Myrtila Jo a jeste bych dodala, ze sice spim uz dobre, ale ma to svoje limity. Vcera jsem si vsimla, ze chlapec laboruje s budikem, a hle, alarm nastaven na 5.30! Tak synovi rikam, ze chapu, ze se tesi, jak po dvou tydnech, navstivi kamarada, ale neprijde mi vhodne se tam dostavovat za kuropeni. Tak ze se pry nemusim bat, ze se s XY domluvil az na sedmou a ten budik si dal proto, aby ho mohl tipnout a rict si, ze muze jeste hodinu a pul spat![]()
. Nejake ohledy na rodice insomniaky, kteri by jiz oka nezamhourili a chteli by se po 1000 km v aute vyspat, se nekonaly...
Vše o těhotenství a dětech
Gatita A druhá rodina byla z návštěvy v sedm ráno asi taky nadšená, co? ![]()
Myrtilajsme soudni, vypustili jsme ho az v prijatelnou hodinu, ale bylo to o fous!
Syn měl kamaráda, někdy na základce na prvním stupni a ten pravidelně zvonil v sobotu v 7 ráno ![]()
Mě ho bylo líto, doma si ho zjevně moc nevšimali, hraček asi taky moc neměl, tak u.nas trávil vždycky sobotu. Pak se odstěhovali, jak asi dopadl, dneska už je dospělý.
Raduza to zni smutne...
Evaeva vcera jsem v lese narazila na detašovaný hřiště lesní školky, tak jsem si při pohledu na tu spoustu klacků vzpomněla na tvoje děti, že by si to tam užily. ![]()

Tabea to teda!![]()
Oprava 2 mini kazov za nami, som fakt rada.
letfenixato je fajn, ze to mate za sebou. Nase dnesni skore je prvni kaz u mladsiho ditete, je tam sance na zastaveni, ale radost nemam, je mu teprv pet let. A u starsiho syna, ktery ma uz asi 10 plomb a porad nejake potize, se to sice obeslo bez nalezu, ale zubarka zjistila, ze mu vypadla plomba, takze bude zas masakr. A ja si pripadam jak idiot, protoze mu ty zuby docistuji, fakt mu do te pusy porad cumim a svitim lampickou, ale diry jsem si nevsimla![]()
. Aspon ze stale zuby ma zatim ok.
Gatita ja bych kaz asi vubec nepoznala, to neni černá díra v zubu, ne?
Potrefenáhusa to ja asi taky ne, ale ja si nevsimla, ze kus zubu (vypadla plomba) chybi...
Gatita zato synek si toho vsiml urcite- copak, ze nic nerek?:-))
viktorka_od splavu on porad neco rika, vypadlou plombu jsme meli za posledni rok dva nekolikrat, nechavalo se opravovat, skoncilo to vackem a nakonec extrakci. Ja se ani nedivim, ze to ted nehlasil... nebo si nevsiml, ono se mu to v te puse hodne meni.
Gatita jo tak pokud ma furt neco tak to chapu:-)
Tak malý dítě si včera cestou z kopce ve Skotsku hodilo pár parakotoulu po zadu, letěla skoro 5 metrů než se chytla drnu. Asi 2 vteřiny před tím jsme ji říkali, ať neleze tím svahem a jde po stezce. Naštěstí to odnesla jen pár modrinama a 2 boulema na hlavě.
Gatita Ja myslím, že to nemáš šanci si všimnout. Mě když takhle něco odpadne/ulomí se, tak si to taky uvědomuju víceméně jenom při pohmatu jazykem, ale když si to prohlížím přes zrcátko, tak vidím houby.
rasaNori no uf teda, snad se nezrakvila moc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí