Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2025 22:40

monis my sme tiez mali paranit, ale zaklad bolo kazdy vecer pri vecernicku vycesavat pramen po prameni..

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. července 2025 22:43

Vari nám paranit nepomohl vůbec, bohužel. Jakože zabil ty dospělé vši, ale možná ani ne všechny a hnidy zůstaly, i když jsem vyčesávala tím přiloženým hřebínkem. Pomohl až ten speciální hřebínek a pravidelné vyčesávání (několikrát denně).

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 08. července 2025 22:52

Tabea Vygooglila jsem ti písničku, tak třeba tě to inspiruje k dostatečně tvůrčí odpovědi, aby to ladilo s pozvánkou ;o)

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 08. července 2025 23:01

DruI díky moc, našla jsem si dojč verzi té písničky, nějak to vykradu.

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 08. července 2025 23:52

monis Aha, to je zvlastni. Byl to taky Arpalit Neo. A u nas bylo vzdy mrtvo hned po prvnim pouziti. Pak jsem vzdy opakovala podle navodu na lahvicce

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 09. července 2025 06:52

Karlicka mozna jsme to nenechali dostatecne dlouho. Nase trileta nenavidi myti vlasu a jeji mira spoluprace byla minimalni.

Vecer jsme zkusili jeste ten Paranit presne podle navodu a nektere vsi byly porad zive, spis mi prisly omracene...No nic koupim ten super hreben a budu se modlit.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. července 2025 10:19

monis no to mytí, případně "nechat x minut působit", je problém, dcera, i když starší, to taky neoblibuje a zábal by v době vší nedala. 

Ten hřeben fakt pomohl. 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 09. července 2025 10:40

monisnám tyhle šampony zabraly vždy, ale měly to na hlavě pod potravinovou fólií klidně 40 minut. A pak vyčesat a po 7-8 dnech znova. A na dlouhé vlasy jsem potřebovala tak tři balení na ty dvě kůry. 

Tak se toho dá zbavit, napoprvé. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 09. července 2025 11:02

Mohučanka ja ho ted koupila a vypada dobre. S obyc vsivackem, co byl u samponu si v pohode projedu suche vlasy a nijak to nekudla a ten drahy to ani nejde vic nez par cm skrz ty spiraly projet, tak verim, ze ty hnidy posbira. Vzhledem k tomu, ze nas ceka x let skolni dochazky, tak se to asi vyplati.

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 11. července 2025 12:51

Prosím o tip na hru (karetní i jinou) pro holku 8 let. Díky moc!

žluťásek 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 11. července 2025 12:56

Tabeadoporučuji tohle, nevím pro kolik lidí. Píšou od dvou, ale lepší ve více lidech. 

https://albi.cz/6-bere/?srsltid=AfmBOor0qWhxm9cN0W4dvjd9h6g0sua-qRg5kmDz_RxCXPLkVHTUgdnP

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 11. července 2025 17:36

Robíme Veľké Letné Upratovanie a môžeme sa už zbaviť  pomerne dosť vecí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2025 17:41

letfenixa gratuluju! My budeme robit;) velkou přestavbu, ale obávám se, že tady to vyhazování nebude valné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2025 17:45

Ve středu jsme byli v dinoparku, tak dneska jsme pro vyvážení dali ten anežský klášter A teda doporučuju. Velká část je přístupná zdarma, krásné prostory. Pro děti tam jsou drobné úkoly, haptická stezka a hlavně středověká dílna, kde jsme strávili snad přes hodinu. Všichni kustodi byli moc milí a k dětem tolerantní, což bohužel není pravidlem ani v místech určených přímo pro ně.

A mám radost, že tyhle drobné výlety se dají v pohodě zvládnout i se třemi dětmi

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 11. července 2025 20:19

Evaeva aktuálny stav, po vytriedeni

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 11. července 2025 20:19

Zajtra si to trúfam dať dohromady!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2025 20:26

letfenixa mladší má obrovskou krabici od plen plnou různých výtvorů, pičurinek, kelímků a kousků kde čeho (z toho prý bude vyrábět). Pomalu ho připravuju na to, že v novém pokojíčku se mu všechny tyhle věci musí vejít do šuplíků u stolu. Už teď je mi jasný, že to nevyjde. V té krabici nás čeká mnoho překvapení A za rok pak budeme muset uvolnit šuplík na učení

Online Karja
44778 příspěvků moje polička 11. července 2025 20:42

Evaeva Tak asi takhle jsme na tom my:D. Holky mají v kuchyni dvě klasické skrinky o 60 cm plne různých věci na tvoření, plus jeden úložný šuplík ppd posteli různých vykresu a nějak se jim toho nechce vzdávat....

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 11. července 2025 20:55

letfenixa to je jak Where is Waldo, L.se tam uplne ztraci:) Mne by z toho hrablo, uz tak mame doma desny binec (mraky hracek, prirodnin, pokladu), tak kdyz si k tomu predstavim jeste tvurci chaos...ale prijde mi to dobre, kdyz se neco vyrabi, ja bych to snad i brala. U nas je spis destrukcni binec. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2025 21:06

Karja no už při psaní mi došlo, co bude v tom plánovaném šuplíku pod postelí Ale mně tolik nevadí ty věci (i když je mi jasný, že absolutně netuší, co tam má), ale že to není kam dát. No co se nevejde, bude muset zmizet. Výrobky a výkresy dám klidně do sklepa, ale materiál na tvoření tam schovávat samozřejmě nebuduPro něj je to vyhazování hrozně těžké. Starší se do toho pouští kolikrát i sám, obvykle když přinese ten stoh z instituce, ale u mladšího je to boj o každý jeden počmáraný papír.