Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:10

Evaeva po osmi mesicich bych hlavne mela velky problem se do te prace vratit.

​JA myslím, že ne, že je to jako po mateřské, že to jako je změna, ale zas je člověk odpocatej a taky třeba znuděněj a už se těší na změnu;-). Ono taky záleží, v jakém životním období by si tuhle pauzu měla, zda s malýma dětma, takže stejně furt něco děláš a nebo už prostě s detma mimo domov, to je velký rozdíl. 

Online viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:12

Karja no ja prave mam furt co delat a nestiham vsecko co bych chtela, i kdyz maly deti nemam, ja bych zustala "doma" zfleku, a nemela bych nejmensi problem se zabavit

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:16
Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:18

viktorka_od splavu Jj, ale myslela jsem to tak, že jestli si jakože ,,jen užíváš,, nebo stejně ti ta domácnosta péče generuje nějaké povinnosti, tak to asi ten navrat ovlivní. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 21:19

continuity no oni jsou večer už celkem špatně ukočírovatelní, nebylo by to příjemné pro nikoho z nás.

Vari já to mám jinak. Nechci trávit na dovolené čas v herně nebo hlídáním dětí u moře nebo v bazénu, animační programy nebaví ani ty děti. Zkrátka nám to asi nepřináší nic tolik pozitivního.

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:20

viktorka_od splavu PotrefenáhusaTakže teď ještě jen musíme vymyslet, jak se doma zvostat, že jo:D. Ale já myslím, že v našem kraji ,,neutuchajících,, pracovnich moznosti mě to stejně jednou čeká, ale moc veselý to nebude:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 21:21

MPLee jakoby chápu. Ale já mám dlouhý seznam míst, co chci navštívit

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:33

Evaeva ale to my taky Taky jezdime i jinam. Ale rapidne se snizil cas traveny ve meste. Ale kdyby mi nekdo ored 5 lety rekl, ze se budu tesit na vlastni chalupu, tak se mu vysmeju... a tady jsem, cely tyden beham kolem vyseteho travniku a highligt tydne je, ze vyrazil

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 21:34

Pinot Noir jasně, že bysme je dostali pryč. Ale proč jet do takového resortu, když tam mezi 10:30 a 18:30 nejseš a mezi 20:00 až 8:30 jsou děti na pokoji. Možná teda nějaký resort s dobrým barem a adults only welness v dosahu chůvičky by přinesl určité benefity

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 21:36

MPLee jojo. My jezdíme na chalupu mamky, ale není v tak pěkné lokalitě. Ale víš co, muž chodí z práce v půl šesté, mně se nevyplatí se nějak víc vzdalovat

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:41

Evaeva no a ja se prave proto rada vzdalim. Protoze takovy to cekani v kolik/ az prijde z prace a neco se bude dit a jestli se to stihne... je pro me to nehorsi a ma pocit, ze trcim v pasti. To jsem radsi vzdalena a kropim si travnik Kazdy to ma jinak, doma i na dovolenych. Super je, ze je tolik moznosti, aby si kazdy vybral

Offline Suya
příspěvků moje polička 22. června 2025 21:44

Ja ve svetle tohoto vikendu prehodnocuju plany na leto, zapomnela jsem, jaky je to rok a pullety dite bezmozek Kor u vody, vrha se do ni po hlave a ja jen litam. Se synem jsme v tomhle veku byli na all in u more a jako bylo to fajn, spal tam na dece pod stromem a popijela jsem kaficka, vylety probehly, ale to jidlo... 5 minut a slus, to bylo kruty

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 21:45

MPLee to já nečekám v kolik a jestli. On chodí takhle, velmi výjimečně ne a děje se většinou akorát to, že mu píšu, na jakém hřišti nás najde

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:51
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu PotrefenáhusaTakže teď ještě jen musíme vymyslet, jak se doma zvostat, že jo:D. Ale já myslím, že v našem kraji ,,neutuchajících,, pracovnich moznosti mě to stejně jednou čeká, ale moc veselý to nebude:D

​ja rozhodně žádný takovýhle přání do vesmíru nevysílám!!!!!!!!!!!

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 22. června 2025 21:56

JankaM Myslim, ze jo, proc by ne. Muzes si tam dat i obed, maji tam 1 restauraci normalne pro verejnost, jednou jsme se tam cestou stavovali, kdyz jsme bydleli jinde. 

A ja all in taky nikdy nezazila, ale vubec by mi to nevadilo.  Pro me je zazrak i polopenze, letos jedem poprve nekam, kde nebudu muset nic kuchtit (kdyz teda nepocitam ty obcasne vikendy v Pekle). 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:17
Reakce na MPLee:

a tady jsem, cely tyden beham kolem vyseteho travniku a highligt tydne je, ze vyrazil

​To mě upřímně rozesmálo I když podobně vypadala moje rodičovská s prvním dítětem

A k tomu cestování, teď máme za sebou úplně parádní týden, z toho budu žít ještě dlouho - takový roadtrip po republice, návštěvy, výlety, hodně teda uzpůsobené dětem, ale i tak mám radost, jak to zvládlo mimino. To je tak přizpůsobivé dítě, na to od staršího vůbec nejsem zvyklá, ten v tomhle věku prakticky jenom brečel a já chtěla jen odejít sama někam do lesů. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:27

Ja jsem byla letos s mamou a Tondou na all in v unoru a bylo to super. Neopustili jsme resort, rano na plaz, po obede bazen a strasne sem si to uzila! Dite bylo spokojeny, zivil se celou dobu melounem a uzival si vodu. A nechal me spat na lehatku na plazi. Hodnotim to kladne a klidne bych to zopakovala. Jedinej problem je cena, tuhle dovolenou jsme poridili za poukaz co sme dostali ke svatbe

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:38

Evaeva a vadě deti chodej spat v 8 i v lete? Nase tu furt prudej i pres půlhodinovou cestu z Prahy, během ktery v zime pravidelně usinaj, to světlo je neuspi, uz se snazim třičtvrtě hodiny a furt nespi 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. června 2025 23:13

Potrefenáhusa to svetlo, presne! Absence zavesu v detskym pokoji k usinani teda neprispiva, zatimco normalne je dite tuhy behem chvilky, ted naposled 3/4 hodina, musela jsem zabavit vsechny hracky a kdyz uz mu chybely tak 2 minuty, vratili se rodice a razem voci jak baterky a mohli jsme jet druhy kolo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2025 23:31

Potrefenáhusa no usínají trochu hůř, ale v osm jdeme na zuby stejně jako v zimě. Starší si po pohádce chodí ještě někdy hrát a všichni tři usínají nejpozději před devátou. Jo, držíme to hlavně kvůli vstávání do školky, asi by mohli jít spát až v devět, ale to usínání by to nijak extra nezkrátilo, takže proč je nezahnat dřív