Máme taky Joie, jedna 2020 a druhá 2022, přetáčí se ty svině obě a spona se rozpojuje. Ale jinak jsou to dobré sedačky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Tak přezky se nám nerozpadávají, nebo aspoň ne moc, protože si to nevybavuju jako něco otravného. Máme už pokračující posměrnou, s pětibodovým pásem a pak se předělá na tříbodový pro dítě až do těch asi 150 cm. Náš habán by se nám už dávno do protisměrné nevešel, nebo bychom se pak my ostatní už nevešli s tou sedačkou do auta.
Myrtilano my musíme vlézt do auta a zapnout ho v tom rovnou v tom protisměru, což není úplně komfortní. Oproti vajíčku cybex se s těmi sponami pereme mnohem víc, tam držely fakt u sebe, i když se dítě různě mlelo nebo si je z nějakého důvodu pustila. Taky je pak pokračovací, ale myslím jen do sedmi nebo do kolika. Vím, že jsem si říkala, že to je jedno, že to už bude volná sedačka po starším.
dzizisketaplatí dva roky
Vcera jsem se dojala u příspěvku, ktery dal nekdo do fb skupiny našeho města, ze mu hodili do schránky cizi pohled (nebylo uvedeno číslo domu a žádná pošťácká pohádka se nekonala), snad dorazi, kam ma ![]()

Potrefenáhusa to je krasny pozdrav, snad najde spravneho majitela.
Včera sa jedna kolegyňa pýtala Lukáška, či sa mu páčilo na školskom výlete a že či nemá fotky, že by si ich rada pozrela. Tak večer pozeral do mobilu, že aké fotky tam má a dnes ráno jej ich ukazoval aj s komentármi. A jeho triedna mi včera hovorila, že už vie aj všeličo o našej rodine, že už sa občas vykecáva.
Starší dítě dostalo ve školce diplom pro nejlepšího jedlíka (dítě, který doma nežere skoro nic), dostala za to pytlík haribacu a lízátko (kvuli kterymu pak maly dite řvalo asi hodinu, ze ho chce), prijde mi to docela bizar, protoze jen par hodin pred tim jsme si notovaly s učitelkami, jak meloun a tetovacky jsou adekvatni dárek pri narozeninách, ze taky nemaj rádi, kdyz tam rodiče valej čokolády, bonbony a lízátka...
Potrefenáhusa mozno jej dali to, co zostalo od rodicov
(ja teda vzdy nesiem nieco navyse lebo si nie som schopna zapamatat pocet deti v triede)
Mrakoplas mit dite s narozeninama na konci června znamena nést domu skoro půlku ![]()
Potrefenáhusa tak to jedine nosit tam nieco, co mate radi a aspon budes mat zasobu na vylety :) Ja sa priznam, ze nosim tie absolutne neeko mini balenia gumovych cukrikov. Melony a vlastne kolace u nas nie su dovolene. Vsetko prinesene sa dava do skriniek, kde si to deti zoberu po skolke za asistencie rodicov.
Mrakoplas Jj, ma na sobe tak 15 tetovacek
u nas se nerozkrajenej meloun muze, ptala jsem se dopredu
Ja nesnasim ty lízátka
Potrefenáhusa u nás se může i domácí pečené. Teď děti nosí i nanuky.
U nás si to taky vždycky přinese v pytlíčkách domů, nejčastěji ty malý gumový medvědy a nějakou kartičku s pokémonem (bezcennou, říkal muž :-D).
Ale aspoň jednu nejedlý dítě má, že to buďto nejí nebo se tím snadno přehltí i při minimálním množství. Ty malý hariba chtěl na začátku moc, ale trvalo to tak dva měsíce, teď říká, že si je dá jindy (nikdy). Lízátka to samý, protože ty jsem mu za celou naši společnou existenci koupila tak tři, teď je akorát rozbalí, jednou olízne a hodí do koše.
Škoda že tam ostatní rodiče neposílají i hranolky, tam by se nám přesycení taky docela hodilo.
Zina predstavuju si, jak rodice dovalej Happy meal pro kazdyho![]()
711990 kdyz bylo dceři sedm, tak kamarádky přišly k nám domů. Každá snědla aspoň 2 kousky dortu a hned jsme jeli tramvají do planetária. Tam už během programu začaly některé dorážet, že mají hlad, tak jsem je improvizovaně cestou zpět vzala na happy meal. U některých pak říkali rodiče, že předtím v McD nikdy nebyly. Tak doufám, že jsem tím nezadělala na problém. ![]()
Ve školce by to asi způsobilo převrat. ![]()
Tabea nase byly akorat jednou na Rozvadově, jinak zásadně kdyz spej ![]()
Tabea Dcera taky byla poprvé v McDonald ted v sedmi:D:D. A ted ta mladší donesla od jedné holčičky ze školky tolik dárků k narozeninám, že to na ten Happymeal snad vydalo. Asi 2 sladkosti, takové ty uplně načančané, pouťové, džus s vlastní etiketou vyrobenou, bublifuk, tetovačky...
Potrefenáhusa u nás už to bohužel patří k cestě k prarodičům, že musím zastavit na Rozvadově. Ještě před dvěma lety to nikdo nejedl ani by nedal do pusy.
Tabea my do Mekaca tiez chodime pri dlhych (viac ako 4-5 hodin) trasach. Je to skvela motivacia pre deti vydrzat v aute, tak sa tam tesia. Je to 2-3x za rok, to mi tak zily netrha. V skolskom bufete maju este vacsie somariny a tam maju decka pristup kazdy den. Nas je zrglos, takze si nic nekupuje, ale kamarati sa vzdy rozdelia a ti tam chodia denne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí