Nebudete někdo během léta posílat dál větší protisměrnou sedačku? Joie prodigi, nebo treba axkid move a podobne? :-)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Vy byste mohli o těch návštěvách památek s dětmi psát blog;-).
Prosím Vás, my jsme s dětmi v termálech ,zatím co v neděli se hlásilo celkem přijatelné pocasi, jakmile jsme vyšli v 9 ven začalo pršet a ještě další dva dny má. Děti se celý rok těšily na tobogány, tak ty jsou zavřené. A já říkám, to není možný, vždyť tady je vždycky v létě hic, že by jeden chcíp a náš majitel říká, ze ještě letos neprselo:D.
Ale abych nebyla jen negativní, měli jsme krásný začátek prázdnin doma, užili jsme si to i my dva sami se sambem u rybníka, na večeři, na procházce, pak jsme tu stejnou procházku jeli s holkama na kole, fakt všude krásně, nádherná příroda, klid a pohoda, nikde žádný lidi, přitom takové krásy. Já vždycky na těch svých oblíbených místech říkám, tady je to krásný, jela bych sem na dovolenou, kdybych tady nebydlela:D. Tak to mám asi za to, snad se trochu vyčasí
My jsme meli dneska zp*dele stesti. Dopoledne poprchavalo, tak jsme jen skocili do mistniho konzumu, ale po obede vylezlo slunicko (!), tak jsme se prosli do Frydavy, prejeli privozem do Frymburka, byla zmrzka a prohlidli jsme si mistni muzeum. Maji tam nejake veci z vykopavek, stary hodinovy stroj, vitrinu s nalezy po americkych vojacich, fotky z doby pred prehradou atd. Kupodivu to chlapecka dost zaujalo, coz me potesilo. Stejnou cestou jsme se vratili domu a asi 10 minut potom se bleskove prihnaly cerne mraky a zacal sileny lijak, to nas chytit nekde na ceste, bylo by to spatny.

Kokoska To je idylka! Nám bude nonstop pršet dva dny. Dneska rano jsem vzdala i cestu s deštníkem do pekarny. Jako smutné no, děti vstávaly v 5:50 a můžou si max tak malovat:D
A tady nic, nic! Akorat drobne mzi, zem stale na troud. Hrnte ty deste sem!
moora už jsem déšť poslala dál
Karja vsak tady od vecera leje nepretrzite a ma to vydrzet cely den. Dite je v posteli s knizkou a nechce se mu nic.
moora tady taky. Ale včera jsem četla, že se v Jeseníku pripravujou na extrémní srážky odpoledne ![]()
moora u nás trochu jo.
Já jsem ráda hlavně za to ochlazení. Teď budu mít na krku všechny tři, tak aspoň můžeme někam na výlet.
moora To je zvláštní, u nás hlásí na celý týden, ale jaká je reálná situace nevim
Karja hlasi, hlasi, to by souhlasilo, jako krape, ale je to zatim bida, pod stromama sucho, v sudech ani centimetr?
moora Smíchov prší, a docela pěkně!
RoSa tak snad se to pohne i na druhej breh
Karjatady prší pěkně, ale od zítra už nic moc nehlásí, akorát na koupání má být chladno.
Potrefenáhusa Jo, to taky sleduju, v Jeseníkách jsem uvízla při povodních 97....dneska měla přijet sestřenice z Holešova, ale volala, že se bojí opustit dům, loni je to spláchlo a je sama doma, k tomu dva starý nemohoucí psy...prý to venku vypadá dost děsivě.
Dite ma vsi
co ma delat a koupit? Boze vyresili jsme blechy, ted toto...
monis nám zafungovalo jedině pravidelné vyčesávání hřebínkem Nit Free Terminator. Zachytí i hnidy.
Mohučanka a nejaky tip jak to nechytit jako rodic?
monis ja jsem nekde cetla, ze na zenach se kvuli urovni hormonu nedokazou mnozit, ze maximalne jsou tam ty prelezle, ale ted to teda nikde nevidim
baltik to by bylo skvely
nemusim dodavat, ze mne naraz svedi cely clovek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí