Já ten happy meal s cizíma dětma vůbec neplánovala. Moje děti na narozeninových oslavách dostanou vždycky jen dort/muffiny. Asi pohled na mě vzbuzuje v cizích dětech hlad. Byla to pro mě taková záchrana. Naštěstí je už i vegetariánského happy meal. Protože nejenže jsem tenkrát představila některým dětem McD, tak jedny tý holčičce jsem pár let před tím u nás naservírovala maso, ačkoliv jsou vegetariáni. Otec ji přivedl před obědem a nic neřekl. Dozvěděla jsem se to ex post. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea :D:D:D Já myslim, že to prostě zkusej, co z tebe dostanou:D:D:D
Mrakoplas taky do Mekáče chodíme v průběhu dlouhých cest, akorát holky zajímá jen ta hračka, takže jsem minule musela vyhrožovat, že když nebudou jíst ty hranolky a nuggety, že už tam nikdy nepůjdeme ![]()
Mrakoplas my taky jen při dlouhé cestě. Akorát když pak jedí i celý týden tam jen řízek a hranolky, tak to už mi přijde trochu moc
No ale hranolky má zavedené už i mimino, stejně jako párek, bohužel. Když si vezmu, že starší to do čtyř nejedl.
Evaeva jezis starsi by vsade tiez jedol len rezen s hranolkami. Moja podmienka je bez hranoliek- s varenymi zemiakmi a max dva krat za dovolenku. Tak strieda vacsinou s cestovinami, pizzou a rybami. Nastastie to maju skoro vsade :D
Právě mi došlo, že ode dneška nemusím dva měsíce dělat svačinu do školy ![]()
![]()
![]()
Mohučanka no ale já musím teda denně vařit oběd, to mi připadá o dost horší než namazat rohlík.
Mrakoplas no oni mají problém si vybrat, tak jsem ráda, že si dají aspoň něco. Ale takhle to bývá jen v zimě, jinak jdeme na oběd tak dvakrát za týden.
Pinot Noir to teda! U nás navíc svačinu dělá muž, já dodávám suroviny. Ale příští týden mají kluci tábor, tak to bude mít rovnou dvakrát, aby nevyšel ze cviku ![]()
Tabea ty mas teda dobry zarezy![]()
Moje dite do mekace chodi, ale Happy meal sem mu zatajila![]()
711990vitrínu s hračkami ještě nikdy nezaregistroval? Ona je vždycky příhodně ve výšce dětských očí... nebo to berete pro jistotu přes drive? ![]()
711990 když byla ségra malá, tak začaly být v módě oslavy narozenin v mekáči. Na jednu byla pozvaná a já jí to strašně záviděla. Měli tam, myslím, i nějaký animační program a každá dostala ten happy meal
Evaeva Ja mám na mekáč věčně chuť, takže bych ji to záviděla i teď:D. Já se tam musim jít normálně někdy zpraskat až mi bude zle, aby mě to přešlo:D
711990vitrínu s hračkami ještě nikdy nezaregistroval? Ona je vždycky příhodně ve výšce dětských očí... nebo to berete pro jistotu přes drive?
Tu jsem nezaregistrovala já ani dítě, zatím! Ale naše dítě je takový disciplinovaný v tomhle, to se i do hračkářství chodí jenom koukat, dokonce když tak 2x za rok navrhnu, že něco koupíme, tak říká, že to tu necháme ostatním dětem.
Tabea prohlizi si ji, ale vubec mu to nedocvaklo
s objednavame pres appku primo ke stolu:D
My sme v macdonalde ešte nikdy neboli a my nie je matersky plural.
Hranolky a rizok si vyberie aj keď už vie čítať a prestuduje si celý jed.listok ![]()
Ale už mal párkrát aj pečenu kacku s lokšou, to prevyšuje aj rizok.
Karja já si tam vůbec nemůžu vybrat. Ale domů si objednáváme KFC, to teda bez dětí, ty mají vajíčka nebo chleba ![]()
Evaevacococo hranolky a Burger, co chceš vybírat. Já tam chodívala s kamarádem, takový hezký večery to byly a on už půl roku drží dietu. Se mi z něj chce brecet:D
letfenixa no ale já chci řízek a hranolky říct umí, ne?
Starší jednu dobu rád svíčkovou, ale už ho to bohužel přešlo.
My jsme jako děti do mekáče chodily jen s babičkou na vysvědčení. Na happy meal samozřejmě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí