Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2025 16:46

Myrtila na alegru mají velké puzzle čtverce bez nějakých vnitřků, to by celkem mohlo eliminovat to rozebírání. Pak jsem ještě uvažovala o tlumící podložce pod cvičební stroje. Jo a v ikei mají (nebo měli) takový velký ovál, ten mi přišel z fajn materiálu.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. července 2025 18:11

Myrtila IKEA má ještě takovou skládací jak žíněnku, to je ale asi moc malé pro vás? 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 15. července 2025 19:12

Evaeva Tyjo, díky, našla jsem a vypadá to, že jsou z toho gumového materiálu, ze kterého jsem předpokládala, že bude to puzzle, co jsem koupila naposledy. To by šlo, taky jsou to čtverce 60x60 cm, prodávají je po 9 ks. 
žluťásek Ta by byla malá, naši kluci potřebují rozlet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2025 21:06

Byl jste někdo o prázdninách během ošklivějšího počasí na té večerníčkové výstavě ve Strahovském klášteře? Je tam hodně lidí? Děti pořád poptávají nějaký výlet, na vodní hrátky to asi zítra nebude, do Roztok teď nejezdí vlak z Masaryčky a tím mi došly nápady Ještě jsem přemýšlela nad královstvím železnic, ale při minulé návštěvě mně úplně nenadchly, mimino budu muset pořád zvedat a bojím se, že tam bude masakr. Taky cena 390 za každého mi přijde docela šílená. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. července 2025 22:12

Myrtila máme doma čtverce z Decathlonu pod cinky, ty jsou z takove pevne peny. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 15. července 2025 22:38

MPLee Díky, i jak psala Evaeva o těch podložkách pod stroje, to by mě nenapadlo, takhle je použít, a když na to tak koukám, šly by nejspíš taky, a ještě by si mohl vzít jeden čtverec manžel pod činky

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 16. července 2025 08:27

Evaevauž jste byli u nás na těch letadlech, co jsem ti posílala tu mapku kdysi? Nebo vám to teď dostatecne litá i nad barákem. 

Ještě je můžeš vzít na letiště na vyhlídkovou terasu. Akorát je tam teď v sezóně už docela živo. 

https://www.pragueairport.co.uk/cs/vyhlidkove-terasy/

Lepsi asi ta na T2. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 08:37

continuity no s miminem jsme byli v šestce, tam je i ten tobogán a herní prvek, to by se jim líbilo, ale dneska možná půjdou s babičkou do herny, protože my máme rande v ikei tak si to nechávám na jindy. Starší ty letadla zas tak neberou, jen vyhlídka by byla asi málo.

Ale včera jsem vymyslela waltrovku, to je výlet tři stanice metrem

Offline Suya
příspěvků moje polička 16. července 2025 09:22

Evaeva Nasi byli se starsim v sobotu, kdyz prselo, no masakr, vyprodano od dopoledne. Nicmene sikovna pani na kase je tam vecpala, ale hodne se cekalo. V tydnu bych to cekala lepsi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 09:25

Suya no ale zase jsou prázdniny... Ale prosím tě, mám ještě dotaz. Na webu prodávají lístky po dvou hodinách, ale to není čas pro návštěvu jako v dětském muzeu v národním, že?

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 16. července 2025 10:10

Evaeva ten vlak do roztok jezdí ted z Holešovic rovnou z nádraží na metru, ne z ty zastávky, tak to neni o moc dal metrem než ta masarycka 

Offline Suya
příspěvků moje polička 16. července 2025 10:17

Evaeva Bohuzel nevim, byli tam min nez 2 h pred koncem pry

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 10:24

Potrefenáhusa pro nás to dál je, protože Masaryčka je na naší trase, Holešovice jsou jeden přestup navíc (s kočárem), i časově je to delší. Ta výluka už měla nějak končit, tak počkám na zprovoznění. Ta výstava je snad do prosince nebo do kdy 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 17. července 2025 10:40

Triedime, a máme fixiek a pasteliek pre celú školu!

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. července 2025 20:25

Evaeva jestli je to ještě aktuální, tak jsme na tom Večerníčku byly dneska odpoledne.

Líbilo se nám to, pro moje holky (3 + 6 let) to bylo, myslím, akorát. Máme Večerníčky hodně rády všechny tři a já navíc ocenila krásné prostředí . Lidí bylo přiměřeně, na většinu interaktivních zábav buď žádná fronta nebo 1-2 děti. Lístky jsem kupovala on-line chvilku před 13. přímo na to okno 13-15 a bylo asi 50 % vyprodáno. Strávily jsme tam cca 1,5 hodiny a víc času nebylo potřeba, ale myslím si, že by nás nikdo nevyhodil ani po x hodinách, resp. nemají to jak kontrolovat, nejsou tam turnikety nebo něco takového.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 20:43

Anema aktuální to je pořád, díky! Takže po těch dvou hodinách tě nevyhodí? Třeba v Roztokách musíš tu výstavu po konci slotu opustit. Podle nějaké diskuse na fb je tam míň lidí odpoledne, což ty potvrzuješ, tak to asi budeme případně směřovat tam. Akorát večerníčky u nás nikdo moc nezná (kromě mě teda)

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. července 2025 21:12

Evaeva uvidíš, já bych ani moc nevěděla, co bysme tam přes 2 hodiny dělaly, prošly jsme to 2x dokola rychlejc... Ale myslím si, že pořadatelé neumí nijak poznat, jak dlouho tam jsi, prostě jsem jen pípla mobilem do čtečky, navíc můžeš dorazit kdykoliv v průběhu těch 2 hodin, klidně 10 minut před koncem slotu (si teda myslím), ale my tam zrovna úplnou náhodou byly 13:15 - 14:45, tak doufám, že neklamu .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 21:13

Anema no museli by to jakoby na chvíli zavřít, tak to dělají v těch Roztokách a v NM, myslím, taky. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 17. července 2025 21:21

Evaeva aha, tak teď mě mrzí, že jsme podle fotek už v 14:51 směřovaly na Petřín, jsme tam mohly počkat, abych to zjistila . Ale to by tam v určitou chvíli museli přestat pouštět, ne? A žádnýho většího davu před vstupem jsem si nevšimla. Možná to nějak jinak řeší o víkendu, když mají vyprodáno...

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 18. července 2025 04:51

Mimino střídá noci, kdy je vzhůru co 2 hodiny, a noci, kdy se vzbudí jednou, dvakrát. To druhé začíná převažovat, ale můj spánek je po těch letech nespaní (první takhle dobře nespal nikdy, dlouho se budil po 40 min-1,5 h) už tak narušený, že i když můžu spát, nespím. Srovná se to někdy?
Na druhou stranu, pokud se mi povede víceméně prospat noc, je to boží, a je zaímavé pozorovat, co všechno to (ne)vyspání ovlivňuje. To jsou dny, kdy mám pocit, že se vracím do svého starého života, aktivního, tvořivého, s chutí učit se cokoli nového. Bez spánku jsou ty dny jak černá díra, jen je přežít.