Pinot Noir ráno ano, ale to ho paradoxně vodí muž. Odpoledne to tak není, chodí v určitý čas z družiny, abych už byla doma. To jde sám. A chodí bez hodinek, nějak k nim nepřilnul.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Tak zas na druhou stranu, když tam není ten proud dětí, tak tolik nehrozí, že se s někým zakecá a cestu domů si tím neplánovaně prodlouží třeba o hodinu ;o) To se v té třetí třídě stávalo cestou domů mně. On to zvládne a ty to taky zvládneš.
DruI to je pravda, ty proudy můžou někdy nabrat i neplánované směry ![]()
Já jsem ten zde zmíněný vtip o dvojce z chování použila o obou dětí a újmu jsem jim tedy nezpůsobila, smáli se
.
Karja je to cca 25 minut Bus tram, ale můžou jezdit obě najednou, ráno do družiny, odpo z družiny. Uvidím jaká bude realita no.
Pinot Noir Aranel ja uz jsem to presla bez komentare. Po jejim poslednim zaseku mne uz nic neprekvapi. To prisla s tim, ze nutne potrebuje sparing na svoji druhou dovolenou a ze by bylo fajn, kdyby s ni jel sambo. Takze ja budu tyden sama s dvema detma bez auta a oni se budou rekreovat. Pro kontext dodam, ze my jako partneri jsme spolu nebyli sest let sami na dovolene, protoze nemame hlidani na dele nez pres dve noci max. No tak vyreseno, alespon muz muze nekam jezdit bez deti, ale s matkou![]()
Tak ja do debaty prispeji tim, ze o vikendu u nas byla tchyne. Holky videla asi po dvou mesicich, Celou dobu jsme poslouchali, kde byla na dovolene, kam se jeste do konce roku chysta. No a pak to uzavrela tim, ze rekla holkam: " ja jsem vam vlastne slibovala prazdniny, co? No letos mi to asi uz nevyjde, to je hrozna skoda."
No, tak hlavně pro ní.
monis hele, nic ve zlým, ale to tvému partnerovi jako přijde ok nechat tě samotnou s dětmi a jet se rekreovat s matkou? Samozřejmě nevím, jak to máte a nějaké důvody pro to asi budou, ale osobně bych byla pravděpodobně velmi nenadšená...
monis No tvoje tchýně je teda slušnej případ ![]()
Malenge Já jsem teda pochopila, že to byl jen napad:D. Ale mě by na tom naštvalo nejvíc to auto:D:D:D
Karja právě jsem si to přečetla 3x a pořád si nebyla jista, tak se ptám... ale tady pani je hodne zajímavá babička, vzdycky mi je těch vnoučat líto, jednu takovou má moje kamarádka a ty historky jsou fakt neuvěřitelné, navic je to její matka. Nestačím většinou zírat.
Malenge hele on se s ni normalne taky moc nemaze, ale ona to ted "ma tezky", tak je celkem mekkej...Ja jsem ten napad vetovala v zarodku a on to chapal. Jako on nas chtel vsechny odvezt k nasim, abych nebyla sama, ale zrovna to neslo. Mne spis fascinuje ta drzost, ja bych si v pozici nehlidaci tchyne tohle nikdy nedovolila.
monis no bud jak bud, preju ti pevne nervy, budou potreba i nadale
monis ještě je tu varianta, že by teda vzali ty děti ![]()
![]()
Evaeva vzhledem k tomu, ze to mela byt zahranicni vodacka dovolena, tak deti 3 a 6 tam asi neplanujes brat.
Janulik03 mne rikaji matky vnoucat, at jim dam jist co chci, hlavne kdyz jsou haranti z baraku ![]()
monis no to musí do budoucna líp vybírat, že jo. Až bude mít zase takový nápad.
monis Teda, i pokud "to má teď těžký", tak máš svatozář, minimálně auto bych prostě neodevzdala ![]()
Dneska jsem tu mela Adelku, ostatni deti jsou u druhych babicek.
Trochu se vycachtala v nafukovacím bazénku a pak ze chce saticky (prisla v tricku a kratasech), tak konecne prisly ke cti saty po jeji mamince, ktere jsem si pred triceti lety schovala. Saticky ovsem potrebovaly zavoj a pozdeji i kabelku! Nastesti jsem tu mela ruzovou kosmetickou tasticku, tak bylo dite spokojeny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí