Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 20:25

Karja mně ten burger vůbec nechutná 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 26. června 2025 20:33

Evaeva Mně jo no. Ale nevím, myslím, že je to hodně vyhnane tím odrikanim:D. Jinak já jsem v Mcdonaldu i asi tři měsíce byla na brigádě a nikdy jsem tam nejedla,nikdy, chytlo mě to tak v tom těhotenství až:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 20:37

Karja mně to nechutnalo od puberty nikdy, teda hranolky jo, ale ty burgery ne.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 26. června 2025 20:44

Mne chutná ta koprová okurka, jinak si ty burgery dávám opravdu výjimečně, prijdou mi strašně slany. Vetsinou samotny hranolky 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:06
Reakce na Pinot Noir:

Mohučanka no ale já musím teda denně vařit oběd, to mi připadá o dost horší než namazat rohlík.

​Tak toho se taky děsím, ale čeká mě to až za dva týdny mezi táborem a dovolenou, a pak v srpnu, tak jsem to prozatím odsunula z mysli.

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:14

Evaeva áno, ešte aj sviečkovu si vie dať. 

"Mäsko mi daj, mäsko chcem!"

Ale dnes večeral to najlepsie- suchú bagetu

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:23

letfenixa a kde to mají u dálnice?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:54

Evaeva jj, na burgery jsem dost zmlsana domacima, ale mam rada ten jejich chicken wrap, na ceste s hranolkama, proc ne

Jinak co se tyce fast foodu, tak mam nejradsi Ikeu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:01

Mne tam nechuti nic, maximalne wrap. Aj tie hranolky su pre mna nejedle. Ale som zmlsana jednym dobrym miestnym bistrom, kam chodime obcas na burger a hranolky, ktore su z cerstvych zemiakov, vozia si kvalitne maso, omacky robia domace. Boze az mi chut prisla. Ked si dam po chorobe zaludok do poriadku, hned tam asi vyrazim :D

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:04
Reakce na Evaeva:

Karja mně ten burger vůbec nechutná 

a to jsem myslela, ze to je generacni, tak asi ne. monis zkusila jsem ale ehh, po pristich par (desitek;-) let asi zas vyreseny:-))

ale zmrzlinu si dam a susenku vrele doporucujujen to real jidlo nejak nechapu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 22:05

monis mně by stačilo KFC (do ikei chodím občas na oběd s miminem, dojdu tam od nás pěšky ), měli by začít dělat happy meal i tam a bylo by

49385 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:05

Mrakoplas mekac hranolky jsou strasnej humus, a to fakt proti tem realnym nic nemam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 22:06

viktorka_od splavu no jo, ale co si tam mám dát, když se tam potřebuju naobědvat?Asi dvoje velký hranolky

49385 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:07

Evaeva susenku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 22:09

viktorka_od splavu to zas budou chtít děti i to(co se mekáči nedá upřít, jsou dětské koutky a hřišťata a ta rychlost, to je teď celkem priorita, za deset let se třeba nechají přesvědčit na něco jiného )

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:12

Evaeva ten taliansky ci aky wrap sa da. 

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:13

Ještě byste mi mohly objasnit co je to happy meal?

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:30

Evaeva mně zas nechutná to KFC.

Mrakoplas Ikea je samozřejmě top gastronomie:D:D:DTam mi taky chutná. Ale je zajímavé, že já třeba burgery ani v restauracích nevyhledávám, sambo je po tom uplně žhavej,  ale mně to i přijde jako divný jídlo, ale ten McDonald má prostě výjimku no. Myslím, že mi to chutná hlavně proto, že je to slané, protože já mívám vždycky chuť hlavně na slané a tučné...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:32

Tak Betty To je takové meníčko pro děti. Je to v krabičce, sestaví si tam menu podle vlastní chuti (jakože nějaký ten burger či nuggetky, hranolky nápoj a je k tomu hračka).

Já jsem nějaké toto dětské menu v krabičce nabízela dětem v Burger Kingu, na štědrý den na oběd, když nám nešel doma proud. Koukaly na to dost neduvěřivě, že to v žádném případě nechtějí a daly si každá hranolky:D:D. Pak o tom často mluvily, že byly v McDonaldu jen jednou na Vánoce, když chodil Ježíšek, znělo to trochu divně. Navíc jsme ten rok kvuli tomu proudu neměli ani večeři, nestihla se uvařit, ale to byly malé a naštěstí to nějak nepochopily, že je to duležitá součást a nevyprávěly to v rámci toho příběhu.

49385 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:32

Karja slane a tucne miluju. takove ty klasicke burgery v restauraci s domacima hranolkama a domaci tatarkou, po tom bych se utloukla. ten mcd je prave suchy a bez chuti, ble