Karja mně ten burger vůbec nechutná
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Mně jo no. Ale nevím, myslím, že je to hodně vyhnane tím odrikanim:D. Jinak já jsem v Mcdonaldu i asi tři měsíce byla na brigádě a nikdy jsem tam nejedla,nikdy, chytlo mě to tak v tom těhotenství až:D
Karja mně to nechutnalo od puberty nikdy, teda hranolky jo, ale ty burgery ne.
Mne chutná ta koprová okurka, jinak si ty burgery dávám opravdu výjimečně, prijdou mi strašně slany. Vetsinou samotny hranolky
Mohučanka no ale já musím teda denně vařit oběd, to mi připadá o dost horší než namazat rohlík.
Tak toho se taky děsím, ale čeká mě to až za dva týdny mezi táborem a dovolenou, a pak v srpnu, tak jsem to prozatím odsunula z mysli.
Evaeva áno, ešte aj sviečkovu si vie dať.
"Mäsko mi daj, mäsko chcem!"
Ale dnes večeral to najlepsie- suchú bagetu ![]()
letfenixa a kde to mají u dálnice? ![]()
Evaeva jj, na burgery jsem dost zmlsana domacima, ale mam rada ten jejich chicken wrap, na ceste s hranolkama, proc ne![]()
Jinak co se tyce fast foodu, tak mam nejradsi Ikeu![]()
Mne tam nechuti nic, maximalne wrap. Aj tie hranolky su pre mna nejedle. Ale som zmlsana jednym dobrym miestnym bistrom, kam chodime obcas na burger a hranolky, ktore su z cerstvych zemiakov, vozia si kvalitne maso, omacky robia domace. Boze az mi chut prisla. Ked si dam po chorobe zaludok do poriadku, hned tam asi vyrazim :D
monis mně by stačilo KFC (do ikei chodím občas na oběd s miminem, dojdu tam od nás pěšky
), měli by začít dělat happy meal i tam a bylo by![]()
Mrakoplas mekac hranolky jsou strasnej humus, a to fakt proti tem realnym nic nemam
viktorka_od splavu no jo, ale co si tam mám dát, když se tam potřebuju naobědvat?
Asi dvoje velký hranolky ![]()
Evaeva susenku![]()
viktorka_od splavu to zas budou chtít děti i to
(co se mekáči nedá upřít, jsou dětské koutky a hřišťata a ta rychlost, to je teď celkem priorita, za deset let se třeba nechají přesvědčit na něco jiného
)
Evaeva ten taliansky ci aky wrap sa da.
Ještě byste mi mohly objasnit co je to happy meal?
Evaeva mně zas nechutná to KFC.
Mrakoplas Ikea je samozřejmě top gastronomie:D:D:DTam mi taky chutná. Ale je zajímavé, že já třeba burgery ani v restauracích nevyhledávám, sambo je po tom uplně žhavej, ale mně to i přijde jako divný jídlo, ale ten McDonald má prostě výjimku no. Myslím, že mi to chutná hlavně proto, že je to slané, protože já mívám vždycky chuť hlavně na slané a tučné...
Tak Betty To je takové meníčko pro děti. Je to v krabičce, sestaví si tam menu podle vlastní chuti (jakože nějaký ten burger či nuggetky, hranolky nápoj a je k tomu hračka).
Já jsem nějaké toto dětské menu v krabičce nabízela dětem v Burger Kingu, na štědrý den na oběd, když nám nešel doma proud. Koukaly na to dost neduvěřivě, že to v žádném případě nechtějí a daly si každá hranolky:D:D. Pak o tom často mluvily, že byly v McDonaldu jen jednou na Vánoce, když chodil Ježíšek, znělo to trochu divně. Navíc jsme ten rok kvuli tomu proudu neměli ani večeři, nestihla se uvařit, ale to byly malé a naštěstí to nějak nepochopily, že je to duležitá součást a nevyprávěly to v rámci toho příběhu.
Karja slane a tucne miluju. takove ty klasicke burgery v restauraci s domacima hranolkama a domaci tatarkou, po tom bych se utloukla. ten mcd je prave suchy a bez chuti, ble
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí