Pinot Noir no tak zkusil to a už ví, že to není nic pro něj![]()
Vše o těhotenství a dětech
No to mi úplně připomnělo, že když se narodila mladší, že jsem četla nějakou radu, že se jako má starší sourozenec nenásilně zapojovat do činností kolem miminka. Tak jsem starší nabídla, jestli se mnou nechce miminko vykoupat, načež ta suše odvětila: "To už jsem viděla" a šla si po svých ![]()
Len to jsou super zprávy, jak se synovi daří. Je vidět, žes to chytla/jste to chytli za správný konec a pomohli mu. ![]()
žluťásek u nás jela po přečtení pohádky skoro každý večer Renčova Perníková chaloupka. (Eště Perníkajdu): Povím vám povím pohádku a naučíte se ji brzy... Je hódně dlouhá. Dcery naštěstí spaly spolu v pokojíčku, takže stačila jednou. Umím ji zpaměti doteď, dávala jsem ji na autopilota.
A úplný uspávací závěr vždycky byla leporelo Kdo chce koťátko (Ten kdo je chce, ať nekřičí).
Mohučanka Pinot Noirjsou fakt vtipni, no ![]()
Kdyz se ho ucitelka ve skolce ptala, jestli ma fakt plinu, ze uz lyzuje a jezdi na kole jako velkej klil, ze uz oprece urcite chodi i na zachod rekl "kolona lyze husty, zachod nudny". A podle me je to cely, ze se mu jen nechce se snazit. Ono mu to jednoi vadit zacne a odlozi ji. Snad ![]()
MPLee
určitě jo!
my už máme malý dítě bez plíny, šlo to samo úplně bezbolestně bez jakyhokoliv myho zásahu (nejlepší!), ale ona je taková dost samostatná a nebojí se zkoušet nový věci s nejistým výsledkem, narozdíl od starší
(Ale na odrazedlo stále odmítá usednout, videla jsem ted na insta vašeho malyho na kole, husty husty)
Autosedacky - mate prosim nekdo Be safe stretch v klasickem aute? A nebo joie prodigi? Jste s nimi spokojeni? Chceme jeste udrzet deti proti smeru, aktualne ma scera 4 roky, 102cm a 15 kilo...
MPLee melo jsme doted joie prodigi a jsem spokojena. Nejde tolik do lehu, ale na spani to stacilo. Jen se ji hrozne pretacej pasy, tenhle problem ma kazda Joie podle me.
711990 a nebudete se ji zbavovat? ![]()
MPLee uz jsem ji nasla novej domov, pardon:)
No tvl, v pondělí začíná Šárce místo školky příměstský tábor, resp. je to pořád s učitelkama a ve školce, jen to má formu příměšťáku, aby tam mohli docháze i starší sourozenci a tak. To je fajn.
Co není fajn, že až teď nám poslali formulář na potvrzení od pediatra a naše doktorka má od minulého týdne dovolenou a bude až druhý týden v červenci![]()
dzizisketa na příměšťáky to ze zákona není povinné, tak bych zkusila, jestli by jim nestačil očkovák a tvoje čestné prohlášení nebo tak něco?
No já doufám, že když jsem nechávala potvrzovat formulář o tomtéž loni v srpnu, než k nim nastoupila, že by jako mohl stačit ten.
Myrtila u naší joie se popruhy taky trochu přetáčí, ale z jakého roku je ten model, to nevím. Co mně ale strašně vytáčí, že ty dvě spony moc nedrží u sebe, třeba oproti cybexu, takže než ho ve prostřed zapneme, třikrát nám to vypadne. Máme nějakou bez nohy pod základnou, aby šla doprostřed, předpokládám, že vy všichni máte klasiku.
dzizisketa to by bylo vůbec nejlepší ![]()
dzizisketa teď koukám, že po nás chtějí čestné prohlášení o zdravotním stavu dítěte
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí