dzizisketa Moc hezká barva. Tak ať se mu dobře nosí :o)
Vše o těhotenství a dětech
Má v kus a neudela v ní ostudu ani v páté;-)
dzizisketa pekná ![]()
U nás čaká už nová, minecraftova.
A hlásim, že je upratane. Už len kuchyňu, balkón, chodbu ![]()
letfenixa A pak znova od začátku ![]()
letfenixa Tak mě se osud zase vysmal:D. Když jsem tu viděla tu tvoji fotku, tak přesně jsem si říkala, ty jo, to bych nesnesla....Tak dneska všude.
Dcera u snídaně prohlásila, že jsme ji o prázdninách slíbili udělat pokojíček a ze na dovolene uz spala sama v pokoji, tak uz chce i tady..Tak říkám OK, tak zatím s taťkou rozdělejte ty krabice na kartony, co tam máš....No a je z toho nakonec stěhování z loznice a herny do pokojicku, druhá dcera hned taky chce svůj pokojík, takže tim padla za vlast moje pracovna, tudiz máme rozhrabanej doslova celej barák. Ve všech pokojích jsou takové ty přebytky z šuplíku, a obsahy polic, a různých koutů, které predtim pohltily leccos, ale již neexistuji, takže je to všude.
Tak herny v GASKu prý super ![]()

dzizisketa
mám stejnou fotku
Karja no ale výsledkem by mohly být dvě děti ve svých pokojích, tak to je dobrý, ne?
Já mám v plánu od září začít zase pracovat, načež reálně hrozí, že přijdu o svůj velký stůl
Evaeva No jako ten výsledek za to bude stát a paradoxně to vypadá snad i lépe, než jsme to plánovali a než bychom to vymysleli s více časem;-)
dzizisketa Minuli jsme se o den, my jsme byly včera, ale moje děti z toho teda už odrustaji:-///. Tady si dvakrát poskočí a pak skládají ty tvary jen. První naše návštěva trvala asi 5 hodin, i s kavárnou teda, ale stejně ze:D
Karja cha-chá![]()
Nás čaká zajtra balkón ![]()
letfenixa To je už finále:D:D Já se rozhodla, že si uklidim večer aspon obývák, zbytek zustane rozhrabenej přes celé prazdiny, ještě jim musim leccos dokoupit za nábytek...
Karja tak to je vtipne, také jsme včera byli v gasku:)
Muslik Jako a viděla jsi nás? Ja tam na jednu holku koukala s mikadem a ona koukala na mě, ale připomínala mi jednu holku z práce. Pak jsme byli jen nahoře, pro holky to už dole není. A byli jsme tam jen chvilku těsně před zavirackou. Ale už minule jsem se tam těsně s někým minula;-).
Karja my byli hned na otviracku. Ale ja jsem desne nevšimava, dokud do me někdo netukne, nevidím neslyším:)
Urgent - kde v Praze v kamenném obchodě sehnat dětskou princeznovskou korunku? Jakoukoli. Pepco, Kik, Action, Tiger? Nějaký papírák? Pokud možno nějaký lowcost, ne za tři kila. Předem dík!
dzizisketa tyhle věci mívají u věcí na oslavy. Tipla bych, že uspěješ jak v pepcu, tak v action. Plastovou by mohli mít i v dráčkovi nebo u Vietnamců
Prosím místní mateřský CLM, jaké máte podložky na hraní? Nejrozšířenější jsou asi tyto pěnové, ale bohužel jsme na ně moc velcí ničitelé, měli jsme už asi čtyři, poslední jsme pořizovali pro mimino, její jedna strana měla trvanlivost asi měsíc a druhá cca hodinu, než ji starší syn prorval. Bohužel mimino ty díry okamžitě najde a trhá a žere tu pěnu.
Pak máme doma toto,píšou koberec, ale je to omyvatelná podložka, bohužel úplně nevyměkčená, takže pro mimino hodně tvrdá (starší to má pod legem).
Pak jsem koupila toto puzzle, myslela jsem si, že bude z té klasické puzzlové pěny, ale bohužel až doma jsem zjistila, že je ze stejného materálu jako ty podložky v prvním odkazu. Tohle puzzle jsem vzala na milost, protože má kostky 60x60 cm, ty malé kostky nechci, děti to rozebírají a nemám morál to pořád skládat (máme u obou babiček).
A nechci koberec, potřebuju, aby to bylo omyvatelné. Existuje ještě něco, co jsem přehlédla? Měkké na sezení, omyvatelné a s trvanlivým povrchem?
dzizisketa hezká aktivka
syn měl Minecraft, stejnou mělo dalších 5 kluků ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí