyhovuje, vůbec to nemyslím nějak špatně, píšu o sobě.

Offline notna
9469 příspěvků moje polička 22. června 2025 19:36

Tohle téma mi byl čert dlužnej! Si tu sním, co bych všechno za měsíc nebo dva volna stihla. Intenzivní kurz nějakého jazyka, muj nekonečný seznam co si chci přečíst, nějaké cukrářské technicky co se chci naučit nebo vypilovat, naučila se běhat a pracovala na zahradě. Ani by mi dva měsíce nestačily. Ma to jedinou chybu, nemam to volno

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 22. června 2025 19:38

Evaeva já myslela toto.

Jakože ani vlastně nechápu, jak někoho napadne myslet si,  že jet na chatu znamená být jenom tam a nikam jinam nevyrazit. Když k tomu přičtu, že totéž jsi psala o těch all in hotelích, že to znamená neopustit areál, tak mi přišlo, že na to koukáš tak, že tyhle možnosti znamenají trčet na jednom místě. No ale asi jsem to blbě pochopila, nedorozumění. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 19:44

Pinot Noir jojo, tak to je, jak jsem psala, že být někde na jednom místě na chatě, by byla nejpohodovější dovolená z hlediska řešení věcí okolo dětí, ale že mně to nebaví, takže holt přichází na řadu ty kompromisy a jejich frflání.

Ty resorty mně osobně z hlediska pohodové dovolené výhodné nepřipadají, protože ta hotelová jídla a společné stravování by generovaly víc potíží než výhod. Jasně, že je můžeš opustit, pokud se děti uvolí

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:04

Evaeva zas hele jak uvolí, ja myslim, ze vymejslime taky program zkousnutelnej i pro deti, ale proste kdyz jdem my, tak jdou taky

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 20:22

Potrefenáhusa tak to byla trochu nadsázka. Ale když pojedu do hotelu, kde jsou tři herny, dvě hřiště a bazén, tak jejich ochota šlapat někde ve skalách a trávit většinu dne mimo ubytování bude o dost nižší a přinese to akorát další remcání.

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:26

Evaeva zrovna ten all inclusive je z hlediska výběru jídla pro děti úplně bezproblémový. Většinou tam na ty standartní dětské chutě hodně myslí. Jediný kdo by tam mohl mít problém je sambo od Kraji, páč suchou pohanku nevedou. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:40

Ja mam treba all in dovolenou s detma rada. Nemusim se o nic starat, nejaky jidlo si vyberou vzdycky a more, bazén, hřiště a herna je vždycky zabavi. Zároveň neni problém opustit rezort a nekam vyrazit. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:42

continuity v jednom městském hotelu v Livignu ji meli! A v Lotyssku taky, ale to byl teda kemp, ne allin resort

Evaeva ja si taky myslela, ze nikdy nebudu typ, co by rad jezdil porad dokola na jedno misto. Dokud jsem nenasla tu pro nas dokonalou lokalitu

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:45

continuity Ve Slovinsku žgance

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:47

Já bych chtěla takovou dovolenou all in někdy zažít, abych věděla na co všichni nadávají

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:52

Gatita v tom hotelu Peklo jsou ty venkovní věci pro děti jen pro ubytované? Nebo se může přijít na oběd/limonádu a děti vypustit? Budeme v Bedřichově a byla by to pěkná pěší trasa s motivací

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 22. června 2025 20:54

Potrefenáhusa přesně, mě právě zajímalo, odkud plyne přesvědčení, že all in znamená, že neopustím hotel. Nenapadlo mě, že od dětí, takovou možnost vůbec nepřipouštím.

Jinak my v takovém hotelu nikdy nebyli, protože kvůli Viktorově stravě to nelze, ale jinak si myslím, že s dětmi ve věku našich to vůbec není špatná varianta, představuju si to tak, jak píše Vari