Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 30. června 2025 17:58

U nás, kdo má děti, má auto. Když si děti náhodou dělíme, tak má auto ten, kdo někam cestuje, pokud ho potřebuje. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 30. června 2025 18:06

continuity No, já bych to asi nepřežila, myslím, že to u nás nastalo tak na dva dny maximálně:D:D:D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 30. června 2025 18:35

Tak děti jsou u babičky prý do pátku(!!!!). Prý s tím dcera sama přišla, prvně se ptaly, jestli tam budou spát, tak jim sambo řekl, že ne a za pět minut přiběhly po poradě s bratranci, že pět nocí je moc, ale čtyři by teda zůstaly. Hahahahaha, kartáčky jsem do tašky balila tajně, aby to neviděly ráno..... Jako jestli něco, tak ty moje dcery mají fakt veliké štěstí na ty bratrance a sestřenice, jedna sestřenice je jejich nejlepší kamarádka s kterou chtějí být vždycky a všude, další dva jsou takový předpubertální gangstři,už s nimi leccos zažili a tihle dva, ti jsou stejně staří jako ony a to jsou fakt kolíci, s nimi je hrozná legrace.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 30. června 2025 18:38

Karja No tak ať si to holky užijou! A vy doma taky ;o)

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 30. června 2025 18:39

Karja teď si to vyzkouší a za rok tam pojedou na měsíc

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 30. června 2025 18:42

JankaMNo to by mi spíš i bylo líto;)

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 30. června 2025 19:07

Vnuk má teď motorkářské období, tak jsme měli dnes projekt výroba děsivé motorkářské masky :-). Povedla se, ale dostali jsme oba hroznej pojeb, protože vnuk pokreslil židli, zatím co já byla zabraná do výroby. Ale vlhčené ubrousky to naštěstí vyřešily :-).

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 30. června 2025 19:19

Už som párkrát Lukáškovi spomenula, že môže nastať situácia, že bude musieť ísť sám do školy. V našom prípade je možné použiť MHD, kde nasadne 10 m od domu do školského spoja, ktorý stojí priamo pred našou školou a jazdia s ním aj jeho spolužiaci. Rovnaký spoj ide aj naspäť. Zatiaľ to úplne vylúčil. Aj samostatný prechod k našim, čo je 5 minút od nás. 

Ale nevzdavam sa nádeje, že raz odvahu naberie. Teraz chce chodiť na angličtinu, čo je v škole počas družiny. V 1. aj v 2.ročníku to odmietal.

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 30. června 2025 19:54
Reakce na Tak Betty:

Evaeva Mne říkala kamarádka , že by ráda s vnoučaty jela někam třeba k moři. Hlídala je doma, no oni neměli úplně peníze aby to zaplatili. 
To jsem si myslela, že syn by jim to mohl zaplatit. On je nadprůměrně výdělečný . Spokojenost mohla být na všech stranách .

​tak třeba to syna/snachu nenapadlo. Nebo jim to nabídla a oni nechtěli?

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 30. června 2025 20:06

Tabea Určitě se nezeptala, ale vím, že by to uvítali. Oni trávili čas s vnuky rádi . No syna to nenapadlo.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 30. června 2025 20:18

Karja to je super. Nas takhle taky babicka hlidala treba pet vnoucat najednou a jsou to moje nejhezci vzpominky z detstvi (denni program sber mandelinek, suseni sena apod.). Mrzi me, ze moje holky tohle nezazijou, z moji strany bratrance a sestrenice mit nebudou a u druhe babicky nehrozi nejspis zadne hlidani.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2025 20:25

monis z druhé strany byste se mohli střídat aspoň vy strejdové a tety?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2025 20:26

Karja tak držím palce, ať dají aspoň dvě noci. Hlavně ať jim nikdo moc neporučuje

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 30. června 2025 20:28

Evaeva teoreticky ano, ale u druhe strany je celkem velky vekovy rozdil sourozencu, takze az mladsi dite bude mentalne zrale na hlidani u tety, tak starsi dite uz na to nebude vubec zvedavetak snad alespon jedno...

Offline Aranel
6639 příspěvků moje polička 30. června 2025 20:31

monis Jo jo, na to taky vzpomínám s láskou, babička mě/nás i různý věci naučila (škrábat brambory, přišít knoflík), maminka na to neměla čas nebo trpělivost.

Bejt tam ve čtyřech bylo úplně nejlepší

Offline Aranel
6639 příspěvků moje polička 30. června 2025 20:32

Evaeva "ani tady spát nebudu!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2025 20:33

monis Aranel já tohle vůbec neměla, nejbližší sestřenice je o 12 let mladší, mám 4 (ze obou stran). Moje děti mají bratrance a sestřenici vždycky ob rok, je to vážně super. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 30. června 2025 20:41

Aranel jo, ten cas tam plynul pomaleji. Na vsechno byl cas, nikam se nespechaloEvaevahlavne se ty deti takhle lepe hlidaji. My tu mame casto holky od sousedu, takze 4 deti celkem klidne na x hodin a jsem mnohem min unavena, nez kdyz mam svoje dve. Zabavi se, neprudi, jen servirujes jidlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2025 21:08

monis u nás to taky bývalo, ale jak mladší dozrává, tak to neplatí, chce si hrát jen s jedním dítětem. Jakmile je takhle větší skupina, tak chce pořád naší pozornost. I dneska byl prý trochu rozpačitý, že jdou na tábor s bratrancem. Když zjistil, že tam má starší kamaráda, tak byl spokojený Mně se nejlíp hlídají ti dva starší sami (mimino si holt samo moc nehraje, zatím, doufám) Oni si fakt hodně vyhrají. Přes rok to teda nebylo takové, ale už se k sobě zase "vrátili", akorát včas na prázdniny, že jo

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 30. června 2025 22:53
Reakce na monis:

Tak ja do debaty prispeji tim, ze o vikendu u nas byla tchyne. Holky videla asi po dvou mesicich, Celou dobu jsme poslouchali, kde byla na dovolene, kam se jeste do konce roku chysta. No a pak to uzavrela tim, ze rekla holkam: " ja jsem vam vlastne slibovala prazdniny, co? No letos mi to asi uz nevyjde, to je hrozna skoda."

​tak ta si fakt nevidí do pusy!